Wpisy 3 812 038 – 3 812 137
11 kwietnia 2020 22:33 → 11 kwietnia 2020 23:30, 100 wpisów
Też myślę że jeśli umiera zwykle 1150 osób w Polsce to jakby na wirusa zmarło 100...da się ich utopić w statystyce i tyleby nie straszyc
Zatrzymano mnie do kontroli drogowej we Wrocławiu. Podpadłem bo numery rej. mam na krakowskich numerach.
- Po co pan tutaj przyjechał?
- Robię zakupy dla biskupa.
-A to Błogosławionych Świat:=)
- Po co pan tutaj przyjechał?
- Robię zakupy dla biskupa.
-A to Błogosławionych Świat:=)
Od poczatku pandemi ile dni minęło i ile zachorowało i w jakim tempie zwrasta i jesli to potrwa 3 lata. To ile bedzie chorych???
makinero jeśli piszę tu w dużych literach nie zatwierdzi wpisu,a twoje głupoty że tak nie było.
Mimo to popieram Szumowskiego... Zostań w domutylko ze rządzący też to mają gdziesi się jaja robiawcale nie Wielkanocne
Wiele ludzi mowi, że wirus minie...ale jak może minąc skoro się caly czas replikuje...wystarczy jeden nosiciel, aby zarazic wiecej i tak bez konca... no niby jak am sie podziac ..co czarodziej przyjdzie i zniknie samo przez sie... ???
marek79 - masz rację zacząłem drugie zdanie dużymi literami i ucięło mi tekst hehe więc po co te nerwy
makinero kupuj papier w biedronce to nie będziesz zmieć problemu z nerwami.
Coś wam powiem zaczęło się w okolicach WUHAN, byc moze od 1 osoby zarazil sie kolejny i kolejny, wiec aby nie bylo wirusa, nie mozebyc ANI jednego nosiciela?
Jeszcze jutro lub w poniedziałek zatrzęsie się ziemia, a w innych miejscach jakiś innowierca wypali z....
makinero kupuj papier w biedronce hehe. Nie zesrasz się w drodze.
Makinero, nie znacie prawdy skąd i kiedy się wziął koronawirus
3 812 050. makinero 2020-04-11 (22:39)
Coś wam powiem zaczęło się w okolicach WUHAN, byc moze od 1 osoby zarazil sie kolejny i kolejny, wiec aby nie bylo wirusa, nie mozebyc ANI jednego nosiciela?
to jest akurat racja
to jest akurat racja
marek79 - przestan już... Bo Pasko nie śpi..i za obrażanie innych możesz dostać bana.. Więc bądź grzeczny.
Wuhan... Tam jest tropdziwi mnie ze chińczycy zamknęli usta lekarzom a niektórzy już nie żyją... Bo powiedzieli co się dzieje
Makinero, tutaj się nie zgodzę z Tobą. Wielu na czacie obrzucalo epitetami, i nic, cicho, sza.
makinero mam gdzieś ban. Dobrze że nie śpi to jego strona. makinero jak nie jesteś katolik jak będziesz pochowany ?
Tomi77, tak, prawda. Wyprodukował go profesor z Wuhan. Już siedzi
marek79 - a co an świecie ejst tylko jedna religia, i tylko katolikow chowają ? Co ty wogole za niemądre rzeczy mowisz?
Marek79, ja mam napisane w testamencie, że gdy umrę, po zwłoki ma nie przyjeżdżać karawan , a śmieciara, tak jak po niektórych przyjedzie
makinero jak chcesz mam kumpla co pracuje w zakładzie pogrzebowym gdzie chcesz to ciebie pochowają.
Najtańszy jest na Walicow w B.
No widzicie pan "marek79" najchetnie to juz by chcial mnie pochowac i to pod plotem
poco na cmentarzu miejsce mam zajmować lepiej pietruszke posadzic na tym miejscu
No i chce by do pudelka włożono mi laptop bo będę chciał pisać na czacie. Podejrzewam, że wieko się nie domknie z tych ch... jakie otrzymałem na czacie.
Gosia__77 oni tylko smierci, i chowaniu, same smutne rzeczy...
moje prochy rodzina w pudelku po papieroosach bedzie trzymac po co miejsce na cmentarzu zajmować
makinero w lesie,pod basenem, przy markecie, pod domem, Przy TOALECIE NA MIEŚCIE.Gdzie chcesz 50 % zniżki. Jak ty życzysz innym śmierdzi to ja załatwię dla Ciebie za 50 %.
Nikogo nie interesuje skan szóstki w Lotto?
3 812 090. Watykanista 2020-04-11 (22:55)
Nikogo nie interesuje skan szóstki w Lotto
Nikogo nie interesuje skan szóstki w Lotto
Malowałem jaja i takie cos mi wyszło. Jakiś trefny barenik mi dała. 

makinero WIDZISZ WPISY I ZDJĘCIA NORMALNYCH LUDZI? tak ten czat działa nie obrażają.

Marek79, policzysz ich na palcach jednej ręki. Tych, którzy obrażali, jest lista od A do Z.
No wiele osób jest katolikami to czemu jeden z drugim nie lubi kolegę Pana Tadeusza Rydzyka, albo jakichś księzay co biora na tace. No gdzie ta wasza prawdziwa religia, skoro ją krytykujecie. Zastanowcie sie i to dobrze...
Jak by katolicka religia byla naprawde prawdziwa to chyba nie była by polaczona z panstwem, nie zajmowala sie polityką i gromadzeniem skarbow na ziemi, ale w niebie.
makinero nudny jesteś.ŻYCZ DALEJ ŚMIERCI INNYM. MOJE WPISY WCHODZĄ Z DUŻYMI LITERAMI.A twoje obrażanie nie wchodzi i życzysz śmierci.
Dramat w dps Bochnia tam dopiero zaczyna się walka o życiepłaczący starosta bo nie ma rak do pracy a zakonnic za mało
Kiedy lecisz z mostu, rozumiesz, że wszystkie twoje problemy można rozwiązać, z wyjątkiem jednego, już lecisz z mostu.
makinero pomyślałeś gdzie ty chcesz być pochowany? jak nie wierzący z PO.
gonzaga - wymienilbys 10 punktów czym jest i czym sie kieruje prawdziwa religia?
Ja nie muszę
To Ty postawiłeś ten problem-więc sam sobie wymień
To Ty postawiłeś ten problem-więc sam sobie wymień
makinero idź spać,zastanów się gdzie chcesz leżeć. Nie podoba się to wyjedz. Tam gdzie twoja wiara jest.
katoliki... katoliki ... mowicie ze wierzycie, a nie wiecie nic o tym. Jesli zadam wam pytanie - nie odpowiecie...
makinero bo głupi jesteś i chamski.Moje wpisy z dużymi literami wchodzą twoje ucina akurat kłamiesz życzysz Polakom śmierci i to widać było.Sam się wypierać wybielasz i co ci z tego cham jesteś.
makinero masz racje tylko dotyczy to nie tylko katolików jak i tez innych religii ........makinero a wiesz czym się różni katolik od muzułmanina ale nie ho o obrażanie czy tez o wiare fanatyczna wszystko z szacunkiem
marek79 - a ty mądry? To pokaż ile wiesz z Biblii zaczynami od poczatku do końca, nie masz szans ze mną.. mam niebywałą wiedze... To jak mam 550 pytan i chetnie ci zadan po kolei sam bede odpowiadac na twoje