Wpisy 3 815 864 – 3 815 963
15 kwietnia 2020 07:49 → 15 kwietnia 2020 09:39, 100 wpisów
malarką to ja jestem ale i wiersze też pisałam. Jakoś to jest powiązane
takie 20 liczb zatypowałam dzisiaj jako emi.Jakie zatypuje emerytka-jeszcze nie wiadomo.
Dowiem się w ciągu dnia
Dowiem się w ciągu dnia
tem smok o kilku głowach , nie rozumie że wielu tu żyję innymi sprawami, domowymi finansami, rodziną rozdzieloną wirusem i samym wirusem , anie jakimiś filozoficzno-moralnymi pierdołami
Człowiek który szkaluję niesłusznie Polaków nie jest godzien nobla,a kto daje nobla?ciekawy jestem czy dostałaby nobla gdyby szkalowała słusznie czy niesłusznie inny naród (może wybrany)?
Jeszcze raz - bardzo proszę o pozostawienie mnie w świętym spokoju. Czy nie macie innych - własnych problemów? Zajmijcie się życiem, nie umieraniem. Może jakskis filmik lub nowela pozwolą Wam na odejście od tematu analizy nicków? 

Jakie szkalowanie własnego narodu? Jesli ktoś publicznie ogłasza swoje racje to chyba nie szkalowanie
Oto jeden z przykładów
Olga Tokarczuk, laureatka literackiej Nagrody Nobla, powiedziała, że dziś "jak najbardziej" powtórzyłaby swe słowa sprzed kilku lat, w których oceniła, że Polacy robili rzeczy straszne - "jako kolonizatorzy, właściciele niewolników czy mordercy Żydów".
Olga Tokarczuk, laureatka literackiej Nagrody Nobla, powiedziała, że dziś "jak najbardziej" powtórzyłaby swe słowa sprzed kilku lat, w których oceniła, że Polacy robili rzeczy straszne - "jako kolonizatorzy, właściciele niewolników czy mordercy Żydów".
Dotam, wiec po co zapomniałeś o Oldze Tokarczuk? Bogdan, nie zabieram głosu odnośnie Twojej opinii odnośnie przyznania Literackiej Nagrody Nobla Oldze Tokarczuk, ktora dostrzegł Komitet Noblowski, a nie jakiś malkontent .Wstyd opluwac Polke - Noblistke.
No może ma ogromną wiedzę , a jak nie to mogę parę książek podrzucić.
Dotam, uważam, że Olga Tokarczuk posiada niekwestionowana wiedzę, która dostrzegłeś.
Moje wpisy na dzisiaj uważam za zamknięte. Wszelkie konwersacje, za wyjątkiem nielicznych nie mają sensu.
Ksiądz prof Tischner pisał ;jest prawda,święta prawda i gówno prawda i ta sentencja mi towarzyszy przez życie
W końcu watykanista podjąłeś rozsądną decyzję, ty jaknajmniej wypowiadaj się tutaj na forum graczy w lotka. O polityce i sprawach z kraju i ze świata wykaż się na innych stronach społecznościowych.
Są trzy prawdy: świento prawda, tys prawda i gówno prawda...tak się wypowiedział....życzę wam poluzowania emocji, są jeszcze inne prawdy - lepiej zajmijmy się grami i uprzyjemnianiem sobie czasu, a nie ciągłym skakanie sobie do gardeł. Buziaki kochani i bawcie się lepiej
Dotam uważałem Cię za rozsądnego człowieka,nie wiesz w te bajki jakoby Polacy zamordowali Żydów w Jedwabnem,jeżeli tak,to czemu Żydzi nie chcą robić ekshumacji w Jedwabnem?bo wydałoby się że to Niemcy zrobili,a tak jest pole do opluwania Polaków,wstyd żeby Polacy tak myśleli
tak mówił do górali , w rozmowie z Jackiem Żakowskim , bardziej po polsku
Od spraw historycznych są historycy,a także IPN my nie mamy wiedzy ani wglądu do dokumentów z tego czasu
Póki co marzcie o WygranejDlaczego w Polsce jest tak źle,bo Polak nie broni swojej racji tylko jeszcze bredzi co przeczytał w jakimś szmatławcu,czytajcie i oglądajcie rzeczy które wnoszą prawdę,bo człowiek który nie szuka prawdy błądzi

