Wpisy 3 824 048 – 3 824 147
20 kwietnia 2020 22:14 → 20 kwietnia 2020 22:41, 100 wpisów
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
sebasian M pilnie poszukiwany
wojtt , forsami witajcie gdzie jest ten sebastian, ? chyba znów kase liczy z wygranej w mini
Kto mi powie który jutro przedział
1-10
11-20
21-30
31-40
41-50
51-60
61-70
71-80
Zrobie wam 5/5
1-10
11-20
21-30
31-40
41-50
51-60
61-70
71-80
Zrobie wam 5/5
3 824 058. K30 z kazdego przedziału po 3 liczby
3 824 065. Mulag hejka juz po kolacji w chinskiej restauracji
Miłego wieczoru, spokojnej, zdrowej nocki dla Przemilej Pani z Chorzowa 

Watykanista
Jak jeszcze masz siły o tej porze,to skocz mi na "pukel"
Jak jeszcze masz siły o tej porze,to skocz mi na "pukel"
3 824 077. K30 2020-04-20 (22:20) Waalwijk
6,9,13,15,17 to z dwóch przedziałów narazie liczby jakies cieniutkie te liczby narazie tyu niewidze nic na tak
6,9,13,15,17 to z dwóch przedziałów narazie liczby jakies cieniutkie te liczby narazie tyu niewidze nic na tak
K30
Co to jest 'pukel'? Czy to garb?
ludzie zasiłek dla bezrobotnych ma być powiększony dwa razy dziękujemy dziękujemy już biegniemy
Mulag ja dzisiaj się też o tym dowiedziałem.... nawet była ciotka Rudego co był Zadoooowooolooony podobno 1200 odrazu odrzucam dalszą umowe powiem że nie nie nie nie ma pracy
Wojtt Mulag a weźcie Wy wygrajcie w Mini a nie mi tu pitu pitu kilo mąki krupczatki u sufitu
plus dodatki w końcu trzeba odpocząć pamiętaj posmaruj twarz na czarno to nikt nas nie będzie oskarżał że bierzemy pieniądze pamiętaj w Polsce Polak nie lubi dawać Polakowi obcemu tak
Mulag Widziałeś...mówisz że jak Mafiozo...no to niech robią w portki kasa rośnie dobre Haloooooooooooo Haloooooooooooo Haloooooooooooo Ę Ą Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
E46, przyłączam sie do gratulacji
Nickxyz
Tak,spotkamy sie na Ligockiej.Ty będziesz odbierał swoje wygrane za"piękne siódemeczki"
Tak,spotkamy sie na Ligockiej.Ty będziesz odbierał swoje wygrane za"piękne siódemeczki"
E46, proszę, przyjmij bukiet
Wezmiesz 1200 zasilku pykniesz systema mini na 12 i jestes w domu
koniec tułaczki w kołchozach za marne miski ryżu meta finisz koniec meta odpoczynek stały zasiłek pasta do butów jest pójdzie na twarz
Idę spać rano Będe na Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko Lotto z Plusem mam Mini mam czego chcieć więcej zasiłek 1200 nie nie nie nie ma pracy jest Szczepan Szczeeepaaan
E46, może spotkasz Angelusa?
Watykanista
Ty tez będziesz odbierał wygrane za swoje "siódemeczki"
Ty tez będziesz odbierał wygrane za swoje "siódemeczki"
Co tu się wyrabia ja tu pewniaki podaje a wy pitu kitu kilo mąki krupczatki
Spotkam was jako "trójcę"ale nie przenajświętszą.
3 824 115. Wojtt ale gortzej jest jak wezmiesz tye 1200zasilku i nic nie pukniesz w te mini np i co wtedy niema zasiłku iniema nic
na świat żeśmy się nie prosili obowiązkiem Państwa w dobie 21 wieku jest zapewnić nam minimum egzystencji uczmy się od Niemiec starszego brata
Arczi spokojnie za kolejny miech kolejne 1200 do końca świata i jeszcze dwa dni dłużej
3 824 129. Mulag a panstwo Ci tyle nadaje ze nieuniesiesz, jak my coś potrzebujemy od państwa to niema ale jak państwo coś od nas chce to my musimy im dać pomóc a ja sie pytam z jakiej paki? niema dla nas niema dla panstwa
Arczi to się zmienia obecny rząd dba o nas 1200 na stałe Arczi na stałe bo nastał lepsze czasy cieszmy się i chwalmy Pana
Arcziblik73, kupujac maseczki i produkty Lotto, już pomagasz państwu!
ja uwarzam ze nie prezydenta trzeba zmieniać, tylko cały rzad nalezy wymienić na nowy i to jak najszybciej

bee beee będzie wygrana w Lotto 2 Miliony