Wpisy 3 815 096 – 3 815 195
14 kwietnia 2020 18:41 → 14 kwietnia 2020 19:36, 100 wpisów
K daj cynk co to za ceglowki te 3z3
3 815 091. Watykanista 2020-04-14 (18:37)
.
Bo od wpisu Makinero wszystko sie zaczelo to on odpowiada za ten bałagan
.
Mogl zwyczajnie przeprosic i by bylo po sprawie ale nie mial na tyle odwagi
.
A Ty Watykanista najpierw sam rób dobrze a później pouczaj innych a nie odwrotnie
.
Bo od wpisu Makinero wszystko sie zaczelo to on odpowiada za ten bałagan
.
Mogl zwyczajnie przeprosic i by bylo po sprawie ale nie mial na tyle odwagi
.
A Ty Watykanista najpierw sam rób dobrze a później pouczaj innych a nie odwrotnie
Moja kochana Emmi, że nie czepiam się Ciebie, pokazuje, a może chcę uświadomić pasko, że stara gwardia jest poszkodowana takim sortowaniem przydatności na chacie.
Dioni że co
Trumna i do piachu
dionicos
Racja.
Racja.
Poprostu gość wszystkich ma za wariatów
Prowokuje by sypały się blokady
Prowokuje by sypały się blokady
zaraz bedzie wija
nowy podział starzy vs "młodzi"
K39 "młodziaku" tak sie godo na Ślonsku
Młodzi też będą starzy
dotam, na głupotę jeszcze nie wynaleźli
Wypraszam sobie takie zwroty, choć one na mnie nie działają, a świadczą o autorze. Takich zwrotów nie zalecam nawet w domu. Znam.pofobne wypowiedzi osób publicznych. Czyzby od nich zostały zaczerpniete? Oświadczam, że nie odniosę się już nawet do nsjgorszego komentarza. K30, obiecuje, że każdy Twoj wpis uwłaczający godności portalowiczow, prześlę do Admina, choć wiem, że nie będzie takiej potrzeby bo Admin je wyłapie. Są nie tylko na portalu, ale i w sieci.
i nie znajdą ona jest gorsza niz wirusy itp itd

PAwełek ty masz staż CBA czy innych inwigilacyjnych słuzbach ?
K pytam o coś
przykro mi ale nie do Cb, brak imienia w Twoim profilu
Weźcie sobie po nickach wyzywajcie, co? jeden pies ma na imię Burek
K pytałam o cos
096
dionicos , nie denerwuj sie, zobacz 3 815 117 - adresat szybciej zareagował niż zakładałem
@
K30 jak nie wiadomo o co chodzi to pewnie o
K nie konkret tylko jak
Cegły pustaki dachówki...
Zamykam temat, dedykując ten wiersz. 

czekam
Ja lubię zawsze wiedzieć
przejmujesz się takimi pierdołami? tomashi wybacz takie stresy to ja ciepłym m...

Moje kolejne propozycje. 

przejmujesz się takimi pierdołami? dionicos wybacz takie stresy to ja ciepłym m...
które nikogo nie interesują.
Jeśli ktoś gra przez neta to baranku wie kiedy owy kupon był nadany.
emerytka ktoś miau odwagę
ostro dziołszka
Mulag, pieronie , bez pukania wlazisz a potem zdziwiony
102 a mój 103
Widziałem filmik tylko nie w Polsce Hiszpania może już ktoś również widział gość z mieczami chodzi rozwala radiowóz policyjny jak i osobowy w końcu policjanci po czasie długim go mają
dionicos, bedzie cieżko ale damy radę z tym życ
Mulag, ja go przekazuje jako jeden z 'baranków'. Proszę, aby zagubiona 'owieczka' powróciła do stada. 

Mulag
Teraz znak pokoju przekazuje się stopami lub łokciami
Teraz znak pokoju przekazuje się stopami lub łokciami
Dziwisz się mulag? Siedzę teraz w pPoznaniu też by. Wszelkie prawa tak zrobił.
Zobaczcie na Fejsie to oglądałem gość już chyba stracił cierpliwość ktoś z okna nagrywał
Mulag, to jeszcze przed pandemią a teraz juz hamulce puszczają , uwolnić "orkę" to nowy challenge
Jak by wszyscy tak zrobili jak ten Pan z Hiszpanii to policja by nie dała rady ale większość wytrzymuje
To jest pisanie z tel. Ty piszesz a w konsekwencji on napisał przekaz.
Mulag, moim zdaniem podobnych przykładow jest więcej. Wrocław, Katowice, Warszawa, Łódź i Konin.
Andre
Ciekawe co ludziom w głowie a raczej w mózgu siedzi każdy z nas jest inny w innym środowisku wychowanym regionie rodzina geny pranie przez wirówkę telewizyjna plus nasze własne no ciekawe to wszystko
dionicos,16thomas03
Mulag, twarz zmienisz, ale charakteru, nie! Stanisław Staszic ' Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie'.
Mulag, obyśmy nie doczekali "nocy oczyszczenia"
Wartości wyniesione z domu rodzinnego, wpojone przez ojca i matkę to efekty widoczne wśród nas.
Czy baranek to obraźliwe? My?lałem kolego, że względem twego nicku to komplement.
Jedno mnie zastanawia wszyscy chcą dobrze a wychodzi tak źle da się to wytłumaczyć
Mulag, tak. Potrzebne jest mocne postanowienie poprawy.
Watykanista w ponad 30nickach-co ty wyniosłeś z domu to tu wszyscy widzimy
Już powiedzialem, że nie bede się odnosił do żadnych uwag. Nie masz prawa mówić o ogóle 'wszysy' bo są inteligentni Portalowicza, którzy myślą i postępują inaczej. Odczytaj wszystkie swoje ' kulturalne' wpisy, dopiero wtedy możesz krytykować.