Wpisy 3 823 648 – 3 823 747
20 kwietnia 2020 18:55 → 20 kwietnia 2020 19:46, 100 wpisów
Z pół kila maki wychodzi z 20 bułeczek. Dzieki ziemniakom długo sa świeże
Kapsalonik-Z-Frytkami zatypował(a) za 2 zł w Keno na losowanie nr 897389 i trafił(a) 100 zł
ja tu sie niczym nie chwale tylko waldus napisał ze ma 4 tv to ja napisałem ze ja tez mam ale 3 tv +2 monitory i nny jeszcze sprzet do naprawy niewspomne jeszcze ze posiadam 2wieze juz mozna powiedziec antyczne, w porównaniu do tego co teraz wychodzi i chyba z 4 magnetofony kasetowe,wszystko na chodzie, teraz taki sprzet to chyba tylko mozna znależć w muzeum techniki, bo to co teraz wychodzi i jest w sprzedarzy to jest zwykły szajs, reklamowka 1 razowa, sprzet elektroniczny z przed dekady był owiele lepszy niz to co teraz produkuja, jestem zwolennikiem takiego sprzetu jak, panasonic,Technics, philips,oni kiedys robili super sprzet, nie to co teraz
Druga fala epidemii na jesieni jest pewna
Nowa fala epidemii koronawirusa jest pewna - uważa członek rady wykonawczej WHO Walter Ricciardi.
Jak cytuje agencja Ansa, ekspert WHO Walter Ricciardi w wywiadzie dla włoskiego portalu ilcaffeonline.it, ostrzega:
Tak długo, jak nie będziemy mieć szczepionki, będą nowe fale epidemii, albo, na co miejmy nadzieję, małe ogniska, które trzeba ograniczać. Dlatego tak ważne jest to, by nie przyspieszać otwierania kraju. W przeciwnym razie ryzykujemy tym, że druga fala zamiast nadejść później, uderzy przed latem.
Nowa fala epidemii koronawirusa jest pewna - uważa członek rady wykonawczej WHO Walter Ricciardi.
Jak cytuje agencja Ansa, ekspert WHO Walter Ricciardi w wywiadzie dla włoskiego portalu ilcaffeonline.it, ostrzega:
Tak długo, jak nie będziemy mieć szczepionki, będą nowe fale epidemii, albo, na co miejmy nadzieję, małe ogniska, które trzeba ograniczać. Dlatego tak ważne jest to, by nie przyspieszać otwierania kraju. W przeciwnym razie ryzykujemy tym, że druga fala zamiast nadejść później, uderzy przed latem.
Zb w końcu odpocznie
Pies
Magda cytuje info
Bo pisze z szefową o sezonie... W co watpie
Magda masz wanne

Islandorka o drugiej fali wiem od dwóch miesięcy
Dziura w ogrodzie folja wyliz i
Zb o sorry
Byłaś w lesie
Dajmy sobie już spokój z tą apidemia ...Najgroźniejszy jest głód na świecie i inne choroby.Teraz chcą zarobić na szczepionkach i maseczkach.Niebawem ogranicza nam dostęp do Internetu a na twarze założą kagańce 

Sprawdź czy kleszcza nie masz bo bojejrozy itp złapiesz
Zb nie wolno daleko jezdzic
Chora jestem
Cóż mnie łamie, mam ogród za oknem nie muszę do lasu
A twojego psa ktoś wyprowadził dziś chyba nie
Zb sam lata
w ubiegłym roku dostałem w prezencie z niemiec taka mikro wiezyczke firmy JVC, szukałem jej w necie 1kasetowa , z cd i cyfrowym radiem equlizerem na pilota, z podbiciem basów, itd jeszcze miodowy ekran, szukałem tego gdzies na necie zeby sprawdzic czy jeszcze ktos cos takiego ma i co sie dowiedziałem ze jest to sprzet produkowany jeszcze w 1986roku, jest to model JVC UX-1, i znalazłem go w muzeum w niemczech , , sprzet ma 2x 50 watt i jest wyprodukowany w japoni nie w chinach jak teraz obecny sprzet
3 823 667. Jakub25 2020-04-20 (19:04) Lotto
.
.
Masz żrodło tych danych?
.
.
Masz żrodło tych danych?
Gdzie chce nawet do sąsiadki
Tylko ze fajki czy grypa nie zabija w takim tempie jak korons
Tych wszystkich odważnych zapraszam do epicentrum
Islandorka jeden punkt
Magda
Na kwaranntanne Magda
tylko tak i w nocyMagda jakie spotkanie chyba że 2039 roku
K czemu
Znow
Ok jutro jak dasz rade z rana
mam tez super wiezyczke panasonic scak27 na 5CD , 2 kasetową wirtualne środowisko 3 drozna 2x, 140watt, na pilota, oraz radiomagnetofon bumboxaz kaseta tez panasonic z cd, tez na pilota, sprzet wysokiej jakosci, wogole wiekszosc sprzetu jest panasonica sprzet jakze wiekowy, ale wciaz sprawny, i nie do zdarcia, choruje na wieze technicsa jeszcze , ale to jest to samo co panasonic, dvd tez mam panasonica, ale kina domowego tonie mam , jestem fanem starszego sprzetu z okresu lat 1980-1990-2007
Trudno jutro jade
Forsami dziś święto lasu 111 dla Wszystkich Polaków 

Forsami szykuj sie na balange,Walduś zaprasza.Alkohol we własnym zakresie...
Zb ty prowokatorze
Korzystacie z lasów bo 4 mają zamkniecie będzie
3 823 699. K30 z tego co widze moga sie powtórzyc liczby z godz 14- tj, 73,74,75 ale czy wyjda napewno nie wiem do konca, choc mozna je powtórzyć
Na tym zdjeciu
Sikorki spoko
Cześć
Szykuje się spotkanie Paskowiczów u Waldusia ?
Zgadnijcie gdzie ide. .podpowiem nie do lasu nie do sklepu nie na spacer napisze za około 45 minut gdzie byłem acha i nie do żółtej budy . .
I nie do sąsiadki
3 823 699. K30 wyszło mi w multika 18 liczb z których musze wybrac jedynie 10 liczb i zaraz to zrobiebeda umbnie w profilku pózniej
Właśnie idę powaga sam się gole od zawsze ostatnio raz byłem u fryzjera przed pójściem do wojska
Idę mo musze obciąć włosy własną maszynką
K30 Bedzie wiedział