Wpisy 3 828 456 – 3 828 555
25 kwietnia 2020 00:04 → 25 kwietnia 2020 09:49, 100 wpisów
co tu sie dzieje , widze mewa znów najerzdza na sebastiana, i sam do siebie pisze sadzac po wpisie 3 828 439. Mewa niezły gosc jest, jak zwykle fala krytyki i nienawisci do kolegi sebastiana M i wszystkiego w koło
Mewa daj sobie na luz z Sebastgianem, nie win go za wszystko, i nieatakuj i nieprowokuj , bo pozniej lecisz na skarge do PASKO,i płaczesz ze sebastian to a tamto, i tak jest odkilku lat.i ja sie dziwie ze adminowi ze jeszcze z Toba niezrobil porzadku, nigdy CI tu nic na czacie nie pasi, kto by to niebył czy sebastian czy ja czy ktokolwiek, niechcesz tu wchodzić i siedziec to niemusisz nikt Cie do tego niezmusza, nie krytykuj sebastiana to on tez nie bedzie sie ciebie czepiał, jesli sie nielubicie niepowinniscie sobie wchodzić w droge i po sprawie bedzie trzymaj sie ciepło tam i graj i wygrywaj, zycxze zdrówka
krolowamonet przecież od początku wam pisze że w ciula nas robią
krolowamonet obejrzałam narazie do 40.40 minuty jutro reszta bo spać się chce
Tu od początku apteki wystawiły na początek środki czystości dezynfekcji
służba zdrowia da?a kody na recepty na telefon coś mi tu śmierdzi
służba zdrowia da?a kody na recepty na telefon coś mi tu śmierdzi
Gosia dalsza część jest przerażająća
3 828 461. Gosia__77 ja uwarzam ze choroba jest choroba , a jesli chodzi o ten stan w jakim sie znajdujemy i ze musimy nosić te maseczki w miejscu publicznym to jest zwiazane z napedzaniem kasy dla aptek, i dla rzadu, teraz maseczka jest drozsza niz co niektórere jedzenie,i jest na tzw, topie, tu niechodzi rzadowi o prawdziwa e infekcje tylko o biznes , tak samo jak z tymi wyborami prezydenckimi, po wyborach oglosza z rzadu ze kooronovirus juz ustąpił kiedy wiekszosć wybierze iobecnego prezydenta, wtedy nagle zzdazy sie cud na ziemi i w polsce wtwtedy bedzie mozna juz zdiac maseczki i rekawiczki, wtedy juz nagle oglosza ze wszystko jest w porzadku, a to wcale nie bedzie prawda ,
ja tak myślę ze poco isc i wybierać kogoś na prezydenta ,jak wiadomo z góry ze obecny prezydent bedzie ponownie prezydentem i tak,i bedzie stał na czele naszego państwa, po co jest go wymieniać na innnego jak jest ok prezydentem poco zmieniać kogoś dobrego na jeszcze lepszego, lub gorszego moim zdaniem, obecny prezydent powinien nadal pozostac prezydentem na kolejne lata,bo niewidze innej osoby na tym styanowisku, a on sie nadaje, a wybory nie sa nikomu teraz jeszcze w tym korona virusie potrzebne do niczego, uwarzam ze moje zdrowie jak i wielu polaków jest wazniejsze niz jakies wybory, niewierze w nic co panowie z rzadu nam deklaruja teraz nagle wymyslili ze kazdy musi mieć skrzynke na listy aco niemaja ludzie skrzynek pocztowych w domachbo jak ktos nie bedzie miał to graza mu kary nawet do 10.000zł normalnie śmiech na sali rzad nas cały czas straszy wszystkim, nie pojdziesz na wybory nie zaglosujesz grozi ci 3 lata wiezienia, nie załozysz skrzynki dostaniesz 10,000ts grzywny, wyjdziesz bez maseczki i rekawiczek na ulice dostaniesz mandat, itd itd no niezle w tym kraju jest, no ale cóz musimy sie podporzadkować panom i władcom, ma taka cicha nadzieje ze niedługo tez przyjdzie czas na wymiane całego obecnego rzadu, bo to co oni wyrabiaja to o pomste do nieba woła, tez, zbliza sie czas apokalipsy i w tedy zaden rzadzacy nie bedzie miał nic do gadania,a BÓG rozliczy wszystkich za ich czyny i krzywdy wyrzadzone innym ludziom,wtedy im juz nikt nie pomoze w niczym,,na ziemie spadna nie tylko infekcje choroby ale tezi nne katastrofy i przestanie istniec unia europejska, bo juz sie pomalu to sypie, bardzo duzo ludzi odejdzie z tego świata, jeszcze i niektóre panśtwa znikna z powierzchni ziemi, i wtedy nastanie prawdziwa sprawiedliwość
zreszta ja ten kraj i to co sie tu wyrabia to widze w czarnych kolorach i nielicze na nic ze tu sie cos zmieni i poprawi na lepsze, niewazne kto bedzie rzadzil i ile kasy jeszcze rozdadza i zgarna od społeczenstwa, jesli sie tyczy zaś lekarzy ,pielegniarki, to dla tych osób oni naprawde daja z siebie wszystko i ile tylko moga, w dobie tej pademi koronovirusa, wielki szacun odemnie dla nich, walcza aoto aby inny człowiek mógł zyć, poswiecajac i narazajac sie na swoje zdrowie, oni bynajmniej cos robia uzytecznego i dla 2 człowieka, to samo wolontariusze którzy pomagaja takim placówkom zakaznym i ludziom starszym, wielki szacun odemnie dla takich osób
https://youtu.be/bkMIimdiZF4
Witam wszystkich
Przeczytałem kilka krótkich wypowiedzi i zdziwiłem się,że ludzie nie wiedzą,że przemysł farmaceutyczny to mafia,najpierw nas doprowadzają do choroby przez swoje myki,o których już wcześniej pisałem,a później leczą trzepiąc przy tym dużą kasę,szczepionki jak myślicie po co są?żeby ludzie byli zdrowi?nie,do jest sposób na hajs,teraz jeszcze doszła depopulacja,bo już mają tyle kasy że robią sobie polowania na nas,ktoś powie że nie,a przymusowe szczepionki to co to jest?czy wiecie co może być w tych szczepionkach?nie?no za nim się zorientujecie,to będzie za późno,a więc przestrzegam,nie szczepcie się,a ten kto nakazuje niech się pierwszy zaszczepi i poczekamy,jak przeżyje i nic mu nie będzie to OK,ale to paskudztwo może działać z opóźnionym zapłonem,a więc też radziłbym uważać
Zaszczepią się pierwsi przed kamerami strzykawka z wodą dla publiki 5g i szczepionka razem czyli problem z zusem rozwiązany
Depopulacja to prawda wysoko postawione kobieta w tej chwili nie pamiętam nazwiska z ONZ mówiła że 2 miliardy ludzi jest za dużo
A ludziska kupią to wszystko wystarczy tłuc im to w telewizji za darmo obrońców naszej słusznej sprawy będziemy mieć przykre to Trzymajcie się w padłem z doskoku patrząc na wyniki wczorajsze powodzenia wszystkim życzę w dzisiejszych typowaniach liczb
3 828 472. bogdan041 prawda i racja,
Znów bezpodstawny atak na Sebastian_M, i znów przez dyżurnego , który czepia się raz Sebastiana, innym razem znów innych.Moim skromnym zdaniem, takich prowokatorow powinno się usunąć jak nowotwór złośliwy. Tyle w temacie.
hi all

