Z samego rana 3200 zł w Keno ( 320x10),zagrane na ulubione o 2:13
No rano było 26 stopniRobi się gorąco
31,07,14,21,28,05 liczby z kalendarza ciekawe czy dzis w ktores z gier wejda
105 dzień roku do końca 261
Przyroda budzi się do życia.Jesli nie potrafimy jej pomóc - nie przeszkadzajmy jej.

Dziś mamy
Dzień ludzi bezdomnych
Walduś, zima pewna pani apelowala do bezdomnych by nie wychodzili z domów.A teraz podczas pandemii chyba znów zaapeluje by zostali w domach
Walduś, w Opolu bezdomny otrzymal śniadanie od Franciszkanów , a od policjanta mandat 100 zł za to , że spożywał go na ławce

Poproszę 34,38,45,49,41 taka 5/6 w lotto mi styknie
Witam emi 46
Witam Mewa
Witam
Mewa, życzę by je wylosowano.Wystarczy mi to co otrzymałem od losu w Keno, a jeśli wylosują :
2,16,19,31,43,46
nie pogniewam się
Witam wszystkich,bez wyjątku

A tym, którzy już wszędzie nas kontrolują , przypominam pod rozwagę

Jestem "wyjątek".nie przyjmuję twojego powitania.
piękna ponownie pogoda szkoda że już po długim weekendzie i trzeba iść do pracy a tak by się jeszcze poleniuchowało oj przydałby mi sie urlopik tak cały tydzień puki co u mnie urlopy wstrzymane ale jak pan minister zdrowia powiedział powoli zaczna wszysto odmrażać już nie czepiając sie 10 maja może za miesiąc sie uda
Ale na razie trochę zimno.
Obserwujcie niebo.
Największy samolot świata niebawem pojawi się nad Zamościem, potem Lublin i Warszawa.
wędrowca a wogule inne samoloty lataja nad polska?? w niedziele w ciagu pru godzin 2-3 widziałem po poludniu nad legnica myslałem ze loty sa wstrzymane
Ostatni raz 15 lat temu już go widzę na radarsamoloty.pl
Mija Zamość.
Samolotów mało lata.
Jeżeli samolot będzie podostawiał ślad na niebie to będzie widoczny do 500 km.
Teraz minął Lublin, dolatuje do Puław.
Tylko ten jeden samolot leci.
Więc nie można się pomylić.
Emerytka46, jest mi bardzo miło.Czytaj 3814389, można było przemilczeć.Nie dam Ci powodu do zgorszenia

Watykanista - Lepsze danie warzywne i miłość do niego niż tuczony byk i nienawiść do niego
3 814 429. makinero 2020-04-14 (09:45)
Watykanista - Lepsze danie warzywne i miłość do niego niż tuczony byk i nienawiść do niego

.
Zaraz ląduje
Watykanista
Już dosyć mi napsułeś krwi.Jeszcze pamiętam twoje wpisy pod moim adresem.Wtedy byłeś pod nickami-sara0925 i mzgoda.
Potem Wiatrak20 itd itd .....

Makinero, miałem coś napisać, z uwagi na to, że w międzyczasie nadeszło od Ciebie przesłanie - zrezygnowalem, ponieważ nikt inny, tylko potrafiłby go zrozumiec. Only_One_spectre, jest mi bardzo miło, że publikujesz moje wcześniejsze przesłanie, w innej wersji. Obyś go zrozumial - w co wątpię. Emerytka46, zgłoś to na Sobieskiego. Gdybyś miała problemy z redagowaniem pisma, polecam emerytowanego znawcę prawa, Pana Koguta. Teraz w Siemianoeicach Śląskich.

Transmisja lądowania na tvp info
3 814 435. Watykanista 2020-04-14 (09:53)

Watykanista
A co jest na Sobieskiego? Bo nie wiem.
Nie mam kłopotów z redagowaniem pism.
Only_One_spectre, polecam Wesele Wyspiańskiego ' Miałeś chamie, złoty róg, ostał Ci się jeno...'

3 814 439. Watykanista 2020-04-14 (09:56)

Watykanista
Zresztą nieważne.Nie mam zamiaru z tobą pisać.
To Rusłan ląduje z towarem zakupionym przez KGHM?
A ja przedwczoraj widziałam 3 samoloty lecące jednocześnie w 1 kierunku hmn ciekawe?
Słuchajcie kto mi pomoże w sprawch kopiowania gifów bo ja to ciemna tabaka jestem
Tabele do kosza typowalem oboki
Emerytka46, zagrałem w Keno Twoimi liczbami z Lotto. Jesteś dla mnie szczęśliwa Osoba. A w Lotto zagram znów Twoimi liczbami. Dziękuję

u mnie ostatnio jedynie co mogą zaobserwować co kol wiek latającego oprócz paru samolotów nad legnica to parę pustułek albo przelatują mi przed oknami albo siadają na balkonie
Wsieklym odwzajemniam się uśmiechem.To mądrość.

