Wpisy 3 834 311 – 3 834 411
1 maja 2020 12:06 → 1 maja 2020 13:04, 100 wpisów
Wczoraj myślałem by dac wszystkie staruszki ale 6 tylko weszło i jednej zabrakłomoże była w urnie
zubenelgenubi zatypował(a) za 80 zł w Keno na losowanie nr 900158 i trafił(a) 4684 zł
gdyby nie było na sucho to już byśmy o tym wiedzieli, bo wygrane spływają tu rzeczywiste w czasie rzeczywistym .... zaraz sprawdzę co to było za typowanie.
Pasko pisz co to byl za strzal
tak faktycznie użytkownik zagrał na 30 zakładów po 9 liczb ... ze stawką x 10.
padły między innymi takie liczby ... 21,22,23,24,25,26,28,29,30 ... chyba wszystko jasne Gratulacje !!
scm1: no nie mogłeś tego wiedzieć! ... takie losowania czasami się zdarzają.
HMM, jak to jest
3 834 324. scm1 2020-05-01 (12:18)
użytkownik sam o sobie pisze?
3 834 324. scm1 2020-05-01 (12:18)
użytkownik sam o sobie pisze?
a dlaczego scm1 stracił możliwość pisania?
przepraszam!, zalogowałem się na scm1 żeby sprawdzić jakie zestawy wysłał ... mam możliwość logowania się w trybie admina na kogo chcę jeśli potrzeba.
zaskakujace ograniczenie umysłowe ... skoro Pasko pisal ze sprawdzi , to sprawdzil logujaac sie na konto scm1 ma upraw jako admin
permanentna inwigilacja Pasko , Bravo Ty i kilkaascie tysciecy twoich klonów
scm1 jako praedzimy scm1 napisał DZIĘKI
Czyli co trafil w koncu?
nie piszę nigdy w imieniu innego użytkownika... bez sensu.... jaki sens 16tomash03 abym pisał jako Ty
oczywiście jakbym chciał robić klony to bym sobie narobił... bez potrzeby kradnięcia prawdziwych nicków
przynajmniej wiemy ze tam gdzie są duże pieniądze tam inwigilacja ponad wszystko
Pasko , bez urazy to bylo najszybsze sprawdzenie , jako admin slusznie
W realu by nie dali tego wygrac napewno nie martwcie sie
scm1: wszedłem w specjalny tryb gdzie mogę zalogować się na kogoś ... bardzo przydatne, gdy ktoś mi coś zgłasza że mu coś nie działa i weryfikuję np. jego oczami profil .... natomiast w tym przypadku po sprawdzeniu Twoich zestawów keno nie wylogowałem się tylko od razu napisałem na czacie jako Ty
podobnie działa team viever itp do zdalnego logowania
Chociaz 3/3 daja czest trafic w multasa,cos wiecej tafic graniczy z cudem
no ale wyniki Keno faktycznie były ciekawe .... 9 liczb z przedziału 21-30
Grajcie przez neta wspaniala sprawa
Pęsko ... tam było 30 zestawów ... w większości padło 8/9, ale w 3 zestawach 9/9
Goaia 77
te 3 zestawy dały 1,5 miliona wygranych przy stawce x10 ... reszta to po 8/9 ze stawką x10
najgorzej ma scm1 bo teraz mu ciężko typować bo jest zalany jego profil banknotami 500 zł
Pasko oni by w zyciu takie cos w realu nie dali wygrac
jak się zalogowałem w trybie admina na jego profil to ściana pieniędzy
najlepsze jest to, że w realu było tylko jedno 7/10 na to losowanie
scm1: w takim momencie zawsze nie wiadomo czy gratulować czy pocieszać. Mam nadzieję, że mimo wszystko humor Ci dopisuje. Zabawa jak zabawa.
Cześć 

Wiecie co dzisiaj za rocznica ?
To chce.Ja tylko w multi gram
z tego co pamietam to twojego obrzezania , Bar micwa , dobrze pamitam krzyżtof ??
Piszcie do mnie.scm1: na multipasko w Keno przepuściłeś licząc od lutego około 100 000 zł w typowaniach wiadomo, że tu można szaleć, a w realu trzeba by za to zapłacić, a nigdy nie wiadomo na kogo trafi wygrana.
Jutro będzie gdzie wysłać dziś pozamykane
ale mam jeszcze jeden skromny zakład mm dwa los z cpn
ale mam jeszcze jeden skromny zakład mm dwa los z cpn

Fajna ?
Pasko pograł byś byku ?
Pasko mam pytanie?Jestes jeszcze?
Jaki jest rekord nie wylosowania liczby w multi i jaka to byla liczba?40 losowan czy wiecej?
Wczoraj też ktoś trafił w Keno ładna kwotę na liczby:
2,3,11,21,22,26,29 online i w kolekturze w S.S.
2,3,11,21,22,26,29 online i w kolekturze w S.S.
https://allegro.pl/oferta/kierownica-ferrari-f1-add-on-ps3-ps4-xbox-one-8830847745
Jak się siedzi w domu to różne myśli przychodząNo to na 9 liczb jutro zagram 4 zakłady albo 2
nie liczymy losowań z roku 1996/1997, bo na tej pierwszej maszynie to się różne rzeczy działy i tam było ponad 50
Chce kupić kierownicę. Jaką polecacie do PS4 ? Dawajcie typy.
Wysluchaliscie kwiecistych metafor pewnego osobnika ?
Idzie lepsze , a co ciekawe- obiecuje ' wstanie z kolan '.Czyzby już nie ufa Opatrzności ?
Idzie lepsze , a co ciekawe- obiecuje ' wstanie z kolan '.Czyzby już nie ufa Opatrzności ?