Wpisy 3 801 401 – 3 801 500
2 kwietnia 2020 10:13 → 2 kwietnia 2020 11:15, 100 wpisów
Później mają lepszą przyszłość i lepszą pracę. A jak dzieciom jest lepiej to i rodzic zadowolony. A jak dobre dzieci to nawet rodzicom pomogą
Walduś ciesz się że masz takie dzieci i skacz do góry o tak
Walduś przecież z nieba samo nie zleci . Ja to wszystko wiem
Chciałeś mieć dzieci to bądź odpowiedzialny i zapewnij im dobre wychowanie i dobry start w życiu
Walduś mnie też jakoś wspomożesz czy będziesz narzekał ?
Walduś chcesz mieć dzieci i myślisz że jakoś to będzie ?
Seba dzieci se zrob a nie w adopcje sie pakujesz chcesz kolege z torbami puścić
Jeszcze raz Ci mówię . jesteś ojcem i musisz być dobrym odpowiedzialnym tatusiem
Aniu ja zawodowke ledwo skonczylem
Machanik maszyn i urzadzen przemyslowych
Machanik maszyn i urzadzen przemyslowych
Aniu
Walduś sam mnie zaadoptował i ja się nawet nie prosiłem
Walduś sam mnie zaadoptował i ja się nawet nie prosiłem
Walduś i teraz powinieneś dbać o to aby Twoje dzieci przeskoczyły Ciebie w nauce i w pracy. Żeby nie musiały się tak męczyć jak Ty
3 801 401. Sebastian_M 2020-04-02 (10:13) BONUS dla Forsami !!!
Później mają lepszą przyszłość i lepszą pracę. A jak dzieciom jest lepiej to i rodzic zadowolony. A jak dobre dzieci to nawet rodzicom pomogą
.
Czasem Sebusiu uda Ci się coś mądrego napisać
.
Czasem Sebusiu uda Ci się coś mądrego napisać
Aniu ja mu dziękuję za to bardzo. A to co piszę nie jest pouczanie tylko prawda a prawdę trzeba pisać i mówić
Jacunn udało Ci się bezpiecznie zgasić światło i spokojnie dojść do łóżka ?
191979, jeśli ktoś jest dobrze wychowany , nie zmieni swojego charakteru.To są wartości wyniesione z domu , wpojone przez ojca i matkę.Jesli chwalisz dawniejsze - lepsze czasy , dlaczego dzisiaj przystąpilas do ataku? Trzeba się pozbyć złych manier, wrogości do innego człowieka i poszanowania jego zdania , a nie grać na jego uczuciach ( moje wspomnienie o JPII,spotkslo się z Twoją krytyka).Przeczytaj poniższy tekst od pani doktor , dyrektor pewnej placówki.Zapomne o słowach krytyki, a recepta jest w ostatnim zdaniu.

Patdzac na stare co uczą w TV... Śmiech i tyleczorah mieszała jedna kolory... Czerwony i zoltymiał wyjść pomarańcz ale jakiś sraczkowaty ciemny wyszedł... Sama się dziwila
Kiedyś zawodówki byly ok
Teraz znowu wracają do lask
Ja nie jestem przeciwnikiem po każdej szlole mozna dalej sie uczyc a przy okazji mieć zawód
Teraz znowu wracają do lask
Ja nie jestem przeciwnikiem po każdej szlole mozna dalej sie uczyc a przy okazji mieć zawód
Bo jak jakiś rodzic narzeka że jego dziecko się uczy i musi na to łożyć to mnie lekko trzęsie .
I zadaję sobie pytanie po co taki człowiek założył rodzinę i ma dzieci ?
No pomyśl sama
I zadaję sobie pytanie po co taki człowiek założył rodzinę i ma dzieci ?
No pomyśl sama
Dziś rocznica Jp2 ale kto o tym myśli... Jak chińczyk się zesrał a sprzątają wszyscy
Watykanista popierwsze czytaj ze zrozumieniem
Nie poparlam aluzji
Ale za pamięć bylo
Nie poparlam aluzji
Ale za pamięć bylo
3 801 422. Sebastian_M 2020-04-02 (10:20) BONUS dla Forsami !!!
.
Zdecydowanie tak
.
Zdecydowanie tak
191979, jesteś bardzo miła.Piekne pozdrowienia.Dziekuje.Co do zawodowego wykształcenia , to nie jeden inżynier czerpie wiedzę właśnie od nich.
A może warto szperać tych najlepiej typujących i grać ich liczbami tylko ja dziś nie gram w nic... Może profil mój ruszy bo kulawy jakis
191979, przepraszam
Dobrze kochani. Teraz na chwile Was opuszczę i zrobię w spokoju śniadanie
Niemcy boją się, że polscy pracownicy z powodu epidemii koronawirusa wrócą do kraju. Kolejne landy przyznają im dodatki do pensji, które mają ich przekonać do pozostania.
https://www.stefczyk.info/2020/03/28/niemcy-przekupuja-polakow-aby-nie-wracali-do-kraju/?fbclid=IwAR0yOrawWTuELSZrlvL4iFzYKJFVT3RdBR7c_Q4UTDlAYY8_szmJGe9M3QM
https://www.stefczyk.info/2020/03/28/niemcy-przekupuja-polakow-aby-nie-wracali-do-kraju/?fbclid=IwAR0yOrawWTuELSZrlvL4iFzYKJFVT3RdBR7c_Q4UTDlAYY8_szmJGe9M3QM
Ja myślę że człek się przewartościowuje... Jest ok jak jesteś zdrowy bimbasz sobie i niczego się nie boiszbo wszystko można kupić... Ale jak się poleży miesiąc w szpitalupieniądze przestają mieć znaczenie... I stajesz się jednym z tych co walczą o każdy dzień... I prosisz Boga o zdrowie choc kościół jest dla ciebie budynkiem z krzyżykiem i zegarem...
Ide wstawic cos na obiad kawese zrobie i śniadanie milego dnia wszystkim
Z/w
Z/w
Tomi77, ja dzisiaj otrzymalem takie zestawy na Mini, którymi raczej nie zagram , a obstawie je:
1,2,4,8,12
14,15,17,27,28
34,35,37,38,39,40,41,42
a zagram:
3,10,13,18,23,33,
1,2,4,8,12
14,15,17,27,28
34,35,37,38,39,40,41,42
a zagram:
3,10,13,18,23,33,
Dzień dobry. Do grających przez neta-macie rozliczone zakłady z godziny 14tej z wczoraj?
No jak na szczytny cel to nic nie powiem
Walduś, dużo podróżuje , większość życia spędzam we Włoszech.Dlsczego nie zadajasz podobnych pytań do innych nicków ?

