Wpisy 3 812 138 – 3 812 238
11 kwietnia 2020 23:30 → 12 kwietnia 2020 00:36, 100 wpisów
Dobry wieczór
makinero
3 812 103. makinero 2020-04-11 (23:06)
No wiele osób jest katolikami to czemu jeden z drugim nie lubi kolegę Pana Tadeusza Rydzyka, albo jakichś księzay co biora na tace. No gdzie ta wasza prawdziwa religia, skoro ją krytykujecie. Zastanowcie sie i to dobrze...
Mylisz pojęcia , Rydzyk nie jest religią katolicką, to człowiek , my nie krytykujemy religii, tylko co najwyżej ojca Rydzyka
makinero
3 812 103. makinero 2020-04-11 (23:06)
No wiele osób jest katolikami to czemu jeden z drugim nie lubi kolegę Pana Tadeusza Rydzyka, albo jakichś księzay co biora na tace. No gdzie ta wasza prawdziwa religia, skoro ją krytykujecie. Zastanowcie sie i to dobrze...
Mylisz pojęcia , Rydzyk nie jest religią katolicką, to człowiek , my nie krytykujemy religii, tylko co najwyżej ojca Rydzyka
makinero żadna wiara nie życzy śmierci a twoja tak i ty życzysz polakom i ludziom na świecie śmierci. Nie szanujesz ludzi.
Janeczka0409 - ale co mói Biblia na temat kogoś kto zle postepuje i nalezy do tej religi???
Do religii sie nie należy, religie sie wyznaje
Myśle,ze szkoda czasu na dyskusję z Tobą, wybacz .
Myśle,ze szkoda czasu na dyskusję z Tobą, wybacz .
Mewa, zaraz zobaczę
makinero masz rację według ciebie ile ma umrzeć tyle ludzi masz na sumieniu, a sumienia nie masz to wiem.
Prawdziwa religia 1. Nie jest uwikłana w wojny 2. Nie angażuje się w polityke (powinna byc neutralna) . Zadna wladza politykow nei zmieni tego swiata i tak moge wymieniac bez konca
makinero siedzisz gdzie s w bloku lub małym miasteczku dorwałeś czat mas same kompleksy i wyzywasz się tu.
Janeczka0409 - no wiem brakuje ci argumentow dlatego sie obrazasz, bo nei podzielam twoich poglądów
3. status Mewa 2020-04-11 18:10:11home BĄDŹ jak K E V I N
Najwidoczniej pan Jarosław rozsądku nie ma ino ma rozsądek władzy a ludzi za nic.... Miłego weekendu.
Nie wiem co to jest --- rozsądek władzy .
makinero, ja się nie obraziłam Mam swoje zdanie, Ty masz swoje .
Najwidoczniej pan Jarosław rozsądku nie ma ino ma rozsądek władzy a ludzi za nic.... Miłego weekendu.
Nie wiem co to jest --- rozsądek władzy .
makinero, ja się nie obraziłam Mam swoje zdanie, Ty masz swoje .
Zdrowych , spokojnych Świąt .
Smacznego jadła , dobrej popitki bo wirus brzydki .
Nie wychodź z domu, nie otwieraj nikomu !
Spiryt mniej w ręku , nie będzie lęku .
Pociągnij zdrowo i będzie kolorowo
czego wam wszystkim życzę
Smacznego jadła , dobrej popitki bo wirus brzydki .
Nie wychodź z domu, nie otwieraj nikomu !
Spiryt mniej w ręku , nie będzie lęku .
Pociągnij zdrowo i będzie kolorowo
czego wam wszystkim życzę
Rządza władzy ? -- partia Jarosława Kaczyńskiego wygrała wybory, więc władzę już ma
wysłałem na 3 losowania 5/5 zobaczy sie może jutro monopolowy po poludniu bedzie otwarty
Mewa muszę zobaczyć czy mam podobne super szansy na kuponach wted dopiero podam
marek obchodzę święto raz do roku, tak jak Jezus nakazał "To czyńcie na moją pamiątkę"
makinero nie jesteś katolik to kłamiesz oszukujesz i nie wolno ci obchodzić żadnych świąt.
Jesteście wierzący to proszę mi wytłumaczcie po swojemu dlaczego w Biblii jest napisane: CYTAT "Dzień śmierci jest lepszy niż dzień narodzin". Ja wiem, ale czy wy znacie odpowiedz?
makinero jesteś zwykłym oszustem i kłamca.Tacy dużo i szybko tracą.
jemu to za mało....... mnie najbardziej wkurzyło to że inni dostaja mandaty kaze sie im zostac w domu itp a ten pan chodzi sobie w wawie po placu pojechał na cmentarz mimo ze był zamkniety dla niego specalnie otwarty a ja i mi podobni majacy zamkniete cmentarze majacy na uwadze ze w razie przemieszczania sie groza nam mandaty ten sobie nic nie robi jest ponad prawem
marek79 wyślę te wpisy na e-mial administratora, i za takei chamskie wpisy, ban się nalezy. Ja w przeciwienstwie do ciebie cie nie obrazam.