Sklepy Ząbki rozpoczynają sprzedaż 8 milionów maseczek.Wirus propagandy mocno zaatakował czynniki państwowe.W Zabce maseczka kosztuje 1,61, a na poczcie 9,99.To jest zdrowe? W Czechach , Hiszpanii i Turcji maseczki są rozdawane za darmo.
witam
kto ma sklep koło siebie ,,żabke"to tam są maseczki jednorazowe do kupienia po 1,62 ,sprzedają po opakowaniu /a jest ich 10 sztuk /za 16,17zł
fakt 1 maseczka w aptece prawie 10 zł
kto ma sklep koło siebie ,,żabke"to tam są maseczki jednorazowe do kupienia po 1,62 ,sprzedają po opakowaniu /a jest ich 10 sztuk /za 16,17zł
fakt 1 maseczka w aptece prawie 10 zł
dusia-jednorazowa max na 30 minut
Na Pocztcie 5szt wielokrotne 49.90
ja sama uszyłam ale taką 1 paczuszkę zakupiłam to jakby ,trzeba było iść do lekarza
Filozofi niema w uszyciu
Bogdan, czy w Polsce jest aż tak zle jak piszesz? Przestań narzekać. Nie szksluj dobrego imirnia Polki, która docenia świat, tylko nie my. Znamy ludzi??? na stanoeisksch, którzy nie znają hymnu państwowego, że o Konstytucji nie wspomnę. Przypomnij sobie Katechizm dziecka. 

ino gumek brak bo pasmanterie zamknięte ,materiału to jest mnóstwo
Może tekst nie jest wyraźny? Każdy zna go na pamięć. 

