Wpisy 380 356 – 380 455
6 lipca 2011 09:14 → 6 lipca 2011 09:49, 100 wpisów
Jestem pewna Gałus ze jestes 100% lepszy od niego bo głupszych trudno znalezc niz moj

islandorka w pamietniku mi napisała w 1 klasie podstawówki nauczycielka ze miej mało przyjaciół niech będą prawdziwi...
masz racje Andziu, moich mozna na jedej rece policzyc

Gałuś chyba nie kumam

No jo choc popatrze, tego mi nikt nie zabierze

Czyżbys był w innym typie? dla mnie Rocky to film wszech czasow, moge oglądac bez konca...a jest i na kogo popatrzec

Własnie mam na internecie najnowszy film nieaniszczalni, super obsada, widziałes Gałuniu

islandoreczko teraz ja nie kumam czaczy jak w innym typie?Rocky dobry film i nie widziąłem tego nowego filmupytałam Galuniu czy jestes podobny do Stallone czy zupełnie inny typ urody? bo pytałes czy tacy mi sie podabają

obejrzyj niezniszczalnych' Stallone, Willis, Lundgren, Jet Li, i dwóch nazwisk nie pamiętam, polecam Gałuniu

andro niech ci będzie
islandoreczko postaram się kiedyś,ale jak oglądam z anią film to nigdy do końca no prawie
islandoreczko postaram się kiedyś,ale jak oglądam z anią film to nigdy do końca no prawie
andro ja tylko wspominałem o liczbie, a nie czy będzie plusem. Ja pytałem czy grasz z plusem 

Nikt nie chce podawac cyferek to se ide pa 

Dobra, na mnie już dziś czas. Dosyć tego chata. Wpadnę po 14 jeśli coś na kuponie będzie 

Ale Lestek jestes chitrus

hej lilus

islandorka.....kochana,jak masz męża gbura to najwyższy czas na zmianę,męża oczywiście

Islandorka.. .
Liczby z Twojego snu; 51 i 48.
Pozdrawiam.. .
Liczby z Twojego snu; 51 i 48.
Pozdrawiam.. .
tylko bez całowania tu i tam