Wszystkich posłów chroni immunitet poselski
makinero wiesz gdzie mam ban na tym siedzę Obraziłeś ludzi w Polsce i na świecie że i dobrze nie pamiętasz? nie ćpaj tyle.
marek79 - ty nie jestes religijny, nie masz nic wspolnego z religią , potrafisz jedynei obrazac.
no tak tylko czy każdy poseł może robic to co ten pan nie wazne z jakiej parti jest
marek to że masz około 41 lat... to przestan zaczepiac młodych ludzi...
Makinero-twoja ciemnota poraża
To co zacytowałeś-nie odnosi się do świąt-tylko do mszy
To co zacytowałeś-nie odnosi się do świąt-tylko do mszy
makinero taka ciota jak ty mnie w.... ia i tyle udająca papuga. Po co kupujesz na święta jak niby ich nie obchodzisz. Obrażając ludzi obraziłeś mnie życząc im śmierci. NIE WAŻNA WIARA W TYM MOMENCIE.
chyba bys była zła gdybyś niemogła u siebie isc na cmentarz a ten pan moze a jest tylko zwykłym posłem
makinero każdemu tu na czacie życzyłeś śmierci,ale kultura zero inteligencji.
gonzaga - ale nei odpowiedziales na pytanie co znaczy ten cytat
makinero twoja matula kupuje tylko bo nic nie ugotuje a ty co umiesz coś ugotować chyba zupkę chińską.
gonzaga - czemu nei potrafisz wytlumaczyc tego wersetu z Biblii.?
Nie powinen był tego robić , chodzi o cmentarz . W Warszawie cmentarze zostały zamkniete , zapewne na życzenie P. Trzaskowskiego . Zupełnie niepotrzebnie.
marek79 - moi rodzice nei żyją i nie życzę sobie abys zle sie o niej wypowiadal, serio .. za takei coś pbedziesz podany na policje
wogle nie powiny byc nigdzie zamkniete bo niby dlaczego wiecej ludzi jest w sklepie przed sklepem wiecej było wczoraj na placu w warszwie choc z tym to troszke przesadziłem
makinero i co powiesz że obrażałeś ludzi i że życzyłeś im śmierci?
obrażałem??? Mam screeny twoich wpisów,, gdzie sam mnei obrazasz, mam tu wkleic wszystko???
No cóżTylko takiemu cymbałowi jak Ty-trzeba tłumaczyć co oznacza:"To czyńcie na moją pamiątkę"
gonzaga - rozumiem ze jak prowadzisz dyskusje o religi z ludzmi to wszystkich wyzywasz ???
W Warszawie były zachowane odstępy, to co widać na zdjęciach, to niedoskonałość obiektywów -- nie wiem jak sie to fachowo nazywa , chodzenie w maseczkach-- jeszcze nie obowiązuje .
makinero ściemniasz pierdołę że twój wpis nie przeszedł gu... no prawda moje w dużych literach wchodzą. Ty makinero życzyłeś ludziom śmierci taka prawda nie wypieraj się nie ważna to wiara przesądy czy wyznanie polityczne.
janeczko wg mnie nie było zreszta pan minister zdrowia sam mówił że odległosci powiny być wieksze nie ogladalem tv ani na fb nie widziałem filmiku bo faktycznie fotki mogły pokazac cos innego ok ok
Zdrowych, radosnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego
Dobranoc
Dobranoc
a widziałas gdzies jak nie wiem czy to zwykli ludzie czy ktos ale pare osob chciało złozyc wieniec juz go postawili kiedy żołnierze im ten wieniec zabrali a ich samych policja trzymała brak słow
dobranoc wierzacym i nie wierzacym szacun ja jutro spie do upadłego a potem bede sie cieszył słoncem dniem wolnym
co do maseczke to wg pana ministra w jego wypowiedzi sprzed 2 tyg one nic nie pomagaja teraz nagle trzeba bedzie nosic ok ok tylko co jak by nawet chroniły to te paskudztwo wejdzie oczami
Dla wszystkich,oprócz nie wierzącego oszusta makinero wszystkiego dobrego na święta zdrówka nic więcej.
