Wpisy 3 815 764 – 3 815 863
15 kwietnia 2020 00:00 → 15 kwietnia 2020 07:49, 100 wpisów
Nie może zrozumieć a pytał mnie co to rozum, że z nim już skończyłem
Pewnie teraz googluje wyraz onomatopeja i zaraz się mnie zapyta co to znaczy
Gabi musisz tu częściej wpadac
.
Bo lepiej sie śmiać niż kłoćić jak to bylo ostatnio
.
Bo lepiej sie śmiać niż kłoćić jak to bylo ostatnio
Dzis 2/3 stawka 7
Jacunn. Pasko mnie dziś zadziwił. Tyle o polityce pisał. Czy to jakaś kampania przedwyborcza była ?
Znam Pasko od tej strony i nie raz poleciałem za politykę ale Młody mnie zadziwił pozytywnie
Tzn. poleciałem za politykę w tym sensie, że to temat morze Za dużo się rozpisywałem
Pasko dość łagodnie i dyplomatycznie sie wypowiadał
Chyba nie chcial nikomu sie naraźić
Chyba nie chcial nikomu sie naraźić
Troszkę mnie zadziwił kosmosem a co jak co gry liczbowe to jednak kosmos
Pasko jako przedsiebiorca ma chyba ukształtowany kierunek poparcia politycznego ale mogę sie mylić
Też w pewien sposób grając staję się przedsiębiorcą Na dotację nie liczę
Jacunn. Widzę, że masz bardzo dobry pogląd na życie i na ludzi Szacun. Miło z Takimi luźmi porozmawiać. Większość tutaj cytuje klasyków , jakieś skany
Jacunn. Znamy troszkę życie i nie liczmy na dotację w kwestii hazardu
Jacunn. Z muzyki mnie nie zagniesz.Na pewno nie śpiewa,,, gdy poranne wstają zorze i nie pochodzi z Watykanu
Jest stare przysłowie
Jak sam nie zarobisz to nikt inny Ci nic nie da
Czy jakos tak to leciało
Jak sam nie zarobisz to nikt inny Ci nic nie da
Czy jakos tak to leciało
I o to tu chodzi Nie straszmy siebie. Nie pytajmy o rzeczy niemożliwe. Faraon w dobie internetu i zaćmienie słońca to mit
Jacunn. Mój dziadek kiedyś jeździł do pracy w autobusie na glonojada. Zmęczony
Cześć
Ktoś tu o mnie pisał ?
Sms za smsem i w końcu wstałem . Nie dają spać Kurka Wodna

Przeczytałem tylko niektóre posty, doszedłem do wniosku, że Stanisław Lem dzisiaj zmieniony zdanie o internecie.Wtedy nie było jeszcze takich portali.
Nie ma to jak na powitanie dnia wchodzisz na internet i czytasz informacje o wygranych firmy marki Lotto.
Zachowaniem się nieprzyzwoicie. Otwierając stronkę, nie pozdrowilem, nie złożyłem życzeń :
Zdrowia,
Szczęścia,
Pomyślności
Wysokich wygranych.
Czynię to teraz z małymi zmianami:
- Nie dajmy się zwariować.Świata nie zmienisz.Robta co chceta.
Zdrowia,
Szczęścia,
Pomyślności
Wysokich wygranych.
Czynię to teraz z małymi zmianami:
- Nie dajmy się zwariować.Świata nie zmienisz.Robta co chceta.
Dziękuję za wizytę na profilu Panie Bogdanie i pozostawienie po sobie ślady.Zawsze to jakiś punkt po wpisie.Pozdrawiam
Panie Bogdanie, może jaśniej ? W Watykanie nie byłem, nie mam takiego zamiaru , nie da mnie takie klimaty.Jestem

Jestem ateista, nie zajmuje się plotkami i śledzeniem durnych wpisów.Jeśli moje pozdrowienia wpłyną na poprawę chumoru, to oczywiście pozdrawiam. Proszę wypowiedzieć swoje życzenia, a ja je zaakceptuje do pięciu minut.
Wariatkowo od samego rana do póznej nocy.To już 35 nick tej osoby---to już zakrawa o jakąś paranoje,zachwianie osobowości.
proponuję inteligentnemu zapoznać się ze słownikiem ortograficznym
Czemu tu jest trolling cały czas przez tego samego człowieka i Pasko nie reaguje,a gdy ktoś sprowokowany przez niego wstawi jakieś zdjęcie z napisem danego trolla to Pasko go blokuje,to niesprawiedliwe
a jak się na dzisiaj przedstawia sprawa gier lotto , to każdy doskonale widzi
Dodam, oczywiscie, sprawdze gdzie popełniłem blad i w jakiej postaci.Jeśli taki jest , zrobię korektę. polecam ' Lament Paranoika
' Stephena Kinga.
' Stephena Kinga.
A ja polecam "Angelus Domini"
greg
191979
dotam
191979
dotam
Widzimy więc te same rzeczy w inny sposób. Widzimy co innego i czasem bywa to bolesne. (...) Życie społeczne, kontakty z innymi, nauka, media, sztuka - to drobiazgowe, mozolnie uzgadniane ,,prawdy". Całe epoki mają swoje ,,prawdy", które po czasie rozsypują się w pył. Mają też swoje ,,prawdy" poszczególne jednostki; niektóre z nich aktualne przez całe życie, inne podlegają kolejnym weryfikacjom. (...) Subiektywne poczucie prawdy wiążę się zawsze z aktem oceny. Jest to świadomy akt woli - uznaję, że coś jest prawdziwe, i na dodatek przyjmuje konsekwencje tej oceny. To rodzaj dobrowolnego przykrojenia doświadczenia do pewnego wzoru. Jest to konieczne, o ile mamy żyć we wspólnym poznawczo i etycznie świecie. O.Tokarczuk
Jeśli w którym kolejek moim wpisie jest prowokacja , proszę zapytać się specjalisty , bo ja takowej nie dostrzegłem, i nie jest w mojej naturze ateisty prowadzić takie gierki.Mysle, że moje doświadczenie zostanie zrozumiane.
Watykanista daj na luz juz z tymi morałami i ideami
Zacznij zmiany od siebie
Załóż jeden nick a bedziesz chociaz minimalnie wiarygodny
Pomysl o tym
Zacznij zmiany od siebie
Załóż jeden nick a bedziesz chociaz minimalnie wiarygodny
Pomysl o tym
Teraz zauważyłem błędy powstałe na skutek słownika. Ma być ' w którym kolwiek' Dodam, Tokarczuk to ta malarka ?
To jedna i ta sama wredna baba o wielu nickach z Chorzowa.Wredny kapuś.
Przesłanie od "Angelusdomini"To jeden z wielu jego nicków.
Przesłanie od "Angelusdomini"To jeden z wielu jego nicków.
191979, wydaje się, że wczoraj napisałem wszystko? Jeśli nie znasz ich, zapraszam do lektury.
7 11 14 16 19 30 31 36 46 53
61 62 63 65 66 67 70 74 77 79
61 62 63 65 66 67 70 74 77 79