Wpisy 3 811 638 – 3 811 737
11 kwietnia 2020 16:18 → 11 kwietnia 2020 18:17, 100 wpisów
Dodano losowanie nr 895 000 Keno
Wesołych zdrowych Świąt Wielkanocnych dla wszystkich sympatyków zielonej stronki
oraz Jej szefa
oraz Jej szefa
Umyj jajka, upiecz babkę, złap królika, kup sikawkę!
Bo Wielkanoc już nadchodzi, więc się bawić nie zaszkodzi.
Lecz uważaj też na kaca, bo we wtorek czeka praca.
Bo Wielkanoc już nadchodzi, więc się bawić nie zaszkodzi.
Lecz uważaj też na kaca, bo we wtorek czeka praca.
Tomi zobacz jacy my maluczcy nie możemy wyłazić z domu ale za to jeden pan może na placyku pochodzić z towarzyszami na cmentarz zamkniety tylko nie dla niego jechać cóż mysimy byc wielcy 10 maja i pokazac gest pewnej pani co się drapala pod oczkiem i nie dac na długopis
Tomi77, dobrze prawisz.Publikować skany z wygranych od 1000000

Mewa, co wolno wojewodzie ...Lepszy sort może .

Prawda, że elegancik?
500plus, daj czadu
500plus oślepiło oby te 2 wydarzenia Pana tego otwórzylo oczy i idę na pożyczylem psa później jade na myjnie ups tzn samochodowa dezynfekcjie auta
Dwa kurczaczki się spotkały
i pisankę dać nam chciały.
Z jajka woda wyleciała,
śmigus - dyngus obwieszczała.
Wesołego Alleluja!
ŻYCZĘ WSZYSTKIM DUŻO ZDROWIA
i pisankę dać nam chciały.
Z jajka woda wyleciała,
śmigus - dyngus obwieszczała.
Wesołego Alleluja!
ŻYCZĘ WSZYSTKIM DUŻO ZDROWIA
Jesli ktos ma ochotę https://www.youtube.com/watch?v=4vBl4onpq2A
transmisja wystawienia Całunu Turynskiego
transmisja wystawienia Całunu Turynskiego

Kto ma swojski chleb ?

Dzień dobry
https://twitter.com/MokraW/status/1248241315462221824
Budka i Kamysz Głosowanie-- wstrzymali się lub byli przeciw
https://twitter.com/MokraW/status/1248241315462221824
Budka i Kamysz Głosowanie-- wstrzymali się lub byli przeciw
Zdrowia,pogody w sercu i radości płynącej z faktu
Zmartwychwstania Pańskiego
oraz smacznego Święconego
w gronie najbliższych osób
Wesołego Alleluja !!!
Zmartwychwstania Pańskiego
oraz smacznego Święconego
w gronie najbliższych osób
Wesołego Alleluja !!!
3 811 655. Mewa 2020-04-11 (16:56) BĄDŹ jak K E V I N
.
Problem nie leży w 500 plus,problem jest w katastrofalnej nieudolności opozycji głownie platformy obywatelskiej
.
P.Kidawa nawet nie pamieta co mowi,bo raz mówi ze zawiesza kampanie a za chwile mowi ze nic takiego nie powiedziała.To samo było z głosowaniem za wyborami korespondencyjnymi .Najpierw głosowała za,dzień pozniej wstrzymała sie od głosu a na końcu głosowała przeciw.
.
Dziś nawet zwolennicy platformy mają dylemat czy w ogóle na P.Marszałek głosowac w wyborach prezydenckich
.
Problem nie leży w 500 plus,problem jest w katastrofalnej nieudolności opozycji głownie platformy obywatelskiej
.
P.Kidawa nawet nie pamieta co mowi,bo raz mówi ze zawiesza kampanie a za chwile mowi ze nic takiego nie powiedziała.To samo było z głosowaniem za wyborami korespondencyjnymi .Najpierw głosowała za,dzień pozniej wstrzymała sie od głosu a na końcu głosowała przeciw.
.
Dziś nawet zwolennicy platformy mają dylemat czy w ogóle na P.Marszałek głosowac w wyborach prezydenckich
Janeczka0409.Nie tylko od święta

Ciekawe, czy i kto dzisiaj zaatakuje kogoś z portalu? Obym się mylil.

