Wpisy 3 830 084 – 3 830 183
26 kwietnia 2020 11:37 → 26 kwietnia 2020 13:51, 100 wpisów
ja już byłem ponad 35 razy oddać krew

boisz się własnej krwi a co miesiąc krew ci się leje z wiadomo zkąd no chyba że jesteś w ciąży
500plus dostaniesz
czyli ciąża przebiega prawidłowo
Saddam
tak
Witam wszystkich
ja też
sebek przyszedł wszyscy idą
Magda będziesz rodziła
Zbigniew odzie mozna w koncu przyjść
Idzie
Magda jakie masz 6 liczb ?
Magda 12 p nie gram na 14
Nowy nick 23xx23
90 z kolei.
hey emerytko a co ten nowy już zablokowany stgerf coś tam uuu może się w końcu trolowi znudzi chyba ze mu sie wydaje ze jak go ignorują to go kochają
Mewa
Nie ,tylko się już wycwanił.W razie wpadki nie musi czekać 7 dni na aktywację nicku,bo już wcześniej ma nowy .
Nie ,tylko się już wycwanił.W razie wpadki nie musi czekać 7 dni na aktywację nicku,bo już wcześniej ma nowy .
Cześć
Kto ma z was Skype ?
tomi77
To nie jest chore.Ale ciągle otwierać nowe,to już tak.A służą one(te nicki)tylko do atakowania
i ubliżania.
Jak ktoś ma więcej nicków do typowania keno-jest w porządku.Nie zabiera nikomu punktów.Bo keno chyba nie liczy się w punktacji.
To nie jest chore.Ale ciągle otwierać nowe,to już tak.A służą one(te nicki)tylko do atakowania
i ubliżania.
Jak ktoś ma więcej nicków do typowania keno-jest w porządku.Nie zabiera nikomu punktów.Bo keno chyba nie liczy się w punktacji.
Only_One_spectre zatypował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 898871 i trafił(a) 3000 zł
Only_One_spectre
Cześć
Czemu tak szybko Ekstraklasa ma ruszyć ? A jak będą zachorowania ? Matko co robić ? A powinniśmy zostać i to się tyczy innych profesji jeszcze w domu. Mam rację ?
A ja jeszcze właśnie, mówią o tym w TV, nie skorzystałem w tarczy antykryzysowej ? A jaki mam złożyć wniosek do PUP o kasę ? Bo mam zlecenie. Aha a w domu jestem od 14 kwietnia, pozdrawiam. Bo wujek mówił, że mi się należy 2 000.
magdo proszę.
Słonko i księżniczko moja.
Porozmawiamy na Skype ? Proszę napiszcie do niej aby zrobiła to.
magdo dziękuje i proszę.
Magda dostalas kiedys 70 roz? moze dostaniesz jak bedziesz miala 70
najlepiej zawsze dostawac 18
najlepiej zawsze dostawac 18
Magda jak twoje 30 zl
Kto ma Skype ? Ale co się boicie tak ?
57,59,79,19,14,12,36...take cudo na sucho
Ojej
Magda to na dziś jeszcze te same?
Magda nie szalej
2, 4, 6, 17, 28, 33, 35, 40, 70, 73