Wpisy 3 831 600 – 3 831 699
27 kwietnia 2020 22:14 → 28 kwietnia 2020 08:51, 100 wpisów
Ten program multiparis nie chce mi się otworzyć w telefonie po ściągnięciu ktoś wie jak go urochomic
Magda
Na jutro na 14 tez grubo zagram
Jutro
14 i 07
14 i 07
Madzia... Nie wchodź na moje egono sytuacja dupowataale walczę do ostatniego losowania
Wysle 20 zakladow na 6 liczb
Wojtt
Damian twórz kapitał z wygranych
Madzia... Może coś z nas bedzieTy będziesz grać a ja będę obiady gotował... A jeść będziemy razem
Magda Ty też zacznij to samo
Książeczkę ?
A nie lepiej do sejfu ?
I co tam włożysz 54 zł ?
Potajemnie ?
Pisałas że mieszkasz sama to przed kim masz tajemnice ?
Ty chcesz się żenić czy on ?
Magda najważniejsze że zrobiłaś pierwszy krok
Tomek pisał że do Ciebie jedzie. Widoczniej był u Ciebie i jak Cię zobaczył to chce się żenić
3 831 613. damian1983 2020-04-27 (22:18) Piła
Wysle 20 zakladow na 6 liczb na 1 losowanie czy na cała promocje i na kazde losowanie po 20 ukladów?
Wysle 20 zakladow na 6 liczb na 1 losowanie czy na cała promocje i na kazde losowanie po 20 ukladów?
38zł za 200 w MM najgorszy zwrot wysyłam na jutro moze bedzie grubo
Na jutro na 14 puszcze za pare minut 30 zakladow na 6 liczb I jeden na 3 liczby stawka 2
magda
30 zakladow na 6 liczb puszczone
74 zl dzis wygralem wieczorem wiec za darmo zaryzykowalem doplacajac zlotowke tylko
i jak tu nie wie,wierzyć snom, wczoraj śniła mi się teściowa /nie żyje/i kazała mi kupić pampersy...co dziwne mała urodziła się w dniu jej byłych urodzin
To ciekawe to tak jakby ta twoja tesciowa się odrodziła na nowo tylko....w ciele wnuczki
módl się za duszę teściowej bo Ci na sen przychodzi (dusz prosi o modlitwę)
módl się za duszę teściowej bo Ci na sen przychodzi (dusz prosi o modlitwę)
Dusia, gratulacje dla babci i zdrówka dla maleństwa i Jej mamy
multijune ,zawsze się modle ,akurat dzisiaj miałam iść na cmentarz....bo zawsze chodzę