Wpisy 3 811 772 – 3 811 871
11 kwietnia 2020 18:34 → 11 kwietnia 2020 21:26, 100 wpisów
Tom... musisz być życzliwy i inteligentny szczęście sprzyja życzliwym
Panoramix nie jem mięsa
Normalnie jem mięso ale nie codziennie
Tak
Pisałem Kosy 69 ?
kiedy wyjdzie nowa wersja multiparis? Bo widziałem ostatnio na forum link ale gdzieś go wcięło
A nie to chyba ktoś pomylił https://www.multipasko.pl/news141.html
to nie jest nowy news a z 2015
to nie jest nowy news a z 2015
A szkoda,ze autor nie rozwija programu dalej Moge uwagi są w komentarzu
Scenic - ten program jest do kitu. Ja mam własny System, który lepiej typuje liczby niż MultiPairs
Do kitu nie jest Ale ma ograniczenia do do pamieci np. Wczytuje tylko 300tys. kombinacji i wiecej nie może zaadresować pamięci.
A Ja lubie analizować wszystkie kombinacje i muszę rodzielać pliki na mnjiejsze. Przydałoby się conajmniej 1MLN W mini lotku jest 900tys prawie kombinacji / w lotto 14MLN
wirus rośnie jak się zarażają lekarze i personel medyczny przeca to ludzie co mają wiedzę o chorobach ,
jakiś wściekły ten wirus
jakiś wściekły ten wirus
Święta bez kościoła dziwne głodnym a dalej post
Wszyscy się boją że Jarek zabije wirusa i Unia nie da kasy
Nie znam żadnego Żeby, nie rozmawiałem z Nim.Znów ktoś Go kojarzy z moją osobą.Proszę mnie szanwac bo inteligentnych jest coraz mniej
No bez kościoła takie dziwne święta.. Ta atmo i Allelujaktórego nie potrafi odśpiewać mój organista... Choć ja potrafie
Nie znam Seby, nie Żeby.Ta podejrzliwość jest Wasza obsesja.
Też mam... 3 tyszkie choć nie lubiewypijemoże nie na raz bo jeszcze jakaś lampa wina
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o...
Moje odczucie takie:
Pozamykali wszystkie galerie np.te z odzieżą obuwiem po to bo tych śmieci coraz więcej i plastiku i rzeczy nie pierwszej potrzeby nawet rossmann zamknięty gdzie środki czystości
Pootwierane tylko sklepy spożywcze
bo żywność zalega w magazynach
Pełno wszystkiego w sklepie półki się uginają
Moje odczucie takie:
Pozamykali wszystkie galerie np.te z odzieżą obuwiem po to bo tych śmieci coraz więcej i plastiku i rzeczy nie pierwszej potrzeby nawet rossmann zamknięty gdzie środki czystości
Pootwierane tylko sklepy spożywcze
bo żywność zalega w magazynach
Pełno wszystkiego w sklepie półki się uginają
3 811 815. Gosia__77 2020-04-11 (19:57) Nowy Rok Na Bogato z TS
.
.
Rosman jest otwarty jak i inne drogerie, a spozywcze są otwarte nie dlatego bo towar zalega na magazynie a dlatego by ludzie mieli co jeść
.
.
Rosman jest otwarty jak i inne drogerie, a spozywcze są otwarte nie dlatego bo towar zalega na magazynie a dlatego by ludzie mieli co jeść
Ja wam mówie tempo chorych wzrasta do końca roku bedzie juz 100.000 zakazonych i wiele tysiecy zabitych Was to samo czeka ! I DOBRZE
makinero jak możesz być taki nie czuły a a może ty zachorujesz i pożegnamy Ciebie z tej strony.
Dlaczego "Alleluja" fałszywie nazywacie "Wesołych Świąt wielkanocnych" skoro znaczy to coś innego. Ekceklopedia religijna, albo użyc WIKIPEDIA. Dlaczego lubicie FAŁSZYWE RZECZY?? WYJAŚNI KTOŚ??
O, zaiste błogosławiona noc, jedyna, która była godna poznać czas i godzinę zmartwychwstania Chrystusa.
życzę Spokojnych Świąt
życzę Spokojnych Świąt
Słuchajcie coś czuję że w tej promocji wygram 5/5
3 811 827. makinero 2020-04-11 (20:19)
Ja wam mówie tempo chorych wzrasta do końca roku bedzie juz 100.000 zakazonych i wiele tysiecy zabitych Was to samo czeka ! I DOBRZE
Dlaczego dobrze ?
Dlaczego dobrze ?
Przypominam że za 5/5 w Multi płacą teraz 1400 zł
I ani złotówki mniej
makinero fanatyzm religijny mozna porównać z faszyzmem , można być katolikiem , muzułmaninem, protestantem czy ateistą , grunt aby być dobrym czlwiekiem
kazdy naród ma swoją jakąś tradycje i powinien ją pielęgnować bo to go wyróżnia i jednoczy
kazdy naród ma swoją jakąś tradycje i powinien ją pielęgnować bo to go wyróżnia i jednoczy
Kędzior
kedzior13 - nieprawde mówisz. Jest tylko ejdna prawdziwa religia, i nie każdy idzie własciwa drogą, ci co błądza nie przecisną sie przez wąską bramę prowadzącą do zbawienia.
Obfitych łask i błogosławieństw,
od Chrystusa Zmartwychwstałego
oraz pełnych pokoju Świąt Wielkanocnych,
z radosnym Alleluja życzy K30
od Chrystusa Zmartwychwstałego
oraz pełnych pokoju Świąt Wielkanocnych,
z radosnym Alleluja życzy K30
makinero taki z Ciebie Katolik a życzysz innym śmierci. Trudno dostane blok Masz za małe jajka a by iść na święcenie.Może Ciebie dopadnie robak wirus i pożałujesz słów.Zastanów się co piszesz,albo mniej pij.
Niech światłość płynąca
ze Zmartwychwstania Pańskiego
napełni wszystkich pokojem i wiarą,
która pozwoli z ufnością patrzeć w przyszłość
i przyniesie siłę w chwilach słabości i smutku,
a radość wielkanocnego poranka
towarzyszy nam każdego dnia.
ze Zmartwychwstania Pańskiego
napełni wszystkich pokojem i wiarą,
która pozwoli z ufnością patrzeć w przyszłość
i przyniesie siłę w chwilach słabości i smutku,
a radość wielkanocnego poranka
towarzyszy nam każdego dnia.
tomi77 - Jezus zmartwychwstał dawno temu ponad 2000 lat temu. Teraz jest Królem w Niebie!!!
marek79 - zamiast sie obrażać nie zrozumiałeś SARKAZMU. Aby to lepiej zrozumieć obejrzyj to: https://www.youtube.com/watch?v=-ILM1N2zKqI
marek79 - Ja katolik - chyb a żartujesz!, Rydzyk przecież to Twój kolega, a nie mój!!!

Wesołych świąt?Chrystus zmartwychwstał?