Wpisy 3 823 408 – 3 823 507
20 kwietnia 2020 16:24 → 20 kwietnia 2020 17:29, 100 wpisów
Ooo Moreno 20,21
U Hiszpana można coś
Ja jeszcze nic nie mam...
Madzia nie szalej
Nie wiem może pcoły karmi
Nowy tydzień może 2 zm
K30 zakaz
Teraz nie ma sikorek
przez tego wirusa nie można było do lasu wchodzic to mu chyba wyzdychały....
Pcoły wychodzą
Niema zakazu gospodarka odmrażana jest w paszczu 50 w pi..... U 100
Sersenie. Ciele
Cmiele...
Nie ciele

Jo 

Magda ty miastowa... Na osła ichaaa

Bryle chcesz
Islan koty nasmarowałam na kleszcze spreyem to się wmerwiły na mnie.....
I...
Ok ja spadam później postaram się zatypować tak żeby wpadło 250.000 pkt nara
U gryzly cie
kocur się patrzał spod byka,myślałam,że mnie pogryzie......od razu na dwór uciekły
K
To i ja
Tomi77 to ty nie korzystałeś dlatego teraz wiem dlaczego tak cienko ci szło
mom pikne cyferki typne najgorsze co by mi pewien błazen nie zabral jak to ma zwyczaju na krzywy r.j pasko z naczelnym prowakatorem nie moze dac sobie rady trudno niech dalej prowokaje robi pod wieloma nickami mi to wisi ide sie puscic ładna pogoda błaznow nikt nie trawi to ale jak to maja zwyczaju nie kumaja i dalej prowokuja
Magda ,Kup z foresta obroże naprawde działa ..mój piesek miał od tamtego roku w marcu mu kupiłam nową
ps nie znosze jak ktos robi ze mnie siebie samego ( błazna ) myslac ze ktos ( czyli np ja ) taki jest jak on wkurzajace jest to ze pasko nie reaguje na prowokcje agresie i pa
W miejscowości Lotto.pl padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Kolonia Poczesna padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
mam spokój z tymi kleszczami , bo 2 lata temu jak miał od innego producenta to i tak łapał kleszcze..musiałam z nim co i rusz łazić do weteryniarza i za wizyte i antybiotyki płaciłam sporo ..teraz jest spokój
Szanowni Państwo. Nie interesuje mnie ile kto ma profili.Tym, którzy atakowali innych o wielonicowosci , podaje jeden z prxyksdow. Ta sama osoba, te same zastawy. Ci, którzy krytykuja innych , też mają po kilka profili.Ztem niech każdy pilnuje siebie, a jeśli już czepia się jedej osoby, niech się zatrzyma na innych.
Waldus skąd wiesz co...jak...napisz nie wiem nic...ale w Zawadzie chyba niema kolektury jedynie Nagawczyna....
Forsa był komunikat że ktoś wygrał nie wiem tylko Czo o nasza Zawadę chodzilo
W miejscowości Zawada padła główna wygrana 100 000,00 zł w grze Ekstra Premia
Waldus sprawdziłem to nie nasza Zawada... sprawdzałem właśnie teraz bo tam raczej niema kolektury...nawet nie takie ulice o ile w Zawadzie są ulice...bo u mnie np w adresie nie podaje ul..tylko Róża...xyz Stara Jastrząbka ...xyz Rozumiesz.
Forsa no to przepraszam że wprowadziłem cię w błąd myślałem że o nasza Zawadę chodzi
Ul.Turawska,bo tam niedaleko jest miejscowość Turawa,z jeziorem turawskim.
Co mam to dam

Waldus nic się nie stało cieszy że mimo paraliżu gospodarczego I wszelakiego dobrze jak ktoś wygrywa
Miejscowości Zawada jest kilka w Polsce. Kto pisał wczoraj, że lubi grać w opolskim?
Ile prawdy w tychwygranych to tylko tesik wie ale cieszę się że ktoś wygrywa
Waldus jak wygrasz w Bobrowej albo ja w Róży lub Dębicy to będziemy wiedzieć że to Fakt o tym się mówi
Jest to Zawada k. Turawy
Za chwilę coś pokaże