Już jestem
A jeszcze 2017 cały i początek 2018 słaby dostawca internetu ledwo co popisać coś przeglądnoć dobrze że w domu kazali zmienić internet na lepszy komputer internet drukarka nie da się dziś bez tego funkcjonować
Dopiero zrobiłem śniadanie
hi all
Mulag
Zrobiłem sobie śniadanie
Zrobiłem sobie śniadanie
Walduś , czy nie lepiej jest zająć się innymi sprawami , niż tym, czym się zajmujesz? Pomysl nad tymi, którzy już cierpią, a nie zadawaj ciosow.

Walduś zobacz jakiego masz dobrego syna.
Myślę o Sebastianie
Myślę o Sebastianie

Filipiny prezydent każe strzelac do osób ktore łamią kwarantannę
Masakra jakaś....
Masakra jakaś....
Walduś chodzi mi o to że nie ciągnę od Ciebie kasy
Indie biją tylko czyli wychodzi na to że indie wyżej stoją jeśli chodzi o prawa człowieka
191979, w Chinach było to samo, a w Polsce lepiej nie będzie 

Każdy walczy z epidemia a unia zamiast pomagać zajmuje się karaniem za nie przyjmowanie uchodźców
191979, Polak lubi być bity.Dopiero gdy jest zagrożony zaczyna doceniać wolność.
Myślę że Polska będzie lepsza... Przestrzegamy tego co inni olali
Nie no bez przedsdy lac nas chyba nie beda
Włochy tragedia, niestety duzo osob nie rozumie tak czy siak trzeba sie dostosowac
Włochy tragedia, niestety duzo osob nie rozumie tak czy siak trzeba sie dostosowac
Polska i Czechy przegrały sąd dotyczący przyjmowania uchodzcowno to... Byłoby kastrofalne
Macierewiczowskie wojsko terytorialne straż miejska policja wojsko... Wszyscy rzuceni na kwartę i ulice
Watykanista... Z jakiej tabeli korzystaszzrobiłem swoją... Chcę sam typować z tego co wymyslilem
Kolejny fake nie ma zachorowan w Chinach
Sa tylko nie mówią nam o przdmiesciach tragedia taka jak we Wloszech rozmawiałam z kolezanka i nadal sa tysiace chorych
Ale skoro puścili to teraz musza sie wybielić.....
Żółtki
Sa tylko nie mówią nam o przdmiesciach tragedia taka jak we Wloszech rozmawiałam z kolezanka i nadal sa tysiace chorych
Ale skoro puścili to teraz musza sie wybielić.....
Żółtki
Życie to walka.( Poczytajcie ilu policjantów w Lublinie zostalo zarażonych na skutek glupich decyzji, że o szpitalach w Warszawie, Radomiu i Tychach nie wspomnę ).

jak ktoś przeżył , czołgi na ulicach i ZOMO , to wojska terytorialne o straż miejska i policja to pryszcz
Nie koniecznie oni są winni temu Chiny zawsze były gnębione przez Japonię Anglię oni też cierpią tak pisać nie można kto wie czy ktoś im tego nie zrobił
TS wisi mi dwa złote, jak mi tego nie przeleją będę ich prokuraturą straszył
Ja pamiętam zalecenie ile ludności na być w danych krajach w Polsce też
Dotam, wiem coś więcej na temat , który poruszyłeś.Powstrzymuje się od komentarza.
Od dawno mówiło się że coś takiego musi być i będzie ale każdy się śmiał
Jaka bronią wojujesz, od takiej giniesz.
Macie jakieś liczby na 14 ?