Wpisy 3 799 316 – 3 799 415
30 marca 2020 21:09 → 30 marca 2020 21:48, 100 wpisów
Z tobą
To śmieszne... Tyle ofiar kokowirusa... A większość to choroby wspolinstniejaceto kur#$&na co w końcu umarli bo zglupialem
To jak beda ograniczenia w otwieraniu to musza byc tez z wejsciem do tego sklepu
Duda jest bezczelny... Jeśli ludzie normalnie mogą chodzić do sklepu to i na wyborytak to +-zabrzmiało... Szumowskiwidzisz i nie grzmisza Jarek siedzi... I zawija w te sreberka
Umarlo na cukrzycę raki nowotwory itp
U mnie po trzech do sklepów... To nie jest żart ale kultura jestchodzisz i się slinisz widząc Anie w kiecce... Chcesz tam zostać dluzej
Właśnie... Ta 32 latka to waleń a nie kobieta... Odchudzała się i z miasta zarazę przywiozla
Szumowski jest spoko.. Dla mnie to gość... i ci z Pisu niech go słuchają.. Jak nie chcą słyszeć bicie gonga cmentarnego
Miala cukrzycę w stopniu zagrażających zgon em
Przeważnie umierają ludzie którzy mieli inne choroby lub niewykryte
W Włoszech dużo zmarło starszych ludzi większość oprócz tego była szczepiona
Słuchajcie niedługo losowanie i wszystko się okaże
a dlaczego ludzie skladaja pozwy i dlaczego maja wyjsc na ulice jutro z jakiego powodu co sie dzieje/
Arczi witaj
Jakie znowu pozwy ?
Na ulicę ?
Nie radzę wychodzić na zgromadzenia publiczne
Jakie znowu pozwy ?
Na ulicę ?
Nie radzę wychodzić na zgromadzenia publiczne
tarcza to lipa , 15tys dochodu to większość przekracza (zapewne więcej niż 50%), powinno być od przychodu wtedy skorzystało by 90% małych firm . dochód a przychód to zupełnie różne kryteria, nie powinno się nawet o dochodzie wspominać , nie odzwierciedla on niczego, można mieć miesięcznie 100000zł dochodu a przychodu 8tys zł
te nocne głosowanie z piątku na sobotę to jakaś masakra , raczej wprowadzili przepisy wyborcze a nie ratujące przedsiębiorców a co za tym idzie pracowników
te nocne głosowanie z piątku na sobotę to jakaś masakra , raczej wprowadzili przepisy wyborcze a nie ratujące przedsiębiorców a co za tym idzie pracowników
ze statystyki moglem nowe ale moze jeszcze cos trafie ze starych
3 799 350. Sebastian_M
witaj
no dlatego pytam wszedłem tu na chwilke i co czytam o wyjscoiu na ulice, o jakis pozwach pisza i pracodwacach, oco chodzi?
witaj
no dlatego pytam wszedłem tu na chwilke i co czytam o wyjscoiu na ulice, o jakis pozwach pisza i pracodwacach, oco chodzi?
Tak przetrwają duże firmy potężne koncerny reszta zostanie zmieciona
Przejęta
Ludzie potracą pracę a wtedy się zacznie , zaczną wychodzić na ulice tak jak teraz we Włoszech , tego nie mówią dlaczego włosi nie respektują zakazu !!!
