Wpisy 3 812 102 – 3 812 202
11 kwietnia 2020 23:05 → 11 kwietnia 2020 23:59, 100 wpisów
Marek79, policzysz ich na palcach jednej ręki. Tych, którzy obrażali, jest lista od A do Z.
No wiele osób jest katolikami to czemu jeden z drugim nie lubi kolegę Pana Tadeusza Rydzyka, albo jakichś księzay co biora na tace. No gdzie ta wasza prawdziwa religia, skoro ją krytykujecie. Zastanowcie sie i to dobrze...
Jak by katolicka religia byla naprawde prawdziwa to chyba nie była by polaczona z panstwem, nie zajmowala sie polityką i gromadzeniem skarbow na ziemi, ale w niebie.
makinero nudny jesteś.ŻYCZ DALEJ ŚMIERCI INNYM. MOJE WPISY WCHODZĄ Z DUŻYMI LITERAMI.A twoje obrażanie nie wchodzi i życzysz śmierci.
Dramat w dps Bochnia tam dopiero zaczyna się walka o życiepłaczący starosta bo nie ma rak do pracy a zakonnic za mało
Kiedy lecisz z mostu, rozumiesz, że wszystkie twoje problemy można rozwiązać, z wyjątkiem jednego, już lecisz z mostu.
makinero pomyślałeś gdzie ty chcesz być pochowany? jak nie wierzący z PO.
gonzaga - wymienilbys 10 punktów czym jest i czym sie kieruje prawdziwa religia?
Ja nie muszę
To Ty postawiłeś ten problem-więc sam sobie wymień
To Ty postawiłeś ten problem-więc sam sobie wymień
makinero idź spać,zastanów się gdzie chcesz leżeć. Nie podoba się to wyjedz. Tam gdzie twoja wiara jest.
katoliki... katoliki ... mowicie ze wierzycie, a nie wiecie nic o tym. Jesli zadam wam pytanie - nie odpowiecie...
makinero bo głupi jesteś i chamski.Moje wpisy z dużymi literami wchodzą twoje ucina akurat kłamiesz życzysz Polakom śmierci i to widać było.Sam się wypierać wybielasz i co ci z tego cham jesteś.
makinero masz racje tylko dotyczy to nie tylko katolików jak i tez innych religii ........makinero a wiesz czym się różni katolik od muzułmanina ale nie ho o obrażanie czy tez o wiare fanatyczna wszystko z szacunkiem
marek79 - a ty mądry? To pokaż ile wiesz z Biblii zaczynami od poczatku do końca, nie masz szans ze mną.. mam niebywałą wiedze... To jak mam 550 pytan i chetnie ci zadan po kolei sam bede odpowiadac na twoje
Pytanie jest b.proste-10zupełnie zbędne
Odpowiedzrawdziwa Religia kieruje się PRAWDą
Odpowiedzrawdziwa Religia kieruje się PRAWDą
Dobry wieczór
makinero
3 812 103. makinero 2020-04-11 (23:06)
No wiele osób jest katolikami to czemu jeden z drugim nie lubi kolegę Pana Tadeusza Rydzyka, albo jakichś księzay co biora na tace. No gdzie ta wasza prawdziwa religia, skoro ją krytykujecie. Zastanowcie sie i to dobrze...
Mylisz pojęcia , Rydzyk nie jest religią katolicką, to człowiek , my nie krytykujemy religii, tylko co najwyżej ojca Rydzyka
makinero
3 812 103. makinero 2020-04-11 (23:06)
Mylisz pojęcia , Rydzyk nie jest religią katolicką, to człowiek , my nie krytykujemy religii, tylko co najwyżej ojca Rydzyka
makinero żadna wiara nie życzy śmierci a twoja tak i ty życzysz polakom i ludziom na świecie śmierci. Nie szanujesz ludzi.
Janeczka0409 - ale co mói Biblia na temat kogoś kto zle postepuje i nalezy do tej religi???
Do religii sie nie należy, religie sie wyznaje
Myśle,ze szkoda czasu na dyskusję z Tobą, wybacz .
Myśle,ze szkoda czasu na dyskusję z Tobą, wybacz .
Mewa, zaraz zobaczę
makinero masz rację według ciebie ile ma umrzeć tyle ludzi masz na sumieniu, a sumienia nie masz to wiem.
Prawdziwa religia 1. Nie jest uwikłana w wojny 2. Nie angażuje się w polityke (powinna byc neutralna) . Zadna wladza politykow nei zmieni tego swiata i tak moge wymieniac bez konca
makinero siedzisz gdzie s w bloku lub małym miasteczku dorwałeś czat mas same kompleksy i wyzywasz się tu.
Janeczka0409 - no wiem brakuje ci argumentow dlatego sie obrazasz, bo nei podzielam twoich poglądów
3. status Mewa 2020-04-11 18:10:11home BĄDŹ jak K E V I N
Najwidoczniej pan Jarosław rozsądku nie ma ino ma rozsądek władzy a ludzi za nic.... Miłego weekendu.
Nie wiem co to jest --- rozsądek władzy .
makinero, ja się nie obraziłam Mam swoje zdanie, Ty masz swoje .
Najwidoczniej pan Jarosław rozsądku nie ma ino ma rozsądek władzy a ludzi za nic.... Miłego weekendu.
Nie wiem co to jest --- rozsądek władzy .
makinero, ja się nie obraziłam Mam swoje zdanie, Ty masz swoje .
Zdrowych , spokojnych Świąt .
Smacznego jadła , dobrej popitki bo wirus brzydki .
Nie wychodź z domu, nie otwieraj nikomu !