zajrzę potem może się co zmieni
Hmn gdzie nie wejde tam jadNa fb normalne pytanie konczy sie jadem wszystkie rozumy pozjadane Tutaj to samo. A pomóc nie ma kto
5,7,18,30,39
21,28,37,39,40
7,12,25,27,34
4,7,27,29,39

Województwo dolnośląskie: pojawiły się 4 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo dolnośląskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo kujawsko-pomorskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo lubelskie: pojawiły się 5 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo lubuskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo małopolskie: pojawiły się 15 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo małopolskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo opolskie: pojawiły się 16 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo podkarpackie: pojawiły się 9 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo podlaskie: pojawiły się 8 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 23 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo świętokrzyskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 27 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo zachodniopomorskie: pojawiły się 6 nowe przypadki koronawirusa.
Zachorowania na koronawirusa w Polsce
3 813 190. Watykanista 2020-04-13 (09:42)
Panoramix, JWCH
dlaczego obrażasz admina
3 814 448. Watykanista 2020-04-14 (10:04)
Co mają znaczyć te wygrane?? Jesteś żałosny z tymi fotkami i jeszcze programem przerobionymi.
Kiedyś Watykanisto wciskałeś kity ile to w keno wygrywałeś i co ?? Nawet Pasko udowodnił,że jesteś oszustem,manipulantem.
Twoja wiarygodność jest na poziome polityka w czasie wyborów,nikt na MP nie podchodzi do ciebie jak do normalnego człowieka.Jesteś nr 1 HejtMenem na tej stronie.
Wszystkie kłótnie zawsze zaczynają się od twojej osoby.
Z ciekawością czytam twoje brednie,i się zastanawiam kiedy zakończysz obrazę innych użytkowników? To nie stronka o tematyce religijnej,dla takich jak ty są odpowiednie strony.
Nie piszę tego aby cię obrazić,ale mam cię za osobę psychiczną.
Mamsz problem chłopie ze sobą i ta stronka jest dla ciebie lekarstwem,a tak nie powinno być.
iwet a włąsciwie o co ci chodzi
No przecież napisałam wyżej o kopiowanie gifów? Ale może to w sumie nieważne
chcesz jakis obrazek skopiowac na kompa czy co czy na smarfona
3 814 456. Only_One_spectre 2020-04-14 (10:15)
klikasz na dany gif dajesz zapisz i zapisujesz i masz
No nie tylko sie nie śmiej bo ja jestem starszej daty
Bo jak klikam na gifa kopiuj grafike to mi kopiuje jako tylko zdjęcie. Nie ma dodatkowo mrugania no efektów.
o to skopiowany gif zapisany na pulpicie laptopka
wczra chyba greg taki gif z fb skopiował lecz nie było efektu
No własnie nie wiem co źle robie a co to za zajączek co nie mruga i skacze
Pasko nigdy nikomu nie powiedział, że jest ' oszustem lub manipulantem' , nic mi nie udowadniał , bo takiej potrzeby nie było.Ja nie obrażam Admina, nigdy nikogo nie obraziłem .Jedynie mam żal, który już wyraziłem, za brak konsekwencji w tolerowaniu trolli takich jak Ci, którzy stawiają mi takie zarzuty.Juz wczoraj mial zrobić czystki z prowokstorami.Ufam, że uczyni to w najbliższym czasie.
niebawie sie w takie cos moze jak cos znajde z efektem to podumam
Mewa nie raz się nie da wtedy tylko zrzut ekranu
Kilka osób udowodniło,jak przerabiasz Paintem informacje zwrotne od TS na mejla
Wiesz Watykan co lubie w Tobie najbardziej? Że piszesz bezbłędnie bez byków
Dzięki MewaMoja córka obyta z bajerami twierdzi, że to dla starych bab. A ja lubie te bajery
Only_One_spectre
Moja rada-nie wdawaj się w dyskusję.To pokarm dla trolla
Też rozumie nawet kilka razy w tygodniu wygrać jakieś drobne jak mój znajomy Ale on gra 50 zł na losowanieto do niego wygrana 100 zł to żadna wygrana
Dobra bo tam na 14 macie próby glupot
Mandaty zrobiły swojeteraz dwa razy się zastanowisz czyż pojedziesz po chleb do sklepu rowerem czy lepiej umrzeć z głodu i bez mandatu bo każdy policjant różnie interpretuje przepisy
kurczę
nie mam ani jednego pewniaka
chyba wyśle 14 21 38 52 68
I tłumokowi i tak nie przetłumaczysz Mój sasiad dobrze po 70 co 2 dzień jeździ do sklepu po chleb! Starsi mają swoje godz. 10-12 a on i tak z samego rańca przed 7