Wpisy 3 820 231 – 3 820 330
18 kwietnia 2020 10:43 → 18 kwietnia 2020 11:38, 100 wpisów
Osa ja mam na 14 wyslane 11 kaskad, 5 multi na 7 liczb i 2 zaklady na 3 liczbyPonioslo mnie troche
Ty wiedzmio wiedzima sprawdź co wczoraj trafiłem o 21 40
Damian mm Ch. Czy swoje
Ale to byli na sucho punkty tak
Zb nie chce mi sie
Kaskadery na trafil inaczej sie nie da , multi wiekszosc tez trafil a kreslone to chybil pewnie bedzie
Damian 1 p. daj
Obadam czy mam
Widzicie jaki jestem dla Was dobry? 

Co to jest ' Zakłamana dobra zmiana? Co chwilę mam na monitorze takie info.
Damian, chybiki MM online obstawiaj.
Tez tak bede robil
Islandorka nie che ci się mi też nie
Damian, masz opcje'zmien liczby', zmieniaj z 10,12 lub więcej razy, potem aktywuj
Zbigniew , wymieńmy się chybikami z online, zobaczymy, które się pokrywają. Te, które się pokryją eliminuj.
Dziś nie gram idę na telewizor
Damian, masz 7/7 " chybiki. 

A teraz 10/10, czekam na Twoje.

Damian, ale trudno się z Tobą rozmawia. 

To moje stałe liczby. Gram nimi co drugi dzień.
Zbigniew, nie obrzydzaj weekendu
Dlaczego trudno?Myslisz ze chce mi sie robic symulacje liczb i wkleja c tutaj tego zdjecia?

Magda za miesiąc można uprawiać seks
Nie ma na to regoly jakie liczby to szczescie decyduje czy wygrasz.Amen
Mewa to gryks pamiętać
Walduś, dostałeś 5000 zł na panele + 1600 zwrotu podatku + 2000 zł 500+,to możesz żyć.
Gryks
Dian, więc po co ten czat? Z Panem Bogiem + na droge
Magda mam w domu kupione 3 kilogramy 3 lata temu musze iść nie na spacer
Magda ja mialem ostatnio kilka piątek w Lotto i...

Gramy we czterech.
magda stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Pasko ma jakieś kłopoty. Miałem w portfelu 1000 zł a nie mogłem gać. Panie Adminie, proszę odblokować Magda. Dzisiaj w Keno 10000 i 2 razy po 250 zł na stawce 1000 zł. 

Watykanista jak już coś wklejasz, to daj rzetelny dowód, a nie taki g.....o! Chcemy pogratulować, ale widzę, że nikt tutaj nie traktuje Ciebie poważnie.
Za co Magda
hi all
kosy 66/69 ... bo sobota
janusz1959 zatypował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 896755 i trafił(a) 2500 zł
Pasko się bierze za uczciwych obywateli....
a takie coś jak np.1405259 40 sobie pisze wulgaryzmy i nic.
Wstyd i hańba.
a takie coś jak np.1405259 40 sobie pisze wulgaryzmy i nic.
Wstyd i hańba.
Cześć już zaczynać zaraz piłkę. Chyba ich pokręciło ? Nie można zakończyć sezonu i tyle ?
Jacek74, ja traktuję kazdego poważnie, nawet Ciebie w drodze wyjątku.A Paweł nie ma obowiązku i nikt inny dawać skanów.
Jak jest z rowerami bo zglupialem.. Do lasu to niby czym mam jechać skoro sklepu nie ma w lesie ani apteki...
Wiem, ale każdemu wolno się ustosunkować do wpisu!Mamy maski na twarzach, jeszcze nie kagańce, choc m2 chce je zakladac.
M2, ja nie czytam wszystkich wpisów, kto nie chce, też niech nie czyta.