Wpisy 3 820 275 – 3 820 374
18 kwietnia 2020 11:07 → 18 kwietnia 2020 12:04, 100 wpisów
Mewa to gryks pamiętać
Walduś, dostałeś 5000 zł na panele + 1600 zwrotu podatku + 2000 zł 500+,to możesz żyć.
Gryks
Dian, więc po co ten czat? Z Panem Bogiem + na droge
Magda mam w domu kupione 3 kilogramy 3 lata temu musze iść nie na spacer
Magda ja mialem ostatnio kilka piątek w Lotto i...

Gramy we czterech.
magda stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Pasko ma jakieś kłopoty. Miałem w portfelu 1000 zł a nie mogłem gać. Panie Adminie, proszę odblokować Magda. Dzisiaj w Keno 10000 i 2 razy po 250 zł na stawce 1000 zł. 

Watykanista jak już coś wklejasz, to daj rzetelny dowód, a nie taki g.....o! Chcemy pogratulować, ale widzę, że nikt tutaj nie traktuje Ciebie poważnie.
Za co Magda
hi all
kosy 66/69 ... bo sobota
janusz1959 zatypował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 896755 i trafił(a) 2500 zł
Pasko się bierze za uczciwych obywateli....
a takie coś jak np.1405259 40 sobie pisze wulgaryzmy i nic.
Wstyd i hańba.
a takie coś jak np.1405259 40 sobie pisze wulgaryzmy i nic.
Wstyd i hańba.
Cześć już zaczynać zaraz piłkę. Chyba ich pokręciło ? Nie można zakończyć sezonu i tyle ?
Jacek74, ja traktuję kazdego poważnie, nawet Ciebie w drodze wyjątku.A Paweł nie ma obowiązku i nikt inny dawać skanów.
Jak jest z rowerami bo zglupialem.. Do lasu to niby czym mam jechać skoro sklepu nie ma w lesie ani apteki...
Wiem, ale każdemu wolno się ustosunkować do wpisu!Mamy maski na twarzach, jeszcze nie kagańce, choc m2 chce je zakladac.
M2, ja nie czytam wszystkich wpisów, kto nie chce, też niech nie czyta.
M2, jesteś kulturalny chm, innych pouczasz, a sam jesteś jak blondynka z kreconym .. i niebieskimi oczami m2m to firma w Wawie.
Jazek74, wiesz,że nic nie wiesz.Zapomniałeś, że ja to też:
Jony1959,
Janusz1959,
Jan1959,
I innych jeszcze 67
Jony1959,
Janusz1959,
Jan1959,
I innych jeszcze 67
to masz chyba jakies problemy ze sobą chłopie? zmień lekarza, bo ten cię okłamuje
Moja żona,szwagier, siostra, mama, ojciec z dziadkami, wujkami, ciociami, pięciu sąsiadów też mają profile na tym portalu.Podać nicki ?
W CZARNOBYLU plona lasy obok tej jadrowej atomowej fabryki, bylo to 10.04, niestety wczoraj wrocil pozar i od 20 godzin strazacy sie zmagaja , kaza domu siedziec, bo dzis wiatry znad Ukrainy do Polski - to informacja od mojej przyjaciolki Rosjanki, w TVN24 tez o tym jest
Skończyć sezon i tyle. Kto za ? Zdrowie najważniejsze !!!
Mewa.... Zagrałem wiesz co... I swoje aktualne do 28 kwietnia...
Krzysztof a może zacząć już nowy co by zima coś innego niż korona nie wydumali
Pa forsami ide tez niby nicki inne wkleiki te same nikogo to nie interesuje
Witam wszystkich
Nickxyz nie wklejaj na siłę tyle zdjęć....
Za wszelką cenę chcesz zwrócić na siebie uwagę ale efekt jest odwrotny.
Przystopuj trochę.
Za wszelką cenę chcesz zwrócić na siebie uwagę ale efekt jest odwrotny.
Przystopuj trochę.
Oni chcą zagrać bo wtedy zakłady bukmacherskie znowu będą działać na wysokich obrotach a tak to ligi takie jak: Nikaragua, Białoruś i tego typu.
Co się dzieje ?
Co robicie ?
Co robicie ?
Mewa, masz pozdrowienia od cioci Kasi, wujka Janka, od sąsiada Romana i jego żony Małgosi.O, jeszcze od Balbiny i Bolka.
m2 witaj
Co się tak wściekasz ?
Spokojnie
Wytypujmy liczby do grania na dziś ale nie zaraz 10 czy 20 zestawów tylko 1,2 lub 3
Co się tak wściekasz ?
Spokojnie
Wytypujmy liczby do grania na dziś ale nie zaraz 10 czy 20 zestawów tylko 1,2 lub 3
Jaka to była FIFA to były ogniste strzały ?
WIDAĆ dzień jak co dzień Watykanista o 7 twarzach znowu w natarciu
.
Piaskownice zamknięte to borajstwo nieudolne nie ma gdzie się bawić
.
A PASKO nic z tym nie robi
.
Piaskownice zamknięte to borajstwo nieudolne nie ma gdzie się bawić
.
A PASKO nic z tym nie robi
Milan ojciec był porucznikiem Wojska Polskiego i uczestnikiem powstania Warszawskiego
Był też inżynierem i nauczycielem a dlaczego o to pytasz ?
Był też inżynierem i nauczycielem a dlaczego o to pytasz ?
Jacunn, miło Cie widzieć i czytać