Wpisy 3 811 738 – 3 811 837
11 kwietnia 2020 18:17 → 11 kwietnia 2020 20:40, 100 wpisów
Jscunn, nie jesteś partnerem do dyskusji ze mną. Ja nie K30?
Panoramix, ja nie spozywam miesa
3 811 738. Watykanista 2020-04-11 (18:17)
.
.
To prawda nigdy nie bylem i nie bede Twoim partnerem
.
.
To prawda nigdy nie bylem i nie bede Twoim partnerem
Ja też mam ładnego konia, on nie lubi brudnej stajni.
K30, to musisz wejść na www.g...pl
Tymczasem żegnam, pisz co chcesz i pozdrów tate Niuni. Niech uważa na siebie i nie ogląda losowań.
Jacunn, lepiej sam Kordian, bez Chama.
Cześć
Co Wy tu robicie ?
Nie szykujcie potraw na Święta?
Pączkowanie rozpoczęte?
K30 i co w koncu zagrałeś?
Tom... musisz być życzliwy i inteligentny szczęście sprzyja życzliwym
Panoramix nie jem mięsa
Normalnie jem mięso ale nie codziennie
Tak
Pisałem Kosy 69 ?
kiedy wyjdzie nowa wersja multiparis? Bo widziałem ostatnio na forum link ale gdzieś go wcięło
A nie to chyba ktoś pomylił https://www.multipasko.pl/news141.html
to nie jest nowy news a z 2015
to nie jest nowy news a z 2015
A szkoda,ze autor nie rozwija programu dalej Moge uwagi są w komentarzu
Scenic - ten program jest do kitu. Ja mam własny System, który lepiej typuje liczby niż MultiPairs
Do kitu nie jest Ale ma ograniczenia do do pamieci np. Wczytuje tylko 300tys. kombinacji i wiecej nie może zaadresować pamięci.
A Ja lubie analizować wszystkie kombinacje i muszę rodzielać pliki na mnjiejsze. Przydałoby się conajmniej 1MLN W mini lotku jest 900tys prawie kombinacji / w lotto 14MLN
wirus rośnie jak się zarażają lekarze i personel medyczny przeca to ludzie co mają wiedzę o chorobach ,
jakiś wściekły ten wirus
jakiś wściekły ten wirus
Święta bez kościoła dziwne głodnym a dalej post
Wszyscy się boją że Jarek zabije wirusa i Unia nie da kasy
Nie znam żadnego Żeby, nie rozmawiałem z Nim.Znów ktoś Go kojarzy z moją osobą.Proszę mnie szanwac bo inteligentnych jest coraz mniej
No bez kościoła takie dziwne święta.. Ta atmo i Allelujaktórego nie potrafi odśpiewać mój organista... Choć ja potrafie
Nie znam Seby, nie Żeby.Ta podejrzliwość jest Wasza obsesja.
Też mam... 3 tyszkie choć nie lubiewypijemoże nie na raz bo jeszcze jakaś lampa wina
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o...
Moje odczucie takie:
Pozamykali wszystkie galerie np.te z odzieżą obuwiem po to bo tych śmieci coraz więcej i plastiku i rzeczy nie pierwszej potrzeby nawet rossmann zamknięty gdzie środki czystości
Pootwierane tylko sklepy spożywcze
bo żywność zalega w magazynach
Pełno wszystkiego w sklepie półki się uginają
Moje odczucie takie:
Pozamykali wszystkie galerie np.te z odzieżą obuwiem po to bo tych śmieci coraz więcej i plastiku i rzeczy nie pierwszej potrzeby nawet rossmann zamknięty gdzie środki czystości
Pootwierane tylko sklepy spożywcze
bo żywność zalega w magazynach
Pełno wszystkiego w sklepie półki się uginają
3 811 815. Gosia__77 2020-04-11 (19:57) Nowy Rok Na Bogato z TS
.
.
Rosman jest otwarty jak i inne drogerie, a spozywcze są otwarte nie dlatego bo towar zalega na magazynie a dlatego by ludzie mieli co jeść
.
.
Rosman jest otwarty jak i inne drogerie, a spozywcze są otwarte nie dlatego bo towar zalega na magazynie a dlatego by ludzie mieli co jeść
Ja wam mówie tempo chorych wzrasta do końca roku bedzie juz 100.000 zakazonych i wiele tysiecy zabitych Was to samo czeka ! I DOBRZE
makinero jak możesz być taki nie czuły a a może ty zachorujesz i pożegnamy Ciebie z tej strony.
Dlaczego "Alleluja" fałszywie nazywacie "Wesołych Świąt wielkanocnych" skoro znaczy to coś innego. Ekceklopedia religijna, albo użyc WIKIPEDIA. Dlaczego lubicie FAŁSZYWE RZECZY?? WYJAŚNI KTOŚ??