Wpisy 3 800 565 – 3 800 664
1 kwietnia 2020 12:13 → 1 kwietnia 2020 13:47, 100 wpisów
3 800 560. Andreas3864 2020-04-01 (11:58) Wydymać TS plan na 2020.
.
Kapusta u nas na targu 5 zł za kg juz kosztuje z rok
.
Kapusta u nas na targu 5 zł za kg juz kosztuje z rok
To jestem do tyłu z cenami,a dziś robie Bigos

jestem obiektywny co dobre będą robić będę bronił a jak krytykowałem to tych co są jeszcze gorsi od tych rządzących ja nie jestem bo trzeba to powiedzieć wyborca PIS i fanatyk PIS to jest różnica
U nas nie ma piekarni, ale wystarczy zmieszać Dodę z sokiem z cytryny...
Dziś robiłam pizze wyszła super lecę dalej
Dziś robiłam pizze wyszła super lecę dalej
Sode nie Dodę
Czy ten dystans dotyczy też policjantów i żołnierzy będzie 2 metry
Jak w prowadzają zakaz rękawiczek to jak zakazują to rząd ma z tym sobie poradzić i dać rękawiczki do sklepów a nie sklepikarz ma to sam zrobić chore berety
Mulag-nakarmiłeś?-bo moja już na spacerze

3 800 584. Mulag 2020-04-01 (12:36)
Czy ten dystans dotyczy też policjantów i żołnierzy będzie 2 metr
.
U nas chodzą pojedyńczo
Czy ten dystans dotyczy też policjantów i żołnierzy będzie 2 metr
.
U nas chodzą pojedyńczo
Czytam co napisaliscie o babkach i dziadkach, którzy Rydzykowi daja kasę. A wy jesteście tacy sami, a nawet gorsi od tych starych ludzi..waszym Rydzykiem jest Totalizator sportowy, któremu codziennie w zębach nosicie swoje ciężko zarobione pieniądze,,,, dziadki dają raz na jakis czas, a wy opętani przez chorobę zwaną hazadrem robicie to systematycznie, codziennie, okradajac swoje rodziny.
Dlatego proszę was nie krytykujcie innych, bo sami jesteście jeszcze gorsi
Dlatego proszę was nie krytykujcie innych, bo sami jesteście jeszcze gorsi
ja wczoraj piekłam pasztet z królika ...1 raz.. pychotka ze świeżą bułeczką
mrówka-ale TS może nam coś dać,a Rydzyk ni chu,chu
Gabriel-losowanie TS przenieś do Torunia
czytam wyżej że w Czechasz i Słowacji maski ale pamiętajcie jak ktoś coś w prowadza macie m to mieć to daje te maseczki w Czechach są za darmo na klatce wszędzie w sklepach i nie tak jak nam mówią że nie pomagają na 100 ale coś pomagają tak jak z tymi rękawiczkami ka zują to niech dadzą a nie wprowadzają coś a tych sobie chłopie sam z tym radź
czemu zaraz bogaczkę ...dostałam to musiałam coś z tym zrobić ..darowanemu koniowi się do pyska nie zagląda....wiem ile kosztuje w sklepie
Dusia Z tego co pamiętam to taki zając za cholerę do qunia niepodobny
Dusia-chcesz w prezencie

to jest wszystko nie tak to jak bym ja w prowadził wszyscy mają mieć gumiaki okey to muszę dać te gumiaki a nie że coś kazuje a ludzie mają się produkować
Witam wszystkich
Seba-głowa nie boli po whiskaczu
Dusia. mój dziadek miał taką świnkę co gadała po francuzku. Jak jej zasadził szpica z gumiaka to ona ...łiii łiii łi
Andreas3864
Nic nie boli bo to był z trzech beczek
Nic nie boli bo to był z trzech beczek
Z Pepsi i smakował wyśmienicie
Jestem odkażony w 100%
Klient postarał się na 102
Dobra. Idę robić symulator koronawirusa na mieście. Zaczynasz cherlać jak ktoś głupio gada w kolejce
Mulag , można szalikiem zakryć usta i nos, kara jest za brak czegokolwiek w czechach i na słowacji, różnica jest taka że jak na słowacji czy czechach wyjdziesz bez to się krzywo patrzą na ciebie , a w polsce krzywo się patrzą jak masz maseczkę
Wiedział co dobre i podzielił się jak prawdziwy Polak
Można poduszka zakryć usta... Dodusic przytrzymać... I jeden chory mniej
1405259_40
U nas już nikt krzywo na nikogo nie patrzy.
Dużo osób nosi maseczki i jest spoko
U nas już nikt krzywo na nikogo nie patrzy.
Dużo osób nosi maseczki i jest spoko
Tomi
Powinieneś pisać kryminały
Powinieneś pisać kryminały
z tymi badaniami to kpina jakaś ,bratu kończy się kwarantanna 14 dniowa miał mieć robione badanie na korona wirusa a jeszcze nikt z sanepidu się nie pojawił
po co marnować test skoro 12 dni nic mu nie jest... chyba że ma jakieś objawy to niech dzwoni
Gosia
Jak Ci wyszła pizza ?
Jak Ci wyszła pizza ?

ale dałam schab w plastrach papryke ser pieczarki oregano sól pieprz
no i ciasto
no i ciasto
Hej dziewczyny
wczoraj żonka wstawiła brytwankę ciasta do piekarnika .... i po 15 minutach wyłączyli prąd na godzine , emocje opadły i placek tyż trochę się zje resztę ptaki pomogą
wczoraj żonka wstawiła brytwankę ciasta do piekarnika .... i po 15 minutach wyłączyli prąd na godzine , emocje opadły i placek tyż trochę się zje resztę ptaki pomogą

kedzior13
Trzeba było przez godzinę podgrzać atmosferę razem z żoną i ciasto by urosło
Trzeba było przez godzinę podgrzać atmosferę razem z żoną i ciasto by urosło
Milan
dawniej nieletni szukali kogoś, żeby im kupił piwo w sklepie ... teraz młodzi szukają seniora żeby im zrobił zakupy
dzisiaj wchodze do sklepu i odrazu chca rekawiczki zebym zakladal