Wpisy 3 811 672 – 3 811 771
11 kwietnia 2020 17:34 → 11 kwietnia 2020 18:34, 100 wpisów
Nie no masz racje ze Kaczynski tez nie powinien tam byc wpuszczony i to sprawa jasna i oczywista.
.
Ale nie wiem od czego zamkniecie cmentarza zależy bo unas cmentarze są otwarte w ciągu dnia ,z tym ze nie moze byc wiecej niz 50 osob na cmentarzu.
.
.
Ale nie wiem od czego zamkniecie cmentarza zależy bo unas cmentarze są otwarte w ciągu dnia ,z tym ze nie moze byc wiecej niz 50 osob na cmentarzu.
.
3 811 670. Kordian-i-cham 2020-04-11 (17:32) Warszawa
Jacunn, po jasna chole ta polityka ?.
.
Zgoda tylko być konsekwentny wobec kazdego bo inni tez tu pisali o polityce a upomniales tylko mnie.
.
Przypadek?
Nie sądzę
.
Zgoda tylko być konsekwentny wobec kazdego bo inni tez tu pisali o polityce a upomniales tylko mnie.
.
Przypadek?
Nie sądzę
Mewa, zostawmy politke , bo ona różni nawet rodziny.

na wieczór powtóreczki ciąg dalszy, trzeba korzystać z promocji 100%
Trzeba życie brać takim jakim jest.Smiejmy się
3 811 677. jacunn 2020-04-11 (17:37) KUPUJ W POLSKICH SKLEPACH
.
.
Przypadek?
Nie sądzę
.
I co zatkało kordianka?
.
.
Przypadek?
Nie sądzę
.
I co zatkało kordianka?
Co do liczb na promocję mam propozycję.
Byłam dzisiaj na dwóch cmentarzach , oba otwarte i nikt nikogo nie liczył . Zapaliłam spokojnie znicze, umyłam groby i wsadziłam kwiaty do wazonów. Nikt mnie nie zatrzymywał
Jacunn, nie odwazylbym się kogokolwiek upominac.
Dzień dobry
Czytam a tu kościelny w nowej odsłonie kon cham czy coś tam takiego
Czytam a tu kościelny w nowej odsłonie kon cham czy coś tam takiego
Najserdeczniejsze życzenia
Spokojnych Rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy
Mokrego dyngusa
Życzy
Grzegorz z rodziną
Spokojnych Rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy
Mokrego dyngusa
Życzy
Grzegorz z rodziną
https://www.rmfmaxxx.pl/news/Czy-wizyta-na-cmentarzu-jest-zakazana-Czy-mozna-isc-na-cmentarz-Czy-cmentarze-sa-zamkniete,50886.html
Radzimy zastanowić się, czy nasza obecność na cmentarzach jest teraz konieczna - mówi Super Expressowi podinspektor Aleksandra Nowara, rzeczniczka prasowa Komendy Wojewódzkiej Policji w Katowicach . - Jeżeli już musimy udać się na nekropolię, aby wymienić znicze, położyć nowe wiązanki lub po prostu się pomodlić, musimy zachować ostrożność. Nie wolno się gromadzić. Musimy przebywać, zgodnie z obostrzeniami, w odległości dwóch metrów od drugiej osoby - zaznacza.
Radzimy zastanowić się, czy nasza obecność na cmentarzach jest teraz konieczna - mówi Super Expressowi podinspektor Aleksandra Nowara, rzeczniczka prasowa Komendy Wojewódzkiej Policji w Katowicach . - Jeżeli już musimy udać się na nekropolię, aby wymienić znicze, położyć nowe wiązanki lub po prostu się pomodlić, musimy zachować ostrożność. Nie wolno się gromadzić. Musimy przebywać, zgodnie z obostrzeniami, w odległości dwóch metrów od drugiej osoby - zaznacza.