3 815 894. dusia 2020-04-15 (08:33)
witam
fakt 1 maseczka w aptece prawie 10 zł czytałem to teraz gdzieś na onecie
witam
fakt 1 maseczka w aptece prawie 10 zł czytałem to teraz gdzieś na onecie
Wiadomo kto zarabia na pandemii, wrrrrr
Mąż mi kupił z nano srebrem czy jakoś tak ale jeszcze jadą tylko czy dojadą
Dotam, zapytaj żonę, czy zna panią profesor Anasz?
Profesor Anasz wykłada w Sosnowcu, Zabrzu i Katowicach.
To wspaniały Człowiek i ma wspaniałych wykładowców.
watykanista mieszkasz w KRAKOWIE a klub GOGO jest czynny
Zbigniew, nie interesują mnie takie kluby. Ten na portalu jest namistka wspomnianego, czego dowodem jest zamieszcxony Twój zenujscy wpis.
3 815 900
Świat docenia,bo na świecie jest rozpowszechniona nieprawda o Polakach i Polsce,a kto to robi i w jakim celu dobrze wiemy,my jako jedyni i Serbowie przeciwstawiliśmy się Niemcom,walczyliśmy na wszystkich frontach i ginęliśmy,przykro jeżeli takie coś czyta się na stronie polskiej,czuję się jakby Polacy sami nie znali własnej historii.Nie piszę o Rosji bo Rosja miała pakt z Niemcami,ruszyli dopiero jak ich Hitler zaatakował,reszta państw z potulnym ogonem spełniała to co Niemiaszki chcieli,a teraz to nas się nie zaprasza na uroczystości zwycięstwa,przykład w Paryżu,i o czym my tu gadamy
Świat docenia,bo na świecie jest rozpowszechniona nieprawda o Polakach i Polsce,a kto to robi i w jakim celu dobrze wiemy,my jako jedyni i Serbowie przeciwstawiliśmy się Niemcom,walczyliśmy na wszystkich frontach i ginęliśmy,przykro jeżeli takie coś czyta się na stronie polskiej,czuję się jakby Polacy sami nie znali własnej historii.Nie piszę o Rosji bo Rosja miała pakt z Niemcami,ruszyli dopiero jak ich Hitler zaatakował,reszta państw z potulnym ogonem spełniała to co Niemiaszki chcieli,a teraz to nas się nie zaprasza na uroczystości zwycięstwa,przykład w Paryżu,i o czym my tu gadamy
ja tam nie jeżdzę 5 marca czytałem gdzieś że najstarszy zawód upadnie a w Niemczech liczba kieszonkowców spadła o 95 % powód 1.5 metra
bogdan041 może , nie czytaj i nie oglądaj tyle programów, a spróbuj pogadać , może Ci się jeszcze uda z ludżmi którzy przeżyli wojnę, może nawet znali jakiś kolaborantów , kapusi , a powojnie UBeków. Powodzenia
zbigniewg-jak tam spożycie w święta
Umnie było brak foni i wizji
3 815 922. Andreas3864 2020-04-15 (09:00) Wydymać TS plan na 2020.
zbigniewg-jak tam spożycie w święta np w niedziele 2 litry wody mineralnej bo poszedłem na spacer legalny szedłem do pracy
zbigniewg-jak tam spożycie w święta np w niedziele 2 litry wody mineralnej bo poszedłem na spacer legalny szedłem do pracy
zbigniewg- z ciebie to prawdziwy twardziel
Wdzięczne dziecie_oddac zycie
Gdzie tu rym?
jakiś kiepski wierszokleta
Gdzie tu rym?
jakiś kiepski wierszokleta
Zbigniew.. Jeden strzał lotto trafić 6 do końca rokuwięcej nie chcenawet gole 1,8 mln
żeby wygrać trzeba grać
Dotam w każdym narodzie są jacyś kapusie i kolaboranci,ale Polska jako jedyna jako rząd nie kolaborowła,zdarzały się jednostki to oczywiście,ale nie można całego narodu oczerniać z powodu jakichś patoli,bo to niesprawiedliwe,a co robił rząd Francji vichy,wyłapywał i zwoził Żydów dla Niemców,Słowacja współpracowała jako oddziały SS,Czechy poddali się bez wojny,Ukraińcy też oddziały ss,Austria to wiadomo dom Hitlera,a więc tam wszyscy swoi,Włochy faszyzm i Mussolini,Hiszpania Franko,co jeszcze, Wielka Brytania te liczykrupy,Polscy piloci walczyli za nich i ginęli,a oni wystawili nam Polakom rachunek za sprzęt który wyeksploatowaliśmy,to potrącili sobie ze złota który u nich trzymaliśmy,a więc taka to była Europa,a teraz to Polacy najgorsi,sami świętują a my którzy ponieśliśmy największe straty w drugą wojnę światową jesteśmy pomijani,czy dalej będziecie bronić ludzi którzy szkalują dobre imię Polski i Polaków?
a ja pamiętam Miliard w środę Miliard w sobotę
Ja pamiętam 100 milionó dla każdego Polaka od prezydenta
3 815 934. Andreas3864 2020-04-15 (09:17) Wydymać TS plan na 2020.
Ja pamiętam 100 milionó dla każdego Polaka od prezydenta ja też i wtedy na wybory nie poszłem bo byłem bardzo nieletni
Ja pamiętam 100 milionó dla każdego Polaka od prezydenta ja też i wtedy na wybory nie poszłem bo byłem bardzo nieletni
3 815 935. waldus 2020-04-15 (09:18) lotto 8,16,18,24,25,37
Od jutra w miejscach publicznych chodzimy w maseczkach ja chodzę od niedzieli
Od jutra w miejscach publicznych chodzimy w maseczkach ja chodzę od niedzieli
To mogło być lepsze od Lotto
Andreas3864 100 baniek na dzisiejsze jest 10 000 zł pamiętaj
Mulag ja już ze swoją po spacerzeDotam, słuszna uwaga. Bogdan, co do kolaborantów - inaczej kapusi, nie sięgajmy do historii, wystarczy poczytać ' od nos, do wos' na czacie, i to dzisiaj. Jeśli rzucisz kamieniem w..., a w ka*pusia nie trafisz, to cud.
Kupiłem sobie maseczki wczoraj ale jeszcze nie przyszły ale takie inne co prać można w temperaturze 60 stopniach i takie co nie będą męczyć mnie
Tomi77, wstyd mi, że podważasz wymieniony wyżej Katechizm.
do końca świata i jeden dzień dłużej
Zbigniewg-ja mam z wojska OP1
Maski trochę ściema.. Ok są dobre ale jeśli szalik zamiast maski
To może skarpeta zamiast prezerwatywy
To może skarpeta zamiast prezerwatywy

Dotama jeżeli chodzi o UB-eków po wojnie to dużo Żydów nimi było
tomi77-Nieuciekłbyś daleko w tym
Sędziów po wojnie którzy skazywali Polaków na śmierć też dużo,tylko zmienili nazwiska na polskie i tak działali,niektórzy do tej pory nie ponieśli konsekwencji i żyli lub żyją za granicą,przykład brat Michnika
Nie jestem zwolennikiem publikowania blondynek , na dodatek z obroża. Niech mi wolno będzie opublikować inna, unikalna rasę. 

Taka swinke mogę kupić za dzisiejsze wygrane. Jednak nie kupię bo jestem wegetarianinem.

Mulag, rozpoznajesz te świnie?
Były dwie na jednej fotce. Te z lewej wyciąłem, pozostawiając świnie z honorem.