dwa email z wczoraj :
Gratulujemy wygranej w wysokości 140.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 24.04.2020 21:40. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 24.04.2020.
i parę po 2, 4 ,12 zł
Gratulujemy wygranej w wysokości 140.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 24.04.2020 21:40. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 24.04.2020.
i parę po 2, 4 ,12 zł
Strogest25 , a Ty prowadzisz tu na stronce swoją kolejną grę. Starsz się zaskarbić względy takim powyższym tekstem. Kto dla Ciebie jest prowokatorem , tak łatwo wyrzucasz takie oskarżenia . Jest grupa osób od dawna , nie od wczoraj, trochę grają , trochę rozmawiają. Przychodzą takie różne nicki i atakują bezpardonowo , idiotyzmami , gorzej niż dzieci w przedszkolu, niechcę tu cytowaći nasuwa się pytanie czy ty i inne nicki macie rozum, potraficie żyć w przyjaźni. Jakieś sugestie do Pasko i co to da , albo ktoś tu będzie albo nie , a życie toczy się dalej. Prosze zauważyć ile osób stąd odeszło, przez ataki , durnoty i idityzmy i co to daję?Zdrowia wszystkim życzę i wygranych !!!
łącznie ponad 320zł
No Witkaźle liczę przecież 12 losowań do końca MultiNo Madzia czas wziąć się do pracy bo strata prawie 50 pkt
emerytka 46 zatypował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 898541 i trafił(a) 2500 zł
em46-jakby to był real to by było piknie
wydane do tej pory 800zł(4losowania po 200zeta) wygranych ok.550zł, więc bilans jako taki przy sporej rozpisce
3 828 485. waldus 2020-04-25 (08:20)
.
Nie prawda
.
Prąd nie jest taki drogi
.
Nie prawda
.
Prąd nie jest taki drogi
1405-Wątpie żeby się zwróciła nawet 1/3 sumy zainwestowanej,a na ile liczb grasz liczb.
No,niestety na sucho.
Dotam
Forsami
Qmka
Forsami
Qmka
e46-jakies stałe liczby,czy dedukcja
Andreas3864
Stałe liczby
Stałe liczby
191979
ja gram 10/10

sobota więc 66/69
Nie czytam wiadomości na czacie .MM na 2 losowania:
2,7,14,37,41,45,52,73,79
7,11,15,24,26,60,67,68,70
9,11,28,31,32,40,45,55,77
2,7,14,37,41,45,52,73,79
7,11,15,24,26,60,67,68,70
9,11,28,31,32,40,45,55,77

Duda Duda
Olej
Druid
Nie olewaj
Strogest25
I dobrze,twoich wypocin też nikt nie czyta.
I dobrze,twoich wypocin też nikt nie czyta.
Wasa{{
Ale zimno. Pizdzi
islandorka30,5
Emerka
Zgrywus
Zgrywus
Gosia
Znowu od samego rana-gdzie Deszcze zapowiadane
1405 też tak bym chciał gracmoże kiedyś... Tera za 10 zł jak wysyłam myślę czy może nie za wiele ale jak z maszyny to i tak dupaale od maja swoimi pogramna razie uzupełniam przedziwna tabele