Wpisy 3 816 602 – 3 816 701
15 kwietnia 2020 18:40 → 15 kwietnia 2020 19:40, 100 wpisów
Ci, którzy mają profile na różnych portalach o tematyce Lotto są opuszczeni przez...Trzeba się trzymać jednego. MP najlepsza strona o tej tematyce
Waldus zagrałem w Keno Twoimi liczbami , dodałem 2 , ustrzeklilem 250 zl
Magda,nie mzna o każdym mówić, że jest podejrzany .Teraz w tych maskach wszyscy bedziemy wyglądać jak zbiry.
u mnie w sklepie znak
nie zostaną obsłużeni mężczyźni w kapturach na głowie
ciekawe jak teraz bo dochodzi maseczka
nie zostaną obsłużeni mężczyźni w kapturach na głowie
ciekawe jak teraz bo dochodzi maseczka
myślałem że na koniec tygodnia wirus przekroczy dwa milijiony ale już jest przekroczone niema siły na szkarade
Tak mówiłem w śnie było ich dużo różne postacie stwory patrzyli i słuchali co im mówię a ja im tłumacze że to tylko sen ale w tym się nie mogę przebudzić
walduś jakoś jeszcze nie bo nic nie mam przygotowanego do nadania
Nie można pisać o GL,bo pasko zapowiedział blokadę.
G.o.l.d.e.n - L.o.t.t.o
To rozumiem że tam się nie wygrywa zł jak w ts tylko złoto to dobre
3 816 585. Jakub25 2020-04-15 (18:34)
Już ktoś podawał liczby od tej z GL, która się zarzekala na wszystkie świętości, że nie ma tam profilu.Byly trefne.
3 816 602. Jakub25 2020-04-15 (18:40)
Co to jest GL
Zapomniał co wcześniej pisał ?
Już ktoś podawał liczby od tej z GL, która się zarzekala na wszystkie świętości, że nie ma tam profilu.Byly trefne.
3 816 602. Jakub25 2020-04-15 (18:40)
Co to jest GL
Zapomniał co wcześniej pisał ?
Mam pusty kupon i chcę skreślić 5 liczb do mm,może mi ktoś podać jakie.
Jak tam przeżywacie to że jutro trzeba wyjść w maskach jak to przeżyć
jest informatyk zakładam multimulag.pl mogę na ciebie liczyć jak by co
najpierw musi byc pomysl, potem strona, na koncu domena i konto www
zalezy od strony czy ma byc dynamiczna czy statyczna
dynamicza troche wiecej roboty
dynamicza troche wiecej roboty
Trochę żartuje ale poważnie założył bym taką stronkę ale to się trzeba nad tym zastanowić
bo wiesz to co widzisz na stronie pasko to jeszcze nic, 2/3 kodu jest po stronie serwera
Koszty finansowe i żebym chociaż nie musiał do tego dopłacać później
w bardzo szybkim tempie moglbym sklonowac strone Pasko
i napisac kod na serwerze, ale byla by to strona doslownie szablonowa, wszystko w ciagu 2 tygodni
i napisac kod na serwerze, ale byla by to strona doslownie szablonowa, wszystko w ciagu 2 tygodni
A ta twoja stronka rozwija się coś czy jest jak było już troszkę ją masz
Mulag bo pisac cos od podstaw to tez trudno, trzeba sie liczyc z tym ze im wiecej uzytkownikow tym wydajniejsza musi byc strona
moja strona jest bardziej rozbudowana ale na kompie mam ja narazie nie wgrywam na serwer, a jak wgram to wtedy trzeba bedzie zalozyc konto zeby korzystac
szablony to nic, bo to tylko o wyglad chodzi, ale napisac caly silnik typowania, pobierania losowan, aktualizacji typowan, innych opcji kupa czasu
dodac jeszcze framework np symfony ogolnie powiem tak trudna sztuka stworzyc bardzo dobra strone
moja typuje, analizuje, pobiera dane, wykonuje statystyki dla kazdej z gier sprawdza typowania publikuje i jeszcze moglaby sama wysylac zaklady ale juz nie chce mi sie tego pisac
jeszcze wchodzi rejestracja uzytkownikow, rozne formy przypomnienia hasla itp itd mozna by wymieniac duzo
dlatego ja mam szybciej bo mam szablony ktore automatycznie mi to robia
sama wtyczka do gry Keno na stronie lotto pl zajmuje 189 KB dopiero a bedzie gdzies 250KB
dziennie jakies 5 KB max wiec okolo 50 dni
dziennie jakies 5 KB max wiec okolo 50 dni
5tys znakow dziennie ze sprawdzeniem poprawnosci linijka ma 100 znakow zalozmy to 500 linijek
Mulag tak to kupa roboty, dlatego pisze bez zadnych dodatkow zabawy itp, chce to zminimalizowac i najszybciej napisac
a nie bez biblioteki Jquery to narazie 103 KB czyli nie tak zle
Zależy co by się chciało i jak by to miało wyglądać temat szeroki