Zawsze byli poniżani gnębieni komuś zależy by ich osłabić
Nie przypadkiem w Chinach to się stało
Ja pamiętam zalecenie ile ludności na być w danych krajach w Polsce też
Dotam, wiem coś więcej na temat , który poruszyłeś.Powstrzymuje się od komentarza.
Od dawno mówiło się że coś takiego musi być i będzie ale każdy się śmiał
Jaka bronią wojujesz, od takiej giniesz.
Macie jakieś liczby na 14 ?
Czy będziecie rozmawiać tylko o smutasach?
Coś Wam powiem
Nie dajcie się nakręcać
To są wszystko interesy wielkich tego świata wiadomo my nic nie mamy do gadania jak będą chcieć to nas nie będzie i tyle oni są panami naszego być lub nie być taka prawda i nie tylko przez wirus ale gospodarczo każdy co siedzi w tym trochę to wie że tak jest
Watykanista wszyscy wiemy kim jesteś
Watykanista możesz już przestać ?
Powiedz mi po co to robisz ?
Sprawia Ci to radość czy lubisz robić jaja ?
Ale tych Wielkich , chyba też nie będzie
Trochę się dziwię... Kolejek na nie być i kupować potrzebne rzeczypapierosy, cola, piwo chipsy energetyki... To kupują ludzie... Czy wy jesteście jebchleb masło kasza ryż mąka cukier... Obkladto ok
Nie koniecznie zależy o jakich wielkich mówimy chyba że masz na myśli że wiecznie żyć nie będą to nic ich naśladowcy dzieci będą to ciągnoć
Watykanista na tej stronie można wszystko ale miej umiar ok ?
No to o jakich wielkich mówimy , bo nie kojarzę
Kaczyński nie ma dzieci...
W Stanach dramat , nawet Trumph ,jakiś pokorny
Każdy co w tym siedzi wie o co chodzi chociaż trochę
Putin też.... Niedzisiejszy
To jest takie pisanie, dla pisania, czy konkrety
Nie czas i miejsce bym tu wykłady pisał podawał nazwiska każdy co obserwuje politykę gospodarkę wie jak to mogę tylko rąbek podać klub rzymski zalecenia ile ma być ludzi w Polsce
Siedzę w tym od lat ale nie będę podawał konkretów żadnych
A śmiech jest dobry by to wyrzucić że to nie prawda może tak lepiej żyć w nieświadomości czasem chyba lepiej
No to siedź i zdrowia życzę
nawet Trumph ,jakiś pokorny >>> wcale się nie dziwię , są filmiki jakie kolejki były przy sklepach z militariami w USA
Przesłanie Pana Cogito - Zbigniew Herbert - Wierszewiersze.doktorzy.pl > przeslanie
strzeż się jednak dumy niepotrzebnej oglądaj w lustrze swą błazeńską twarz powtarzaj: zostałem powołany - czyż nie było lepszych. strzeż się oschłości serca ...
Dzięki i życzę sam sobie żyć w nieświadomości bo nic mi to nie da tylko że mam problem bo strasznie mnie ciągnie do tego a to błąd
Sebastian, nie masz moralnego prawa zwracać komukolwiek uwagi na tej stronie, co czyniles nie raz , spotykając się z krytycznymi - jakże słusznymi uwagami.Dlaczego nie reagowales na żałosne posty i wklajane fotki ? Podjąłem się liczenia wyrazow ' trzon', których naliczyłem 2600, tracąc już rachube.
Ferrera wioska 1000 osób żadnego zakażonego... To koło Lombardii... Myślę że obostrzenia Szumowski ego są dobre... Ale jeśli wszyscy nie zrezygnują z pracy... Będzie slabotym bardziej w miastach... Gdzie nagromadzenie ludzi duuuze
Bezrobocie w Polsce wzrośnie ale nie tylko przez zwalnianie w Polsce pracowników to też ale dużo Polaków będzie też z zagranicy wracać już wrócili bo tam ich zwolnili
niema nic tylko wirus , to idę se , grajta se
I co pytanie z czego będą żyć ludzie w Polsce czy w innych krajach tym unia się powinna zająć i co pracowałem uczciwie przez tyle lat i co kuroniówka przez 6 Miechów za to opłacę mieszkanie a reszta a po 6 co sznurek na szyję tym się unia powinna zająć
Watykaanista..nie wklejaj zdjęć ani treści o pandemii bo to niemoralne. Jakbym była na miejscu administratora tej strony juz by ciebie nie było tutaj.
W innych z pewnością lepsza pomoc może nawet długo trwała a w Polsce wiadomo nie jesteśmy tacy bogaci
Przestróg nigdy za wiele.Wirus to temat, który nie schodzi nam z ust.Jesli o nim nie będziemy mówić i nie będziemy się stosować do zaleceń, będzie sie rozpowszechniał jak.....
