Wpisy 3 806 819 – 3 806 918
6 kwietnia 2020 19:29 → 6 kwietnia 2020 21:35, 100 wpisów
Gosia my już sami jak czubki
Chyba będę remont robić do odwolania
Islandorka uważaj na koronę
Zb a tron masz
witam wszystkich
Krzysztof
Podpalają maszty 5G, bo... internet rozprzestrzenia koronawirusa?!
https://www.onet.pl/?utm_source=www.fakt.pl_viasg_fakt&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=ucs&pid=e5668202-4277-5693-8d02-ce3
https://www.onet.pl/?utm_source=www.fakt.pl_viasg_fakt&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=ucs&pid=e5668202-4277-5693-8d02-ce3
Dziwna teoria powstała niemalże w chwili wybuchu epidemii w Wuhan. Jak zauważyli jej "wyznawcy", wprowadzono tam niedawno właśnie 5G. Ich zdaniem zaraza pojawia się teraz dokładnie w miejscach, gdzie korzysta się ze wspomnianej technologii.
A ja coś zauważyłem... To z powietrza idzie... I jak tu pić na powietrzu
A tera ciekawostka
Idziesz do sklepu
Zakładasz rekawiczki
Kupujesz i płacisz przy kasiektóra ręka sięgasz po portfel? przecież na obu masz zarazki
Idziesz do sklepu
Zakładasz rekawiczki
Kupujesz i płacisz przy kasiektóra ręka sięgasz po portfel? przecież na obu masz zarazki
W UK płoną maszty sieci 5G, bo są rzekomo przyczyną pandemii koronowirusa
https://ithardware.pl/aktualnosci/w_uk_plona_maszty_sieci_5g_bo_sa_rzekomo_przyczyna_pandemii_koronowirusa-11902.html
https://ithardware.pl/aktualnosci/w_uk_plona_maszty_sieci_5g_bo_sa_rzekomo_przyczyna_pandemii_koronowirusa-11902.html
nie pytają się nie ma dyskusji prowadzą nas jak baranki na żeś śmieją się teraz z nas brakuje człowieka by poprowadził to stado ludzie się boją są zastraszani
jak krzyknolem ze was kocham kobiety to az komp mi sie wyłączył wirus go bierze
co to za mikstura
a na co pomaga
mniam ale zamawiasz w necie czy sklepie
Net raz bezpośrednio ale nie pisze co biorę na własną odpowiedzialność i nikomu nic nie polecam
ja piję mniszka
czasem może komuś zaszkodzić bo ma jakieś choroby dla tego nie wolno polecać czegoś komuś i bawić się w lekarza
co do nietoperzy to ja ma ich już dość dały mi popalić ciekawe ile z nimi byłem ale tego się nigdy nie dowiem
Cześć
Co robicie ?
Każdy z nas ma jakiegoś wirusa ,który w odpowiednim dla niego czasie się uaktywnia .Są 2 rodzaje baktetii: zarazek - mniej szkodliwa , a ta druga to ogromna ,nazywa się ZARAZA.
Puściłem dziś Mini ,Lotto EP, EJ ,Multi
- Ech, Lucjan, nie wyobrażasz sobie, jak mi się już znudziła ta dziura...
- Wyjeżdżasz?
- Nie. Rozwodzę się.
- Wyjeżdżasz?
- Nie. Rozwodzę się.
Forsami gramy o połowę puli
spałem sobie smacznie a one sobie przyszły a ja spałem i ktoś się drze że jakiś stwory i szybko zamknęli mi drzwi a ja na łóżku przyciskam kontakt patrzę a one latają z rozpiętymi skrzydłami po lampie dwa czego nie jeden dwa przecieram oczy myślę sobie to znak to koniec ze mną nawet przez to przebudzenie nie zdałem sobie sprawę że to nietoperze i wcale nie było tak jak piszą zgaś światło wyjdź otwórz okno
Teściowa do zięcia:
- I za co ta moja córka tak cię kocha?!
- Pokazać?
- I za co ta moja córka tak cię kocha?!
- Pokazać?
W przedszkolu kłóci się dwóch chłopców:
- A mój tata jest silniejszy niż twój i go pobije!
- A ja nie mam taty. Ale moja mama ma przyjaciela geja! Ty wiesz, co on zrobi twojemu tacie!?
- A mój tata jest silniejszy niż twój i go pobije!
- A ja nie mam taty. Ale moja mama ma przyjaciela geja! Ty wiesz, co on zrobi twojemu tacie!?
Jeżeli w progu domu wita cię podekscytowana żona i mówi, że dostała dzisiaj sporą podwyżkę - nie całuj jej w usta!
A następnego dnia można ją całować w usta czy jeszcze nie?
Czyli dobrze że nie mam żony?
Muszę to przemyśleć
tu mi znajoma mówi fakt autentyczny Pan starszy czekał do sklepu na 10 ale było za pięć 10 młodzi byli a on mówi że proszę wejść ja poczekam a wiadomo że nie zdążyli i jeszcze kolejnych puszczał przed 10 a ja wybiła 10 dzwonił na policje
to dlatego tyle policjantów jest zarażonych ja nie kupuję nic mam zapas na jeden rok
Zapas na jeden rok?
Co tak mało?
Co tak mało?
Bolek.
Za pięć lat na Ziemi będą rządzić... kosmici.
Walka trwaGrać na bliźniaków:
11, 22, 33.... 77.
11, 22, 33.... 77.
Jutro zmiana pogody, będzie zimniej.
w końcu kosmici może będzie sprawiedliwej a prawo będzie prawem a człowiek człowiekiem
Od zachodu znad Niemiec zbliża się chłodniejsze powietrze.
Nie ma losowania a ja nowy styl typowania już mam.. Całej 10 i 5 trzon zostaje bez zmian... Ewent podmiana liczb
Wiecie, skąd był pomysł na kuchenkę mikrofalową?
..........
Facet przechodził obok wojskowego radaru dużej mocy, miał w kieszeni czekoladę ktora mu się rozpuściła.
..........
Facet przechodził obok wojskowego radaru dużej mocy, miał w kieszeni czekoladę ktora mu się rozpuściła.
podobno dzis losowania nie bedzie bo kulki sie zarazily wirusem
Ja czekam na Cud w TS.
Ten cud ma prostą nazwę:
> komisja <
Ten cud ma prostą nazwę:
> komisja <
Kiedyś siedziało 3 starych dziadów, których obowiązkiem było skinięcie głowy jak wymieniali ich nazwiska. Później już było bez nazwisk.
Jacun czemu tak
Gon o Mulag