Wpisy 3 806 619 – 3 806 718
6 kwietnia 2020 15:24 → 6 kwietnia 2020 17:36, 100 wpisów
kazdy dobry zawodnik daje 1/2 1/3 wycisne z nich tego wlasciwego
Witam wszystkich
Watykanista to żadna Kasia
Już wielokrotnie kopiował różne skany wygranych, że niby to jego, pod różnymi nickami i tyle
Watykanista to żadna Kasia
Już wielokrotnie kopiował różne skany wygranych, że niby to jego, pod różnymi nickami i tyle
Głównie właśnie z FB z grupy Lotto Gramy i Wygrywamy, do której też należę, więc wiem
Megawłaśnie o to chodzi
1
2
3
By wszystkie jajka zebrać do koszyka72 pkt
1
2
3
By wszystkie jajka zebrać do koszyka72 pkt
wycisne po 1 pewniaku od liderow , tylko spojrze i bede wiedzial co
na trojki to trzeba dawac gorace numery a nie jakies spiochy bo moze sie nie obudzic
Złożyłem coś swojego ale 3 losowania i 4 pktjednak czekam aż padnie
Piłka Polska się nie podniesiejeśli w maju nie zaczną grać upadek pewnytylko ze zdrowie ważniejsze
Walcze o 540zlPowodzenia Damian
Ja gram o skromne 700 zł , ale na razie same wtopy no nic, czekam na swój dzień.
Taki jak miała dzisiaj Nicola
Ja gram o skromne 700 zł , ale na razie same wtopy no nic, czekam na swój dzień.
Taki jak miała dzisiaj Nicola
Takie typowanie uczy pokorychce teraz typować jakbym grał z profiluAle 10 losowań pokazuje jak to jest trudne by choć 70 % zwrotu mieć
zeby 3 kuleczki dzielily od bogactwa, i ja powinienem juz wiedziec czy to jest to,
ale nie wiem
ale nie wiem
5,34,38,48 taka sama historia wejscia tych numerow, czyli mozna zalozyc ze nie graja juz
wieczor byl, ranek nie byl, wieczor, byl , ranek byl i wieczor nie byl
moze sie okazac ze numery z taka historia wlasnie nie wchodza, to trzeba oblukac
No 20 losowań to pokażą co jestem wartI nie czekam tylko sobie robię zmianę tylko trójka nie ruszona
On powstal!
i po chwili jest juz spowrotem z 12 apostolami, harnasiami
i po chwili jest juz spowrotem z 12 apostolami, harnasiami
byłem na mieście kupić pokarm byłem na działce mam dość 20 stopni pięknie na dworze
Tak przeglądałem skutery elektryczne i są do dupyNowy 5 do 6 tysięcy ładowanie 7 godzinza 2500 kupisz skutera używanego 50 cm A zapach benzyny
Jeszcze czwiczyłem pompki i ciężarki i na koniec woda wannie jak się teraz czuję lekko i przyjemnie
Też coś ćwiczę dla siebiedla zdrowia jakieś podciagi kilka pompek
Wszędzie szum komunikacyjny technologia nie ma jak się wyciszyć zrobić medytacje pomyśleć nad sobą nie ma szans wszędzie hałas
Aha to trzeba do specjalisty ja miałem problem z piecykiem gazowym woda z niego kapała to kupiłem klej i rok wytrzymał później już klejenie nic nie dało metalu
Jak straszą że dopiero wirus idzie i respiratorow zabraknie to po co żyćdobrze że mam blisko tory kolejowe
No to już trzeba być bardzo odważny by to zrobić chyba w tedy już jest ktoś zły przy nas by to zrobić jakaś siła
Kiedyś kupiłem klej na Duże temperatury ale nie doczytałem że Max 380 stopniprzy kolektorze jakieś 600
Ja kupiłem taki klej nie pamiętam nazwy w tubce były dwa jak się otworzyło klej to były dymy zmieszać z drugim klejem i zatykał dziury w metalu
Nawet wam powiem że chwilę było z rok pisałem wyżej później już to nic nie dawało
Kiedyś był distal ale niemiecki teraz to pies wie i już nie taki mocny
Ja się tym nie zajmuje ja tylko zabieram duszę i przeprowadzam je dalej
Podobno na rękach mamy swój los ale popatrzcie na dłonie nie które linie znikają bo już to się wydarzyło i pojawiają się nowe to co ma nastąpić
Pani słodzi? Nie, z Warszawy