Można było inaczej jeszcze można lepiej by po wirusie włączyć firmy i pracować ale ta tarcza tego nie daje
Przynajmniej ceny mieszkań spadną
po co ci mieszkanie jak nie bedzie za co kupić żarcia
jaki bank ci da kredyt? jak bedziesz bezrobotny
mojim zdaniem cała ta tarcza to jest zwykły wymysł rzadzacych, i jest całkowicie do dupy ,niczego nowego ona niewnosi, dlamnie to jest niewypał i tyle w tym temacie,
Ja rozmawiałem z małym przedsiębiorcami to mi mówili że ta cała tarcza to se można w dupę..wsadzić
Ja nie pracuje w barze i w turystyce wiec mnie nie zwalnia
3 799 365. Mulag nikt ci nieda kredytu jak niepracujesz, nic sie wtedy ci nienalezy, wogóle dla rzadzacych sie wtedy nieliczysz , poprostu niema cie jesteś unicestwiony
To inne rozwiązania by firmy dalej działamy i pracowników nie zwalniać nie zmniejszać pensji da się
Jeżeli firma nie pracuje , albo pracuje na 25% to rachunek prosty , miałem w lutym 10tys zł dochodu a w kwietniu 2,5tys, to zus 1480zł x25% = 370zł , jeżeli zamknięta resteuracja 0% to 0zł zus-u
jesli prezydent twierdzi ze ma w du...prawo to nie dziwie sie zwyklym ludziomSpokojnie jak tak będzie to przełożą bo już takie głosy słychać w rządzie
ja nie ide na wybory jak bedzie wirus
bo glupi politycy mysla ze ludzie beda szli bedzie mala frekwencja
bo glupi politycy mysla ze ludzie beda szli bedzie mala frekwencja
Zima jest nigdzie nie wychodzę
3 799 374. Mulag ja to skads znam, od 7 lat mnie niema, i nikt z rzadzacych nie przyjechał domnie a ni nie dzawonił aby sie zapytac czy mam z a co kupic sobie leki i czy mam za co zyć, tak rzad dba o swoich wyborców,znieczuluca jest i tyle w tym temacie
Też tak myślę spokojnie. Jak będzie tak jak teraz to wybory przełożą
mydlą oczy pomocą , wszyscy hura bo pomagają , ale ten warunek z dochodem poniżej 15tys.zł już tak nie ogłaszają na głos dochód a przychód to dwie różne rzeczy o których niektórzy nie wiedzą
Islandorka wstawaj zaraz cyrk chybas nie poszła na spacer
Nic jestem już spokojny procenty pije i już jestem spokojny już kryzysu nie widzę wirusa również jest już dobrze

Gonie cie
No króliczku
wyborów niebedzie tak jak oni chca , wybory zostana przesuniete na pozniejszy termin,z powodu koronowirusa, jesli natomiast zrobia te wybory, to frekwencja bedzie bardzo mała, lub wcale nie bedzie bo nikt głupi nniejest sie iść narazać, ja jako juz unicestwiony obywatel nie ide na zadne wybory, dlamnie wazne jest moje zdrowie a nie wybory, jesli ludzie pojda na wybory i do bedzie ludobujstwo państwa wystarczy aby w sród glosujacych bylo pare osób zarazonych koronowirusem i zaraz bedzie pademia jeszcze wieksza niz jest teraz
, a jak beda na wyborach wpuszczać tak jak teraz po sklepach po 2 osoby do lokalu wyborczego to te wybory beda trwały okolo 1miesiaca czasu,\a nie 1 dzień,
, a jak beda na wyborach wpuszczać tak jak teraz po sklepach po 2 osoby do lokalu wyborczego to te wybory beda trwały okolo 1miesiaca czasu,\a nie 1 dzień,
No kopciuszek
Właśnie leci Kabarecik
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Arczi maska rękawiczki skafander będzie w czym problem będzie bezpieczniej jak nigdy nie byli co ty chcesz każdy pójdzie
Nic pasuje herbatkę sobie zrobić pół cytryny dać do szklanki imbir i coś jeszcze a łyżka stołowa miodu i będzie
1 4 5 6 13 15 21 23 29 35 Plus: 35
37 38 39 45 47 56 61 64 69 80
37 38 39 45 47 56 61 64 69 80
Pasko Spi
Dopisano wyniki ekstra pensja - 04,18,21,28,30 oraz dodatkowa liczba 02
Typowania Ekstra Pensja
full 3/5 + 1/1 - wygrana 80 zł11 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
full. 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
aviv 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
adpo 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
atenawawa 3/5 + 1/1 - wygrana 80 zł
johno 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
kATARZYNKA 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
jarek777 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
Dopisano wyniki Multi Multi
01, 04, 05, 06, 13, 15, 21, 23, 29, 35, 37, 38, 39, 45, 47, 56, 61, 64, 69, 80
Plusem jest liczba: 35
01, 04, 05, 06, 13, 15, 21, 23, 29, 35, 37, 38, 39, 45, 47, 56, 61, 64, 69, 80
Plusem jest liczba: 35
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 12886 zestawów od 1670 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 16 176 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 27 249 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- ania89 - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 700 zł = 93,33 x koszt gry
- cyrylek34 - koszt gry: 35,00 zł, wygrana: 1 812 zł = 51,77 x koszt gry
- jasium - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 702 zł = 35,10 x koszt gry
- zbykow - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 140 zł = 28,00 x koszt gry
- ***player*** - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 1 190 zł = 23,80 x koszt gry