Spiryt mniej w ręku , nie będzie lęku .
Pociągnij zdrowo i będzie kolorowo
czego wam wszystkim życzę
Smacznego jadła , dobrej popitki bo wirus brzydki .
Nie wychodź z domu, nie otwieraj nikomu !
Spiryt mniej w ręku , nie będzie lęku .
Pociągnij zdrowo i będzie kolorowo
czego wam wszystkim życzę
Rządza władzy ? -- partia Jarosława Kaczyńskiego wygrała wybory, więc władzę już ma
wysłałem na 3 losowania 5/5 zobaczy sie może jutro monopolowy po poludniu bedzie otwarty
Mewa muszę zobaczyć czy mam podobne super szansy na kuponach wted dopiero podam
marek obchodzę święto raz do roku, tak jak Jezus nakazał "To czyńcie na moją pamiątkę"
makinero nie jesteś katolik to kłamiesz oszukujesz i nie wolno ci obchodzić żadnych świąt.
Jesteście wierzący to proszę mi wytłumaczcie po swojemu dlaczego w Biblii jest napisane: CYTAT "Dzień śmierci jest lepszy niż dzień narodzin". Ja wiem, ale czy wy znacie odpowiedz?
makinero jesteś zwykłym oszustem i kłamca.Tacy dużo i szybko tracą.
jemu to za mało....... mnie najbardziej wkurzyło to że inni dostaja mandaty kaze sie im zostac w domu itp a ten pan chodzi sobie w wawie po placu pojechał na cmentarz mimo ze był zamkniety dla niego specalnie otwarty a ja i mi podobni majacy zamkniete cmentarze majacy na uwadze ze w razie przemieszczania sie groza nam mandaty ten sobie nic nie robi jest ponad prawem
marek79 wyślę te wpisy na e-mial administratora, i za takei chamskie wpisy, ban się nalezy. Ja w przeciwienstwie do ciebie cie nie obrazam.
Wszystkich posłów chroni immunitet poselski
makinero wiesz gdzie mam ban na tym siedzę Obraziłeś ludzi w Polsce i na świecie że i dobrze nie pamiętasz? nie ćpaj tyle.
marek79 - ty nie jestes religijny, nie masz nic wspolnego z religią , potrafisz jedynei obrazac.
no tak tylko czy każdy poseł może robic to co ten pan nie wazne z jakiej parti jest
marek to że masz około 41 lat... to przestan zaczepiac młodych ludzi...
Makinero-twoja ciemnota poraża
To co zacytowałeś-nie odnosi się do świąt-tylko do mszy
To co zacytowałeś-nie odnosi się do świąt-tylko do mszy
makinero taka ciota jak ty mnie w.... ia i tyle udająca papuga. Po co kupujesz na święta jak niby ich nie obchodzisz. Obrażając ludzi obraziłeś mnie życząc im śmierci. NIE WAŻNA WIARA W TYM MOMENCIE.
chyba bys była zła gdybyś niemogła u siebie isc na cmentarz a ten pan moze a jest tylko zwykłym posłem
makinero każdemu tu na czacie życzyłeś śmierci,ale kultura zero inteligencji.
gonzaga - ale nei odpowiedziales na pytanie co znaczy ten cytat
makinero twoja matula kupuje tylko bo nic nie ugotuje a ty co umiesz coś ugotować chyba zupkę chińską.
gonzaga - czemu nei potrafisz wytlumaczyc tego wersetu z Biblii.?
Nie powinen był tego robić , chodzi o cmentarz . W Warszawie cmentarze zostały zamkniete , zapewne na życzenie P. Trzaskowskiego . Zupełnie niepotrzebnie.
marek79 - moi rodzice nei żyją i nie życzę sobie abys zle sie o niej wypowiadal, serio .. za takei coś pbedziesz podany na policje
wogle nie powiny byc nigdzie zamkniete bo niby dlaczego wiecej ludzi jest w sklepie przed sklepem wiecej było wczoraj na placu w warszwie choc z tym to troszke przesadziłem
makinero i co powiesz że obrażałeś ludzi i że życzyłeś im śmierci?
obrażałem??? Mam screeny twoich wpisów,, gdzie sam mnei obrazasz, mam tu wkleic wszystko???
No cóżTylko takiemu cymbałowi jak Ty-trzeba tłumaczyć co oznacza:"To czyńcie na moją pamiątkę"
gonzaga - rozumiem ze jak prowadzisz dyskusje o religi z ludzmi to wszystkich wyzywasz ???
W Warszawie były zachowane odstępy, to co widać na zdjęciach, to niedoskonałość obiektywów -- nie wiem jak sie to fachowo nazywa , chodzenie w maseczkach-- jeszcze nie obowiązuje .
makinero ściemniasz pierdołę że twój wpis nie przeszedł gu... no prawda moje w dużych literach wchodzą. Ty makinero życzyłeś ludziom śmierci taka prawda nie wypieraj się nie ważna to wiara przesądy czy wyznanie polityczne.
janeczko wg mnie nie było zreszta pan minister zdrowia sam mówił że odległosci powiny być wieksze nie ogladalem tv ani na fb nie widziałem filmiku bo faktycznie fotki mogły pokazac cos innego ok ok
Zdrowych, radosnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego
Dobranoc
Dobranoc
a widziałas gdzies jak nie wiem czy to zwykli ludzie czy ktos ale pare osob chciało złozyc wieniec juz go postawili kiedy żołnierze im ten wieniec zabrali a ich samych policja trzymała brak słow
dobranoc wierzacym i nie wierzacym szacun ja jutro spie do upadłego a potem bede sie cieszył słoncem dniem wolnym