Wpisy 3 820 472 – 3 820 571
18 kwietnia 2020 12:39 → 18 kwietnia 2020 14:07, 100 wpisów
Walduś ale pamiętasz że jesteś moim ojcem ?
Walduś super mieszkasz
Chciałem sobie założyc nowy nik ale gdziesz zapodzialem hasło z @
Wad.... jak sąsiad zazdrosny to policję wezwie ,ze impreza przy grylu albo plastik spalasz
oki do 13:59:59
kurna znowu bedzie z lczbami problem miał ten .... jak napisać żeby liczb nie było ... mDWA to do losowania o DRUGIEJ W obiedzie
kurna znowu bedzie z lczbami problem miał ten .... jak napisać żeby liczb nie było ... mDWA to do losowania o DRUGIEJ W obiedzie
Walduś Ty to masz dobrze
Tak wiem ale trzeba mieć dużo kasy
Walduś a teraz nie pracujesz?
to jest sztos, Kaszpirowski mnie hipnotyzuje a ja krece numery, multi nie ma juz szans
Seb... po to się pracuje żeby mieć gdzieś azyl w ciszy spokoju nie tylko mordować się w luksusach w Turcjach Bahamach hamakach
Panoramix
Seba
Dwa samochody
Dom 200m2
I jeszcze parę innych nieruchomosci
Dwa samochody
Dom 200m2
I jeszcze parę innych nieruchomosci
Rękoma jak niewypracujesz to na gry niema co liczyć chyba że przyjdzie ten dzień moment kiedy się coś trafi ale bez roboty niewytrzymał bym długo nawet jak 1mln bym wygrał
3 820 501. waldus 2020-04-18 (12:57)
Na grach liczbowych się nie dorobi
.
Co ty gadasz
Wałesa sie dorobił
Na grach liczbowych się nie dorobi
.
Co ty gadasz
Wałesa sie dorobił
K30 co Ty pitu pitu kilo mąki krupczatki u sufitu. Robota to gupota picie Lotto to jest życie nie wygrałeś Miliona nie wiesz co piszesz ja siedze na urlopie do 3 maja I jest mi dobrze jestem Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
Forsami jak bym wygrał w lotto musiałbym coś robić niewytrzymał bym miesiąca siedzieć
K30
Juz nie bede mial pilnej potrzeby isc do kolektory bo gram przez neta od wczoraj
Forsa mam na 14 wyslane 11 kaskaderow,5 zakladow multi na 7 liczb i 2 zaklady na 3 liczbyNie ukrywam troche mnie ponioslo
Bylem wlasnie po 4 pak tyskiego
Walduś jeszcze nie piłeś piwa ?
Jacunn, nie czepiaj się Prezydenta Walesy , polskiego bohatera narodowego,noblisty.On nie była żadnym agentem ani T.W., a Ty masz predyspozycje do tego, albowiem czepiasz się kazdego.Wyrzuć z siebie toksyny, bądź milszy dla ludzi, będziesz mial łatwiejszy żywot, i być może szczęście się do Ciebie jej uśmiechnie .Życzliwi wygrywaja.

Wojtt
Damian
Damian
Za nie dlugo kantowanko
Waldus, mógł kupić nawet słonia, i nie powinieneś się kimś interesować.
Ja musze wypic bo mam na 14 godzine 11 kaskad,5 zakladow multi na 7 liczb i 2 zaklady na 3 liczby
Damian miałeś grać za 10 zł dziennie
Tak deklarowałeś
Tak deklarowałeś
I tak bedzie od jutra
3,6,19,27,37,42,60
Piekna sprawa te granie przez neta.Nie musze stac w kolejce,nie bede musial slyszec ze nie mam jak wyplacic, ze nie mam wydac itp.
zaraz
3 820 541. Nickxyz 2020-04-18 (13:37) Łódź k.Bytomia
Jacunn, nie czepiaj się Prezydenta Walesy , polskiego bohatera narodowego,noblisty.On nie była żadnym agentem ani T.W., a Ty masz predyspozycje do tego, albowiem czepiasz się kazdego.Wyrzuć z siebie toksyny, bądź milszy dla ludzi, będziesz mial łatwiejszy żywot, i być może szczęście się do Ciebie jej uśmiechnie .Życzliwi wygrywaja.
.
.
.
Każdy ma takiego idola na jakiego zasługuje,jesli Twoim idolem jest Lechu to ok
.
.
.
.
Każdy ma takiego idola na jakiego zasługuje,jesli Twoim idolem jest Lechu to ok
.
01-04-05-06-13
20-28-37-44-45
46-52-57-58-63
64-68-69-74-79
Plus: 74
20-28-37-44-45
46-52-57-58-63