Wpisy 3 814 189 – 3 814 288
13 kwietnia 2020 23:12 → 14 kwietnia 2020 00:13, 100 wpisów
No tak raz na tydzień na 8 zakładów potrafie 5/5 od jutra zaczynam cos grać
z tym że mam problem muszę o 3 rano wstać a czy to jest rano chyba noc
ale mi wystarczy o 4 rano wstać ale inni chyba będą musieli wcześniej
A na zime w lotto wygrasz i nie będziesz musiał mulag tak wcześnie wstawać
Tak już jest w tym kraju w Niemczech 800 euro co miech za leżenie
Wirus nie minie tak szybko trzeba będzie w kobinezonach pracować bo inaczej nawet rząd nie wytrzyma tego trzymać
ale 800 euro nie dla Polaka za leżenie o nie to dla innych taki prezent
Gdzie te skany ?
K30, Niemcy są zadowoleni z Polskow.
Angela mówiła przed świętami , że bez Polaków wszystko stoi, a Polsce jest 38 milionów i wszystko leży.
Dziękuję, gratuluję.Ja też mam dla Ciebie dyplom uznania.

3 814 224. marek79
Nie po drodze mi z takim.Nie pasuje do takiej inteligencji

Cześć-Witam!
W Polsce wszystko leży,bo Polacy zamiast pracować walczą między sobą o...robotę
W Polsce wszystko leży,bo Polacy zamiast pracować walczą między sobą o...robotę
Ludzie widzicie co on pisze dalej to samo to psychopata i tyle. eh takiemu nie da się wytłumaczyć.
K30 i arczibalik73 dziękuje ale jak widzę czasami sami coś tam macie jakieś drobne może będzie coś więcej.
Gdybyś był kulturalny ,, przeprodilbys Makinero.Czy ktoś o zdrowych zmysłach może nazywać kogoś od ,' rowerzystów?
TAK poniosło mnie ale jak może ktoś życzyć ludziom śmierci to mnie wkurzyło nic mnie nie usprawiedliwia ale jak można życzyć niewinnym osobą śmierci nie rozumiem i reaguję.
K30 xarxucales innym wielonicowosc a sam jesteś 2 w 1.
Watykanista Nigdy w życiu go nie przeproszę porąbało cie. porąbało cie watyn.
Watykanista co mu i tobie jest winnych 7000 zakażonych i ponad 245 umarłych, co wam zrobili że im tak życzycie.
Marek79 , już zlagodziles ton i chwała Ci za to.
marek97 - zacieła się płyta i odtwarza bez końca, to już obsesja, niedługo tylko kaftam bezpieczeństwa, ale coś mi sie zdaje ze ta osoba posiada kilka ników..bo wszedzie widze to samo z innego konta
Sorry , ja nie życzyłem
makinero nudny jesteś dziad i tyle życząc ludziom złe sam przesadziłeś,trzeba było sprostować a nie brnąć.
Marek79, bywasz w banku na Wolności ?
Watykanista - te typy tak mają, on nie tylko na tym czacie, wszedzie komentarze zamieszcza o tych wirusach. Trzeba nie ruszac g... bo zacznei brzydko pachniec.
Makinero sprostował.
Watykanista jak taki znawca z ciebie gdzie chowają takich n niedowiarków jak makinero?
watykanista makrka79 maja juz dosc na wielu roznych stronach, obczailem goscia
Pomarszczony ???
marek79 - tak sie boi tego wirusa, ze juz zacząl sikac pod siebie
Ja wiem .On nie wie, że ja go znam przez jego kolegów.
Wiem, ale kartę musiałeś założyć
wiem na pewno ze gada caly czas od marca o jakichs ksiezach i wirusie.
makinero kupuj pampersy w biedronce na promocji a ja nie muszę.
Makinero poczytaj jego wypociny na Interii
Marek79, masz pozdrówka od M.L.
Sam pisałeś, że opiszesz na Interii.
Watykanista pisz w prost M.L ludzie widzieli i komentowali co pisał makinero to pierdoła stara z małym Wackiem siedzi i nie weźmie się za robotę.
Marek , teraz jest moda na łysych z brodka
Watykanista mam włosy na całej głowie nie jak ty na części niby rozumu.
Marek ,mówili, że bierzesz specyfiki na powiększenie.Faktycznie, działają.Od soboty jesteś większym CH
Watykanista zaprzeczasz swojej sugestii jeśli ktoś pisze i nie żałuje ludziom śmierci pisząc i dobrze to? to twoja osobowość jest nudna i bez precedensu.
marek kup sobie zegarek zobacz ktora godzina , a ty nadajesz jak stare trzeszczące radio - myslisz ze ktos cie slucha? Ludzie mają cie dosyc!
Watykanista że mam większego Wacka niż ty i i makinero no trudno nie poradzę na to.
makinero ty nie masz kolegów mają cie gdzieś nudny jesteś a alaski nie widzą cie bo brzydal że mmm huj.
Marek , Pstrowski był z Zabrza.Byl przodownikiem w wydobywaniu węgla , teraz Ty go xastrpujrsz jako przodownik glupity
marek79 - No śmieją sie laskiz ciebie jak podrywasz na rankowych portalach ale jak widza jak wygladasz to cie blokują.