Wpisy 3 812 002 – 3 812 101
11 kwietnia 2020 22:18 → 11 kwietnia 2020 23:04, 100 wpisów
a ja wierze w to ze dziś padnie szóstka w lotto i 72 5/5 w mm wszystko w raciborzu
arczibalik73 - Kiedy otaczamy się dobrymi ludźmi, pięknymi rzeczami i dobrymi myślami, życie zaczyna się zmieniać na lepsze.
Życzę wam szczęścia, tego właśnie szczęścia, które sprawia, że wstajecie rano z łóżka, tego szczęścia, kiedy wiecie, że jesteście potrzebni na tym świecie, kiedy wiecie, że na was czekają.
Życzę wam szczęścia, tego właśnie szczęścia, które sprawia, że wstajecie rano z łóżka, tego szczęścia, kiedy wiecie, że jesteście potrzebni na tym świecie, kiedy wiecie, że na was czekają.
arczibalik73 i dobrze według makinero umierają dzieci i emeryci lub itp.Urwało mu wiadomość na komputerze akurat.
3 812 001.arczibalik to by wszystko wyjaśniło
właśnie ten urwany wpis
Napewno człowiek(makinero) nie miał złe myśli
właśnie ten urwany wpis
Napewno człowiek(makinero) nie miał złe myśli
Co za żenada
2-ch durniów obrzuca się błotem-przekręcając własne cytaty
DNO
2-ch durniów obrzuca się błotem-przekręcając własne cytaty
DNO
marek79 - ach ta twoja złosliwosc, takie paskudne odzywki, jak ci nie wstyd takie rzeczy pisac?
Myślę że w multi jutro powinny być jakieś pktzmieniłem wiele... Profil do góry dupa przewróciłem już wczoraj
marek79 - bedziesz tak nakręcał ten temat, czy masz jeszcze inne fajniejsze tematy? Czy chcesz prowadzic doz akonczenia programu telewizyjnego
makinero wole być nudny niż bezczelny życzyć ludziom śmierci. I dobrze że złapiesz robaka wirusa.
Znalazłem szczęśliwe numery do lotka. - Ooo a gdzie - W książce telefonicznej
moim zdaniem, wybory powinny być przesuniete na za 4 lata, obecny prezydent powinien pozostac nas swoim stanowisku, aż do ponownych wyborów, jesli zaś te wybory faktycznie sie odbeda tak jak PIS chce to bedzie juz koniec tej partji, to bedzie szczał w swoje kolano, jezeli obecny rzad do tego dopusci to znakiem ze niechce byc juz w sród wyborców rzadem wiarygodnym,i gdzie jest wtedy demokracja jesli zmusza sie wyborców do głosowania pod kara , czy to wieienia lub finansów, czy to jest normalne? kazdy obywatel powinien miec prawo samemu decydować czy pujdzie na wybory czy nie, i to niepowinno sie wiazać za żadnymi oboszczeniami finansowymi czy karami, albo jest demokracja w tym kraju albo jej niema
We wtorek możemy mieć jedną z najniższych w historii Lotto liczbę zakładów. Dziś przy Wielkiej Sobocie mało a we wtorek pula 2 mln, dwa dni świąteczne plus mniejszy ruch w kolekturach z powodu Covid 19
Forum o liczbach,a tutaj wiekszosc to agitacje polityczne i klocenei sie ktora partia lepsza PO czy PIS, ktora wiecej zepsula a ktora mniej. Kto rżadzi a kto nie... No dajcie żyć...
3 811 827. makinero 2020-04-11 (20:19)
.
Ja wam mówie tempo chorych wzrasta do końca roku bedzie juz 100.000 zakazonych i wiele tysiecy zabitych Was to samo czeka ! I DOBRZE
.
Ja wam mówie tempo chorych wzrasta do końca roku bedzie juz 100.000 zakazonych i wiele tysiecy zabitych Was to samo czeka ! I DOBRZE
Proszę przeredagować tekst ! <=== taka wiadomosc była na urwanym wpisie to spowodowalo
urwałem wpis, bo nie chciał sie dokonca wpisac, tutaj ajkies slowo jest niedozwolone na czacie
Lepiej obejrzyjcie sobie jak we Włoszech policjant goni biegacza po plazy by dać mu mandatno nasi mogą się uczyc
makinero urwało ci gdzie na komputerze g... prawda nie udawaj. Jak cie słyszę to jestem za aborcją.
4/5 sie udalo. Blisko bylo 5/5Też myślę że jeśli umiera zwykle 1150 osób w Polsce to jakby na wirusa zmarło 100...da się ich utopić w statystyce i tyleby nie straszyc
Zatrzymano mnie do kontroli drogowej we Wrocławiu. Podpadłem bo numery rej. mam na krakowskich numerach.
