Wpisy 3 824 104 – 3 824 203
20 kwietnia 2020 22:29 → 20 kwietnia 2020 23:02, 100 wpisów
Wojtt Mulag a weźcie Wy wygrajcie w Mini a nie mi tu pitu pitu kilo mąki krupczatki u sufitu
plus dodatki w końcu trzeba odpocząć pamiętaj posmaruj twarz na czarno to nikt nas nie będzie oskarżał że bierzemy pieniądze pamiętaj w Polsce Polak nie lubi dawać Polakowi obcemu tak
Mulag Widziałeś...mówisz że jak Mafiozo...no to niech robią w portki kasa rośnie dobre Haloooooooooooo Haloooooooooooo Haloooooooooooo Ę Ą Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
E46, przyłączam sie do gratulacji
Nickxyz
Tak,spotkamy sie na Ligockiej.Ty będziesz odbierał swoje wygrane za"piękne siódemeczki"
Tak,spotkamy sie na Ligockiej.Ty będziesz odbierał swoje wygrane za"piękne siódemeczki"
E46, proszę, przyjmij bukiet
Wezmiesz 1200 zasilku pykniesz systema mini na 12 i jestes w domu
koniec tułaczki w kołchozach za marne miski ryżu meta finisz koniec meta odpoczynek stały zasiłek pasta do butów jest pójdzie na twarz
Idę spać rano Będe na Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko Lotto z Plusem mam Mini mam czego chcieć więcej zasiłek 1200 nie nie nie nie ma pracy jest Szczepan Szczeeepaaan
E46, może spotkasz Angelusa?
Watykanista
Ty tez będziesz odbierał wygrane za swoje "siódemeczki"
Ty tez będziesz odbierał wygrane za swoje "siódemeczki"
Co tu się wyrabia ja tu pewniaki podaje a wy pitu kitu kilo mąki krupczatki
Spotkam was jako "trójcę"ale nie przenajświętszą.
3 824 115. Wojtt ale gortzej jest jak wezmiesz tye 1200zasilku i nic nie pukniesz w te mini np i co wtedy niema zasiłku iniema nic
na świat żeśmy się nie prosili obowiązkiem Państwa w dobie 21 wieku jest zapewnić nam minimum egzystencji uczmy się od Niemiec starszego brata
Arczi spokojnie za kolejny miech kolejne 1200 do końca świata i jeszcze dwa dni dłużej
3 824 129. Mulag a panstwo Ci tyle nadaje ze nieuniesiesz, jak my coś potrzebujemy od państwa to niema ale jak państwo coś od nas chce to my musimy im dać pomóc a ja sie pytam z jakiej paki? niema dla nas niema dla panstwa
Arczi to się zmienia obecny rząd dba o nas 1200 na stałe Arczi na stałe bo nastał lepsze czasy cieszmy się i chwalmy Pana
Arcziblik73, kupujac maseczki i produkty Lotto, już pomagasz państwu!
ja uwarzam ze nie prezydenta trzeba zmieniać, tylko cały rzad nalezy wymienić na nowy i to jak najszybciej
3 824 140. Mulag gdzie tak daja 1 słysze ze gdzies ktos ma 1200zł zasiłku, to chyba nie w tym kraju albo zyjemy,albo w 2 odrebnych krajach o nazwie polska tak jak z tym lotto,pl
Skany zaraz będą,tylko photoshop się zaciął.
Niech żyje
a jak nie to musi zostać co jest wszak opozycja PO sama mówiła jak sobie wygracie to będzie se robić co chcecie i wprowadzać no to wygrali to teraz cisza buzie na kłódkę
co daje zmiana ???? po urzędach gmin i powiatów , jaka szarańcza cwaniaków była i jest nadal
sebastian M gdzie jestes pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!
K300
3 824 160. Mulag albo juz liczy kase z wygranej w mini
Mulag, historia się powtarza.
Lewica postanowiła udowodnić , z Tak jak kiedyś była PPS-Lewica, tak teraz jest PIS- Lewica.
Lewica postanowiła udowodnić , z Tak jak kiedyś była PPS-Lewica, tak teraz jest PIS- Lewica.
nigdzie nie widzę zwolenników innych partii wszyscy w maskach jak sobie ten rząd zażyczył po co wybory wszyscy za PIS
Mulag, że trzeba chodzić w maskach , wie 38 milionów Polaków, ale , że ...tego nie wiedzą.
3 824 167. Mulag bo tu nikt niechce zadnych wyborów,po wyborach ogłosza ze juz niema koronovirusa ze juz pademia ustapiła, ze to był tylko blefz tym koronowirusem, miał działac tylko do wyborów
łażą w maskach i nie widać czy to mafiozo czy co to jest ? może szoguny
czyli nigdy się nie odbędą i dobrze szkoda znów innych przy korycie znów swoich obstawiam w spółkach szkoda kaski na wybory niech ci rządzą zmiany nie potrzebne
nic to nie da każdy mądry to wie że to nic nie da jedynie da coś ale zmiana systemu
Mulag , popieram.Nie życzę by inna opcja wygrała, bo to dla nich kara.
ja jestem za obecnym prezydentem, dobry prezydent jeden z niewielu, tylko ten gosc sie nadaje i zaden inny mu nie podskoczy
a nie partie wszystko jedno i to samo obserwuje to od 90 i jest to samo
Jedni kradli
Drudzy kradną
Trzeci będą kraść
Tyle mam do powiedzenia na temat polityki
Drudzy kradną
Trzeci będą kraść
Tyle mam do powiedzenia na temat polityki
tu nie prezydenta trzeba znmienic a cały rzad i system w jakim sie znajdujemy
szkoda czasu na uczestniczenie w ich zabawie stworzyli swoją piaskownice i myślą że się będą bawił z nimi raz na jakiś czas przy urnie
3 824 183. Jakub25 co do tego obrazka pewnie ze bym przezyl nietylko bez internetu ale i bez telefonu komórkowego, poprzez telefony komórkowe jestesmy wszyscy inwiligowani , tak trzeba pracowac bo nikt nam nic za darmoo nigdy nieda, z tym sie tez i zgadzam w zupełnosci
nie będą głosował na nikogo chyba że nas załatwią w sensie takim bo było coś że jak się nie odda karty to kara przy tym korespondencyjnym
3 824 188. Jakub25 co do modlitwy to tez prawda, spokojnie bedzie dobrze jeszcze słyszałem ostatnio przepowiednie jednego z wizjonerów który mowił ze niedługo odejdzie jeden polityk z parti rzadzacej, odejdzie z areny politycznej odejdzie w cień,i wszystko pojdzie innym torem juz polska nigdy niebedzie takim krajem jak dotąd bezie jeszcze gorzej niz jest obecnie po koronowirusie, nastanie jeszcze cos gorszego
automat w keno dal 1300zł wygranej do 560 wkładu
minimalne saldo -210 zł i teraz zastanawiam sie czy wogole co warte
minimalne saldo -210 zł i teraz zastanawiam sie czy wogole co warte
Powiem wam tak Platforma i Pis to podobne bagno z tym ze w bagnie pisowskim czasami przebije sie swiatło a w bagnie platformerskim jest ciemność