Tego Dyngusa już sobie wyobrażam
Policja z sikawkami polewa zgromadzony tłum
Policja z sikawkami polewa zgromadzony tłum
Greg, nie znam kościelnego , oprócz kościelnego z mojej parafii. Jneczka, skoro już sprowkowalas słuszna sprawę, polecam list scenarzystki Ilony Lepkowskiej do pewnego polityka.
sherlokmarysia zatypował(a) za 6 zł w Keno na losowanie nr 895024 i trafił(a) 308 zł
Według rozporządzenia wejście na cmentarz nie jest czynnością niezbędną i może skutkować nałożeniem przez odpowiednie organy władzy kary pieniężnej.
Mewa,goraco polecam wspomniany list.
Johno,zatem nech prawo obowizje wszystkich!
Co prawda obecnie nie ma zapisu zabraniającego pójścia na cmentarz, ale policja apeluje o rozsądek.
Zdrowych i wesołych Świąt
Mewa--- byłam , zapaliłam bez przeszkód i to oznacza,że jestem kimś wyjątkowym ?
Tytule powieści--- pani Ilona Łepkowska mnie nie interesuje i nie interesuje mnie to , co napisała. Ten list zamieściły Wyborcza i Pudelek , więc daruję sobie , wybacz
Zdrowych i wesołych Świąt
Mewa--- byłam , zapaliłam bez przeszkód i to oznacza,że jestem kimś wyjątkowym ?
Tytule powieści--- pani Ilona Łepkowska mnie nie interesuje i nie interesuje mnie to , co napisała. Ten list zamieściły Wyborcza i Pudelek , więc daruję sobie , wybacz
Greg, skadasz życzenia trzymając szpile w ręce.
Janeczka nie o ciebie chodziło lecz o pana prezesa... Johno sa rowni i równiejsi pan j.k. Może jemu mandatu nie dadzą
Jneczka, nie narzucam nikomu żadnej lektury.Może czytałaś ' Kordian i Cham ?
Kordian nie szpilek ale ty to kościelny ten sam typ pisania myślenia itp.
3 811 712. greg 2020-04-11 (18:04) Ania BrawoTs na kolana
.
.
Tez tak sądzę
.
.
Tez tak sądzę
Jscunn, typ?
Kordian, nie wdaj się w dyskusje, bo ci ludzie nie lubią intrligelentnych
K30, oborzadz stadninę
Greg, życzę Ci świat przepełnionych podejrzeniami kojarzenia nicków.
3 811 715. Watykanista 2020-04-11 (18:08)
Jscunn, typ?
.
.
Jeszcze nie typowałem,pracuje nad tym
Zajrzyj po 21 na mój profil ,będą typy jeszcze gorące i chrupiące
Jscunn, typ?
.
.
Jeszcze nie typowałem,pracuje nad tym
Zajrzyj po 21 na mój profil ,będą typy jeszcze gorące i chrupiące
XYZ to Ruda Śląska
A jak pisze z jednego łączą loguje się i wylogowuje i z powrotem w koncu dostanie komunikat nie można pisać pod wieloma nicami
Jscunn, nie jesteś partnerem do dyskusji ze mną. Ja nie K30?
Panoramix, ja nie spozywam miesa
3 811 738. Watykanista 2020-04-11 (18:17)
.
.
To prawda nigdy nie bylem i nie bede Twoim partnerem
.
.
To prawda nigdy nie bylem i nie bede Twoim partnerem
Ja też mam ładnego konia, on nie lubi brudnej stajni.
K30, to musisz wejść na www.g...pl
Tymczasem żegnam, pisz co chcesz i pozdrów tate Niuni. Niech uważa na siebie i nie ogląda losowań.
Jacunn, lepiej sam Kordian, bez Chama.
Cześć
Co Wy tu robicie ?
Nie szykujcie potraw na Święta?
Pączkowanie rozpoczęte?
K30 i co w koncu zagrałeś?