- Po co pan tutaj przyjechał?
- Robię zakupy dla biskupa.
-A to Błogosławionych Świat:=)
- Po co pan tutaj przyjechał?
- Robię zakupy dla biskupa.
-A to Błogosławionych Świat:=)
Od poczatku pandemi ile dni minęło i ile zachorowało i w jakim tempie zwrasta i jesli to potrwa 3 lata. To ile bedzie chorych???
makinero jeśli piszę tu w dużych literach nie zatwierdzi wpisu,a twoje głupoty że tak nie było.
Mimo to popieram Szumowskiego... Zostań w domutylko ze rządzący też to mają gdziesi się jaja robiawcale nie Wielkanocne
Wiele ludzi mowi, że wirus minie...ale jak może minąc skoro się caly czas replikuje...wystarczy jeden nosiciel, aby zarazic wiecej i tak bez konca... no niby jak am sie podziac ..co czarodziej przyjdzie i zniknie samo przez sie... ???
marek79 - masz rację zacząłem drugie zdanie dużymi literami i ucięło mi tekst hehe więc po co te nerwy
makinero kupuj papier w biedronce to nie będziesz zmieć problemu z nerwami.
Coś wam powiem zaczęło się w okolicach WUHAN, byc moze od 1 osoby zarazil sie kolejny i kolejny, wiec aby nie bylo wirusa, nie mozebyc ANI jednego nosiciela?
Jeszcze jutro lub w poniedziałek zatrzęsie się ziemia, a w innych miejscach jakiś innowierca wypali z....
makinero kupuj papier w biedronce hehe. Nie zesrasz się w drodze.
Makinero, nie znacie prawdy skąd i kiedy się wziął koronawirus
3 812 050. makinero 2020-04-11 (22:39)
Coś wam powiem zaczęło się w okolicach WUHAN, byc moze od 1 osoby zarazil sie kolejny i kolejny, wiec aby nie bylo wirusa, nie mozebyc ANI jednego nosiciela?
to jest akurat racja
to jest akurat racja
marek79 - przestan już... Bo Pasko nie śpi..i za obrażanie innych możesz dostać bana.. Więc bądź grzeczny.
Wuhan... Tam jest tropdziwi mnie ze chińczycy zamknęli usta lekarzom a niektórzy już nie żyją... Bo powiedzieli co się dzieje
Makinero, tutaj się nie zgodzę z Tobą. Wielu na czacie obrzucalo epitetami, i nic, cicho, sza.
makinero mam gdzieś ban. Dobrze że nie śpi to jego strona. makinero jak nie jesteś katolik jak będziesz pochowany ?
Tomi77, tak, prawda. Wyprodukował go profesor z Wuhan. Już siedzi
marek79 - a co an świecie ejst tylko jedna religia, i tylko katolikow chowają ? Co ty wogole za niemądre rzeczy mowisz?
Marek79, ja mam napisane w testamencie, że gdy umrę, po zwłoki ma nie przyjeżdżać karawan , a śmieciara, tak jak po niektórych przyjedzie
makinero jak chcesz mam kumpla co pracuje w zakładzie pogrzebowym gdzie chcesz to ciebie pochowają.
Najtańszy jest na Walicow w B.
No widzicie pan "marek79" najchetnie to juz by chcial mnie pochowac i to pod plotem
poco na cmentarzu miejsce mam zajmować lepiej pietruszke posadzic na tym miejscu
No i chce by do pudelka włożono mi laptop bo będę chciał pisać na czacie. Podejrzewam, że wieko się nie domknie z tych ch... jakie otrzymałem na czacie.
Gosia__77 oni tylko smierci, i chowaniu, same smutne rzeczy...
moje prochy rodzina w pudelku po papieroosach bedzie trzymac po co miejsce na cmentarzu zajmować
makinero w lesie,pod basenem, przy markecie, pod domem, Przy TOALECIE NA MIEŚCIE.Gdzie chcesz 50 % zniżki. Jak ty życzysz innym śmierdzi to ja załatwię dla Ciebie za 50 %.
Nikogo nie interesuje skan szóstki w Lotto?
3 812 090. Watykanista 2020-04-11 (22:55)
Nikogo nie interesuje skan szóstki w Lotto
Nikogo nie interesuje skan szóstki w Lotto
Malowałem jaja i takie cos mi wyszło. Jakiś trefny barenik mi dała. 

makinero WIDZISZ WPISY I ZDJĘCIA NORMALNYCH LUDZI? tak ten czat działa nie obrażają.