I powtarzanie za opozycją ze pis wygrał dzieki 500 plus jest bzdurą bo jakby opozycja miała konkretny program dla mlodych i dla emerytów i tak dalej to wynik wyborów byłby inny
.
Ale platforma ma tylko jeden program czyli straszenie pisem i jesli Ci ludzie tego nie zrozumieją to nigdy juz wyborów nie wygrają.
.
Ale platforma ma tylko jeden program czyli straszenie pisem i jesli Ci ludzie tego nie zrozumieją to nigdy juz wyborów nie wygrają.
Jacunn, po jasna chole ta polityka ?

Jacun nie ho tak naprawdę o 500plus ale o to ze zwykli ludzie dostaja mandaty są karani ustalaja zasady zakazy a sami łamią tu też nie ho o partie ale o sam fakt ja np nie moge isc na cmentarz a chodze nie tylko 1 listopada co miesiąc co tydzień a teraz nie mogę wyłazić biegac czy co kolwiek bo mandat a pan j.k prezes wjeżdża na cmentarz zamkniety dla niego otwarty nie jest nikim ważnym łaizi w obstawie czy wg ciebie się czepiam
Nie no masz racje ze Kaczynski tez nie powinien tam byc wpuszczony i to sprawa jasna i oczywista.
.
Ale nie wiem od czego zamkniecie cmentarza zależy bo unas cmentarze są otwarte w ciągu dnia ,z tym ze nie moze byc wiecej niz 50 osob na cmentarzu.
.
.
Ale nie wiem od czego zamkniecie cmentarza zależy bo unas cmentarze są otwarte w ciągu dnia ,z tym ze nie moze byc wiecej niz 50 osob na cmentarzu.
.
3 811 670. Kordian-i-cham 2020-04-11 (17:32) Warszawa
Jacunn, po jasna chole ta polityka ?.
.
Zgoda tylko być konsekwentny wobec kazdego bo inni tez tu pisali o polityce a upomniales tylko mnie.
.
Przypadek?
Nie sądzę
.
Zgoda tylko być konsekwentny wobec kazdego bo inni tez tu pisali o polityce a upomniales tylko mnie.
.
Przypadek?
Nie sądzę
Mewa, zostawmy politke , bo ona różni nawet rodziny.