Na życzenia niektórych osób, tych właśnie, którzy opluwają wladze miasta , i nie tylko , mam odruchy wymiotne.Sa niemiłe, wręcz ublizajace.Nie wycieraj sobie geby swietosciami,jeśli bluxnisz na bliźniego. 

Makinero, większość katolików nie zna Biblii
Makinero, masz u mnie szacunek
Watykanista znam biblię,Nie ważna wiarą ale jak można napisać i dobrze że ludzie na całym świecie umierają przez wirusa. Zero szacunku.
Jak można dalej publikować skany, skoro są podważane ?
widzimy co chcemy widzieć...
a makinero nigdy nie wchodził w konflikty
myślę rzeczywiście ,że możliwe jest skasował część wpisu i zostało co zostało
Każdy z nas tak przeczytał bo tak było widoczne
a makinero nigdy nie wchodził w konflikty
myślę rzeczywiście ,że możliwe jest skasował część wpisu i zostało co zostało
Każdy z nas tak przeczytał bo tak było widoczne
3 812 209. Watykanista
komisja do spraw nadzoru nad grami liczbowymi potwirdza iz falsyfikat jest pięknie zrobiony
komisja do spraw nadzoru nad grami liczbowymi potwirdza iz falsyfikat jest pięknie zrobiony
Watykanista módl się jak on aby ciebie nie dopadło.I jego. no ale makinero tego życzy każdemu no trudno.
3 812 202. johno
komisja do spraw nadzoru nad grami liczbowymi potwirdza iz jest to oryginał
komisja do spraw nadzoru nad grami liczbowymi potwirdza iz jest to oryginał
Makinero jest ambitnym, mądrym i bezpośrednim vxloeiekiem.Dal temu przykład w celnej rioodcie z...
według makinero trochę ma umrzeć może padnie na ciebie lub na nas. Taki ambitny jego plan.
Watykanista - Wszyscy się potykamy. Jakieś 2000 lat temu apostoł Paweł ubolewał i napisał: "Dobra, którego chcę, nie czynię, ale dopuszczam się zła, którego nie chcę".
Widzę zę nie warto tu wchodzić na czat pozostały prymitywy. Bez szacunku dla ludzkości. TYLO JA ZWRÓCIŁEM UWAGĘ makinero I NIE WARTO.
Gosia___77 - CZY przez rozbicie termometru można udowodnić, że się nie ma gorączki? Oczywiście, że nie. Tak samo nie można oceniać człowieka po jakimś wpisie i na dodatek publicznie nadimpretowanie i wmawianie ludziom jaki ze mnie niedobry człowiek. FORUMOWICZE - ten człowiek nie widzi zadry we własnym oku, a mówi, że ja mam belkę w oku. Spójrz lepiej w swoje serce i dusze zobacz czy przypadkeim nie ma tam jakichs nieczystosci.
K30 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
3 812 030. makinero 2020-04-11 (22:29)
Forum o liczbach,a tutaj wiekszosc to agitacje polityczne i klocenei sie ktora partia lepsza PO czy PIS, ktora wiecej zepsula a ktora mniej. Kto rżadzi a kto nie... No dajcie żyć...
ja nikogo tu nie agituje politycznie , kazdy ma swoje zdanie na ten temat wyborów, i trzeba to uszanować czy beda teraz w maju czy nie tpo czas pokaze. a teraz wszystkim zyczę dużo zdrowia wygrantch w gry liczbowe oraz wesołych świat wielkanocnych
Forum o liczbach,a tutaj wiekszosc to agitacje polityczne i klocenei sie ktora partia lepsza PO czy PIS, ktora wiecej zepsula a ktora mniej. Kto rżadzi a kto nie... No dajcie żyć...
ja nikogo tu nie agituje politycznie , kazdy ma swoje zdanie na ten temat wyborów, i trzeba to uszanować czy beda teraz w maju czy nie tpo czas pokaze. a teraz wszystkim zyczę dużo zdrowia wygrantch w gry liczbowe oraz wesołych świat wielkanocnych
makinero to głupia cipa siedzi gdzieś w bloku jęczy stęka i marudzi oby jego dopadł wirus i problem z głowy. Bo jak można tak jak on pisać I DOBRZE że ludzie umierają? makinero mam w dupie czat jesteś dupek z małym Wackiem co na świecenie się nie nadje. Udający katolika co niby nie wierzy a święta obchodzi. Gdzie cie pochowają no napisz gdzie.? źle ci wyjedz spadaj. Partia rządząca ci nie odpowiada co zrobiłeś dla kraju nic.
@marek79 - chcesz się dowartościować przed CZATUJĄCYMI. Twoja bufonada gnębiciela to nieraz maska skrywająca głębokie urazy i poczucie niższości.