Mulag...z czego zyc trzeba myslec wcześniej, a nie jak jest nieszczescie...trzeba pracowac a nie siedziec na kuroniówce. Jak czytam te wpisy to az we mnie się gotuje
Województwo dolnośląskie: pojawiły się 4 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo lubelskie: pojawiły się 14 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo łódzkie: pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo małopolskie: pojawiły się 11 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo opolskie: pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo podkarpackie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawiły się 5 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 22 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo świętokrzyskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo warmińsko-mazurskie: pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 12 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo zachodniopomorskie: pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Zachorowania na koronawirusa w Polsce
Ale źle to rozumiesz pisze że teraz ludzie stracą pracę i pracowali lub jeszcze pracują a przez wirusa przestaną i z czego mają żyć to pisze
Watykanista mam moralne i nie tylko moralne prawo a nawet obowiązek zwracania uwagi w szczególności Tobie drogi kolego
Możesz sobie liczyć co ja piszę ale jak to robisz to rzetelnie bo pomyliłeś się w tym liczenie. Mulisz się zresztą nagminnie nie tylko w liczeniu
Pomyśl czasem co piszesz a później to wklejaj ok ?
I pójdę po pomoc co ileś lat pracowali to co ci się gotuje
Mrówka , przewin czat, obejrzyj wklejane obrzydliwe fotki - często te same, na które już Admin zwracał uwage.Mikego dnia
Pisze o ludziach co pracują lub co przestali rozumiesz
Watykanista zrób sobie rachunek sumienia i przemyśl swoje postępowanie
Watykanista i nie wytykaj nikomu tego co sam robisz bo jest to obrzydliwe i podłe
Watykanista kiedy Ty w końcu zrozumiesz pewne oczywiste rzeczy ?
Okno otworze chyba że tam wirus też
Sebastian , nie chce Ci odpowiedzieć słowami Juliana Tuwima, bo być może ich nie zrozumiesz.Co do sumienia, niech każdy pilnuje swego.Widzusz zblo w oku bliźniego swego, a we własnym ...belka
Mulag mieszkanie trzeba wietrzyć kilka razy dziennie
Oj to mialo byc bez znaku zapytania
Belka jak widzę to mnie złość bierze i 19% podatku od oszczędności
No tak bo myślałem że pytasz
Watykanista jak masz belkę w oku to nie moja wina.
Z Tobą kończę rozmowę bo widzę że jesteś niereformowalny
I pamiętaj zachowuj się tu w miarę normalnie a będzie spokojnie
Sebastian, nie skorzystam z Twoich pouczen.Jesli będą słuszne , przyjmę je z pokorą i postanowieniem poprawy.Nie byłeś, nie jesteś i nie będziesz moim autorytetem.
Mulag nie pytam tylko stwierdzam. Ja bardzo często wietrzę mieszkanie i jest super
Ja też wietrze ale spałem później śniadanie i nie otwierałem
Seba dawaj multi
Może bogatsi będziemy
53,54, może jakies 60 - 70
52,53,54,62,64,74
Sama w to nie wierzę
Nic polowanie sobie oglądane film
Obserwuję przez okno jak zachowują się ludzie.Pluja i charkaja na chodniku.Rzucaja na chodnik rękawiczki i maski.To pracownicy ekip remontowych.
Może się dusza już w tych maskach
Aniu zaraz coś zrobię z Twoimi liczbami i może wygramy
Sebus jak nas wirus nie dopadnie to my TS dopadniemy
Ktoś musi być góra
Podejrzewam, że dzisiaj padnie szóstka w Lotto.Moze w Poznaniu?
Wszyscy będziemy mieć wirusa niestety
Tyle że będzie bezobjawowy
Mulag wszyscy to nie
Nie ma takiej możliwości
Już widzę , dopadnięty TS , błaga o litość u grających . Nie róbcie mi krzywdy , my mamy rodziny i potrzeby
Polecam sobie porównać jak ktoś ma rentgen wcześniejszy i z tym co sobie późnirj zrobimy
Dotam
Trochę optymizmu czegoś musimy się trzymać
Mulag, wirus - ten wirus zostanie zwalczony, ale postępuje inny , na którego nie ma lekarstwa.Tomi77, każdy ma marzenie wygrać coś grubszego.W dobie komputerów , trudniej jest wygrać.Choc znam skromnego człowieka , który każdego dnia w keno wygrywa nie mniej niż 10 000 zł .
Choć i tu może nic nie wskazać
Ale jakoś Sobie TSik , radzi
10/10 to chyba , dawno było
Ludzie bardzo wierzący nie powinni się bać niczego gorzej z ludźmi co nie wierzą w nic po za tym co jest tu
Ale zapomniałem że jest środek czyli ludzi trochę tak trochę tak
Mulag, wyznam Ci cos.Wsrod ofiar śmiertelnych mam członka rodziny.Nie mogę być na pogrzebie.We Włoszech zmarlo trzech moich Przyjaciol.Kazdy z nas przeżywa jakieś dramaty, a mimo tego nadal się ranimy . Sorry za zwierzenia.Trzeba pamiętać , że karma wraca ze zdwojoną sila
Aniu chcesz Trzon ?
Czy chcesz Tasiemca uzbrojonego ?
Ludzie zaczęli się myćjakiś plus
Nie wiem czy się myli proszę mnie poprawić chyba tylko 5 osób na pogrzebie
isla -jak sufit wymalowany?