na wieczór powtóreczki ciąg dalszy, trzeba korzystać z promocji 100%
Trzeba życie brać takim jakim jest.Smiejmy się
3 811 677. jacunn 2020-04-11 (17:37) KUPUJ W POLSKICH SKLEPACH
.
.
Przypadek?
Nie sądzę
.
I co zatkało kordianka?
.
.
Przypadek?
Nie sądzę
.
I co zatkało kordianka?
Co do liczb na promocję mam propozycję.
Byłam dzisiaj na dwóch cmentarzach , oba otwarte i nikt nikogo nie liczył . Zapaliłam spokojnie znicze, umyłam groby i wsadziłam kwiaty do wazonów. Nikt mnie nie zatrzymywał
Jacunn, nie odwazylbym się kogokolwiek upominac.
Dzień dobry
Czytam a tu kościelny w nowej odsłonie kon cham czy coś tam takiego
Czytam a tu kościelny w nowej odsłonie kon cham czy coś tam takiego
Najserdeczniejsze życzenia
Spokojnych Rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy
Mokrego dyngusa
Życzy
Grzegorz z rodziną
Spokojnych Rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy
Mokrego dyngusa
Życzy
Grzegorz z rodziną
https://www.rmfmaxxx.pl/news/Czy-wizyta-na-cmentarzu-jest-zakazana-Czy-mozna-isc-na-cmentarz-Czy-cmentarze-sa-zamkniete,50886.html
Radzimy zastanowić się, czy nasza obecność na cmentarzach jest teraz konieczna - mówi Super Expressowi podinspektor Aleksandra Nowara, rzeczniczka prasowa Komendy Wojewódzkiej Policji w Katowicach . - Jeżeli już musimy udać się na nekropolię, aby wymienić znicze, położyć nowe wiązanki lub po prostu się pomodlić, musimy zachować ostrożność. Nie wolno się gromadzić. Musimy przebywać, zgodnie z obostrzeniami, w odległości dwóch metrów od drugiej osoby - zaznacza.
Radzimy zastanowić się, czy nasza obecność na cmentarzach jest teraz konieczna - mówi Super Expressowi podinspektor Aleksandra Nowara, rzeczniczka prasowa Komendy Wojewódzkiej Policji w Katowicach . - Jeżeli już musimy udać się na nekropolię, aby wymienić znicze, położyć nowe wiązanki lub po prostu się pomodlić, musimy zachować ostrożność. Nie wolno się gromadzić. Musimy przebywać, zgodnie z obostrzeniami, w odległości dwóch metrów od drugiej osoby - zaznacza.
Tego Dyngusa już sobie wyobrażam
Policja z sikawkami polewa zgromadzony tłum
Policja z sikawkami polewa zgromadzony tłum
Greg, nie znam kościelnego , oprócz kościelnego z mojej parafii. Jneczka, skoro już sprowkowalas słuszna sprawę, polecam list scenarzystki Ilony Lepkowskiej do pewnego polityka.
sherlokmarysia zatypował(a) za 6 zł w Keno na losowanie nr 895024 i trafił(a) 308 zł
Według rozporządzenia wejście na cmentarz nie jest czynnością niezbędną i może skutkować nałożeniem przez odpowiednie organy władzy kary pieniężnej.
Mewa,goraco polecam wspomniany list.
Johno,zatem nech prawo obowizje wszystkich!
Co prawda obecnie nie ma zapisu zabraniającego pójścia na cmentarz, ale policja apeluje o rozsądek.
Zdrowych i wesołych Świąt
Mewa--- byłam , zapaliłam bez przeszkód i to oznacza,że jestem kimś wyjątkowym ?
Tytule powieści--- pani Ilona Łepkowska mnie nie interesuje i nie interesuje mnie to , co napisała. Ten list zamieściły Wyborcza i Pudelek , więc daruję sobie , wybacz
Zdrowych i wesołych Świąt
Mewa--- byłam , zapaliłam bez przeszkód i to oznacza,że jestem kimś wyjątkowym ?
Tytule powieści--- pani Ilona Łepkowska mnie nie interesuje i nie interesuje mnie to , co napisała. Ten list zamieściły Wyborcza i Pudelek , więc daruję sobie , wybacz
Greg, skadasz życzenia trzymając szpile w ręce.
Janeczka nie o ciebie chodziło lecz o pana prezesa... Johno sa rowni i równiejsi pan j.k. Może jemu mandatu nie dadzą
Jneczka, nie narzucam nikomu żadnej lektury.Może czytałaś ' Kordian i Cham ?
Kordian nie szpilek ale ty to kościelny ten sam typ pisania myślenia itp.
3 811 712. greg 2020-04-11 (18:04) Ania BrawoTs na kolana
.
.
Tez tak sądzę
.
.
Tez tak sądzę
Jscunn, typ?
Kordian, nie wdaj się w dyskusje, bo ci ludzie nie lubią intrligelentnych
K30, oborzadz stadninę
Greg, życzę Ci świat przepełnionych podejrzeniami kojarzenia nicków.
3 811 715. Watykanista 2020-04-11 (18:08)
Jscunn, typ?
.
.
Jeszcze nie typowałem,pracuje nad tym
Zajrzyj po 21 na mój profil ,będą typy jeszcze gorące i chrupiące
Jscunn, typ?
.
.
Jeszcze nie typowałem,pracuje nad tym
Zajrzyj po 21 na mój profil ,będą typy jeszcze gorące i chrupiące
XYZ to Ruda Śląska
A jak pisze z jednego łączą loguje się i wylogowuje i z powrotem w koncu dostanie komunikat nie można pisać pod wieloma nicami