Wpisy 3 800 521 – 3 800 620
1 kwietnia 2020 10:08 → 1 kwietnia 2020 12:59, 100 wpisów
To jakby każdy myślał tak jak wy że "prawidłowo" zostać w domu to ciekawe co byście jedli chyba tynk ze ściany i zapijali wodą z kranu
Pewniak 41...nie dziekujciereszty nie wiemstary wyga pokaże jak robić 250 pkt w miesiac
Nie to znaczy że sąsiad igra ze zdrowiem choć niedawno był chory.. Ale tera jest glupiza kasę zdrowia nie kupi...
hi all
a ja pocałowałem klamke w sklepie od 10-12 sklep dla seniorów tylko
U mnie wchodzi kto chce i kiedy chce to martwy przepis z tymi seniorami
andrzej1853 zatypował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 892306 i trafił(a) 2500 zł
E to dupa bo kto wie czy senior i ile ma lat60 a może 70...cholera wie
zapomniałem o tym ... o 9 wziąłem się za robotę i stwierdziłem że trza piwko otworzyć , a i zakupy zrobić na rosół, więc ruszyłem zaatakować sklep centrum, a TU ZONK ... trza teraz poczekać i o 12 jeszcze raz jechać , no i nici z piwka teraz
i robota stoi bo bez piffa to raczej nie rusze
powinien być zakaz wychodzenia bez nakrycia ust i nosa oraz obowiązkowo rękawiczki to po pierwsze a potem inne regulacje które wprowadzili, na czechach i słowacji tak jest ... i tam przestrzegają bo kary są spore
Córka mi mówiła że jak wejdziesz do sklepu senior na policję może zadzwonić i mandat 500
3 800 535. 1405259_40 2020-04-01 (10:50) Ts-A rócham jószzz
Dobrze mówisz milioner
Dobrze mówisz milioner
Godzina 10-12 czas na zakupy dla seniorów jak widać się stosują, ale czy wszędzie tak jest ? Kolejka do Auchanu

https://youtu.be/qWEbbRHpBrQ
apel o wsparcie
Za to powinno się iść do pierdla
to jest żebractwo ,wymuszenie
apel o wsparcie
Za to powinno się iść do pierdla
to jest żebractwo ,wymuszenie
no masakra ten rydzyk
powinien zagrać w lotka jak Wałęsa
a nie żebrać u biednych staruszków
a nie żebrać u biednych staruszków
komentarze są wyłączone , bo dostał by tam grubo od większości za bezczelne wymuszanie pieniędzy
bezczelny chaam
Wysłać to na kontakt tvn tam zrobią porządek z bezczelny chamem
Nnormalnie łajza to jest
Nnormalnie łajza to jest
Zaraz prześlę to na kontakt tvn niech cała Polska w wiadomościach o 19 zobaczy tego bandyte
W miejscowości Czeladź padła wygrana 250 000,00 zł w grze Kaskada
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
U mnie nigdzie nie ma droższy, ale już wiem czym je zastąpić
Wiecie??
Wiecie??
Seba to info dla ciebie
Nikogo no to idę malować sufit
Kapusta kiszona 1kg 5,50---bigos to rarytas będzie
Rano było 35 zmarłych na wirusteraz 33dwóch zmartwychwstałoI jak tu nie wierzyć w cud
3 800 557. islandorka30,5 2020-04-01 (11:48)
.
W piekarniach sprzedają drożdże
.
W piekarniach sprzedają drożdże
3 800 560. Andreas3864 2020-04-01 (11:58) Wydymać TS plan na 2020.
.
Kapusta u nas na targu 5 zł za kg juz kosztuje z rok
.
Kapusta u nas na targu 5 zł za kg juz kosztuje z rok
To jestem do tyłu z cenami,a dziś robie Bigos

jestem obiektywny co dobre będą robić będę bronił a jak krytykowałem to tych co są jeszcze gorsi od tych rządzących ja nie jestem bo trzeba to powiedzieć wyborca PIS i fanatyk PIS to jest różnica
U nas nie ma piekarni, ale wystarczy zmieszać Dodę z sokiem z cytryny...
Dziś robiłam pizze wyszła super lecę dalej
Dziś robiłam pizze wyszła super lecę dalej
Sode nie Dodę
Czy ten dystans dotyczy też policjantów i żołnierzy będzie 2 metry
Jak w prowadzają zakaz rękawiczek to jak zakazują to rząd ma z tym sobie poradzić i dać rękawiczki do sklepów a nie sklepikarz ma to sam zrobić chore berety
Mulag-nakarmiłeś?-bo moja już na spacerze

3 800 584. Mulag 2020-04-01 (12:36)
Czy ten dystans dotyczy też policjantów i żołnierzy będzie 2 metr
.
U nas chodzą pojedyńczo
Czy ten dystans dotyczy też policjantów i żołnierzy będzie 2 metr
.
U nas chodzą pojedyńczo
Czytam co napisaliscie o babkach i dziadkach, którzy Rydzykowi daja kasę. A wy jesteście tacy sami, a nawet gorsi od tych starych ludzi..waszym Rydzykiem jest Totalizator sportowy, któremu codziennie w zębach nosicie swoje ciężko zarobione pieniądze,,,, dziadki dają raz na jakis czas, a wy opętani przez chorobę zwaną hazadrem robicie to systematycznie, codziennie, okradajac swoje rodziny.
Dlatego proszę was nie krytykujcie innych, bo sami jesteście jeszcze gorsi
Dlatego proszę was nie krytykujcie innych, bo sami jesteście jeszcze gorsi
ja wczoraj piekłam pasztet z królika ...1 raz.. pychotka ze świeżą bułeczką
mrówka-ale TS może nam coś dać,a Rydzyk ni chu,chu
Gabriel-losowanie TS przenieś do Torunia
czytam wyżej że w Czechasz i Słowacji maski ale pamiętajcie jak ktoś coś w prowadza macie m to mieć to daje te maseczki w Czechach są za darmo na klatce wszędzie w sklepach i nie tak jak nam mówią że nie pomagają na 100 ale coś pomagają tak jak z tymi rękawiczkami ka zują to niech dadzą a nie wprowadzają coś a tych sobie chłopie sam z tym radź
czemu zaraz bogaczkę ...dostałam to musiałam coś z tym zrobić ..darowanemu koniowi się do pyska nie zagląda....wiem ile kosztuje w sklepie
Dusia Z tego co pamiętam to taki zając za cholerę do qunia niepodobny
Dusia-chcesz w prezencie

to jest wszystko nie tak to jak bym ja w prowadził wszyscy mają mieć gumiaki okey to muszę dać te gumiaki a nie że coś kazuje a ludzie mają się produkować
Witam wszystkich
Seba-głowa nie boli po whiskaczu
Dusia. mój dziadek miał taką świnkę co gadała po francuzku. Jak jej zasadził szpica z gumiaka to ona ...łiii łiii łi
Andreas3864
Nic nie boli bo to był z trzech beczek
Nic nie boli bo to był z trzech beczek
Z Pepsi i smakował wyśmienicie