Wpisy 380 256 – 380 355
6 lipca 2011 08:48 → 6 lipca 2011 09:14, 100 wpisów
Witam Wszystkich.. . Milego dnia.. .

Andro Kołobrzeg mi się nie podobał,jade na 9 dni i już wszystko załatwione mam a nie apartament tylko pokój

Dariusz Witkowski >>> uważaj,bo chodzą tutaj słuchy /które i do mnie dotarły/
że "działasz" tutaj z ramienia TS dobra wiadomość to taka,że są to tylko czyjeś głupie domysły niczym nie podparte ...
miłego dnia wszystkim ....
że "działasz" tutaj z ramienia TS dobra wiadomość to taka,że są to tylko czyjeś głupie domysły niczym nie podparte ...miłego dnia wszystkim ....
Gała, zrezygnowany byłem bo mi 4 dni nie szło wogóle, jakaś drobnica. Puściłem pukon od niechcenia i weszło
Tak niewiele brakowało bo dałem z grupy 39 a zrezygnowałem z powtórzenia plusa z 14 co robię całkiem często. Jak to wczoraj powiedziałem byłoby na auto a jest na OC 
Tak niewiele brakowało bo dałem z grupy 39 a zrezygnowałem z powtórzenia plusa z 14 co robię całkiem często. Jak to wczoraj powiedziałem byłoby na auto a jest na OC 
tylko "miłośnicy" prawdy jakoś nie maja odwagi wprost tego napisać ... 

jak pisał robal .. dogadywanie po za ... czego przykładem są "poważne" 

eee nie ma się czym podniecać w końcu to nie jest główna wygrana...
Gala.. . Witaj.. .
Moje liczby Ciebie nie lubia. Te ktore Tobie dalem zamiast w sobote wpasc, zostaly wylosowane w niedziele. Bylo.............6/7.
Moje liczby Ciebie nie lubia. Te ktore Tobie dalem zamiast w sobote wpasc, zostaly wylosowane w niedziele. Bylo.............6/7.
Gała nie nie dieta..lubie tak rano jeść..i ogolnie nie jem duzo
witaj WEdrowco! ja dzis jezdzilam cytrynowym samopchodem,mial kiepskie hanulce,ogolnie ciezko sie go prowadzilo,podwozilam znajome,dzwonił do mnie moj brat,zeby po niego przyjechac,telefon podawał mi obcy facet a jaki ten telefon,busola po prostu, kosciól, chyba miałam isc do spowiedzi...

Andromeda.. . Witaj.. .

Witaj Andzia
i wszystkich pozdrawiam
i wszystkich pozdrawiam
Dzisiaj jest ......... Dzien Pocalunku.. .

Wiajcie..Wen..Andro..Kathy..Gala..

..ale macie fajnie..a ja musze pracowac..

..ale macie fajnie..a ja musze pracowac..
Lestuniu mistrzu masz jakies cyferki na dzis? uchyl rąbka tajemnicy i pare cyferek

jak i domysły po której "stronie" jest Pasko - żałosne i godne pogardy ...
czesc Gałuniu

Gałuniu jaki masz piękny uśmiech

no niestety ja juz dawno ich nie mam, mocno z nimi walczyłam

Gała no co sie tak bronisz..dawaj Andromedce buziaka i juz po tupne nozką
oo do dentysty mam termin na borowanko mi islandorka przypomniałaś
A wszystkim polecam na poprawę humoru: http://markiewka.wrzuta.pl/audio/aALfJtTR0hd/ania_dabrowska_-_sound_of_silence
Dzieki wszytkim za buziaki przynajmniej wirtualne, bo moj stary to taki gbur, ze nie ma o czym mowic tylko

widziasz Andziu jak dobrze miec przyjaciół

a myślałam,że Lepper był dobry w teoriach ...

nie jestem łatwy