Wojtt dobrze że rzuciłeś palenie
Sms dostałam od RBC wojna czy co ?
Biedroneczko jaki sms ja nic nie dostałam
Ze wprowadzili nowe zasady bezpieczensta
O tych zaostrzeniach co rząd od dzisiaj wprowadził przecież psychicznie ludzi wykoncza
Wiem o tym od wczoraj i po co mnie straszą ?
To wczoraj mogli przysłać
Dość że siedzę w domu do pracy nie chodzę to jeszcze mnie straszą
Teraz nawet nie można zrobić zlotu multipaskowiczów
Ten zlot poważnie miał być Gosia ?
Miałam w czerwcu nad morzem jechać no to pojechałam
gosia77 przecierz codziennie mamy takie zloty, tutaj na zielonej stronie , wystarczy wejść tu na zielona podczas losowania i ile tu jest obserwujacych w danej chwili, a ile wygrywajacych sie pojawia norrmalnie szok
3 794 193. Biedroneczka1977 2020-03-25 (16:48)
Miałam w czerwcu nad morzem jechać no to pojechałam spokojnie jeszcze pojedziesz tylko w pozniejszym terminie zapewne, teraz najwazniejsze jest to abys niezachorowała, morze poczeka
Pamiętajcie
Tylko terroryści atakują na ważne święta
Tylko zawsze Polska wychodziła bez szwanku
teraz to tylko trzeba sie modlic aby ten koronovirus nie dotknoł nas i zeby jak najszybciej ustapił , musimy sie modlićza chorych i za tych co juz odeszli,aby BÓG ich przyjół do siebie,
Nic kawka i coś słodkiego
44,76,67
69,50,61
68,33,65
64,56,37
59,70,41
38,53,35
No na sucho
Kaczyński się wirusa nie boi.. Robi swoje. Tylko wirus może go zatrzymac
"Konstytucja ważniejsza od ludzkiego życia". Kidawa-Błońska szokuje
Tomi nie życz drugiemu co Tobie nie miłe
Zauważyliście nawet kubraczki nie wychodzi czyżby
no tak gdzie KOD przecież swobody obywatelskie się ogranicza
Dziś mamy czas domatorów za jakiś czas będzie czas i akcja nie przebywać w domach mieszkaniach bo będą kary tylko na dworze lub pole zależy kto jak to nazywa
Mulag wielka brytania 3 tygodnie ma w domu
to jest celowo robione nie tak to powinno być
zostawić w domu ludzi starszych okey dzieci młodzież okey niech siedzą w domu ale ludzie w sile wieku do pracy tylko obostrzenia śluzy kontrole przed pracą takie coś i inne rzeczy by była produkcja zakłady działały a nie tak jak to się teraz robi tyle było akcji szczególnie dla kobiet w całej Polsce te busy czy jak to się zwie ciężarówki co się kobiety badały czy nie ma raka takie profilaktyczne to tak napisałem ogólnie dość prosto a tu widać że chcą wykończyć gospodarkę to nie tedy droga że ludzi upchają w tych domach co dalej
On zawsze kierował wszystkimi Ale Szumowski się nie dadla mnie to jest gość i widać że mimo iż nie wszystko idzie gładko walczy o pacjentów
same straty tylko będą łaski nie robią że chcą pomóc to są pieniądze nas wszystkich podatników
Mulag tu się myśliszjesteś młody łapiesz wirusa przechodzisz ale zarazasz innychswoich
arczibalik73 zatypował(a) za
6 zł w
Keno na losowanie nr
890577 i trafił(a)
506 zł to już by się ludzi pozarażali jeszcze pracowałem czyli wychodzi z tego że prawdy nie mówią samo to wychodzi
3 794 205. Mulag i taki ktos chce byc prezydentem polski , poprostu chańba i wstyd
Takie siedzenie w domu daje wiele do myślenia szanujesz wtedy zdrowieI nawet pieniądze w banku przestają być ważnechoć niewiele ich jest
Mulag nigdy prawdy nie mówią
3 794 221. tomi77 dokładnie
Też myślę że tych chorych musi być tysiące albo zbyt mało testów robią
Ta Pani już tyle razy się również myliła szok ja tego nie rozumiem nie mają nikogo innego ja się mogę mylić ja nie kandyduje na stanowisko i nie będę reprezentował Polski
Kolejna wpadka Kidawy-Błońskiej. "Trzeba się zastanowić, ile potrzeba jest inspiratorów
arczibalik73 brawo za Keno
co ja czytam Złamał kwarantannę i poszedł na ryby. Zjadł go krokodyl
O incydencie poinformowała BBC Alice Kayitesi, burmistrz prowincji Kamonyi.
3 794 227. Pasko dziekuje ale żeby to było w realu to by bardziej cieszyło, pierwsza wygrana taka na sucho tu na portalu, w realu niegram w tą gre ino w mini i multi lotka
Mulag może teraz się odwróci
ponoć 3 miliony ludzi może stracić pracę
na razie zakłady nie stoją tak długo ale to pisze na razie na razie czym dłużej będzie coraz gorzej
czyli co ludzi może zabić wirus czy bankructwo firm czy ludzi którzy będą bez pracy odpowiedź jest prosta
ciekawe co robić z pieniędzmi, te wszystkie , fundusze, akcje spadają na łeb , na szyję
odraczanie składek zus czy podatku tylko przedłużą życie trupa a i tak padnie bo później narośnie tych opłat co najgorsze to ludzie co mają oszczędności to stracą bo nikt im tu nic nie gwarantuje
chyba dokupię waluty obce
znów bankierzy i banki na swoim to już było w 2008
jeżeli by to się skończyło to siedzenie w połowie kwietnia ale to tylko takie moje pisanie to jeszcze jeszcze tak całkiem źle by nie było ale jeśli to potrwa dłużej to chyba każdy wie jak się to skończy
no ja już przygotowałem się na to i już własne pisemka mam jedynie co muszę zrobić to dać prawnikowi by to jeszcze po swojemu oszlifował prawnym jękiem obym te pisemka nie musiał nigdzie dawać tylko dał do kosza oczywiście do odpowiedniego kosza
Taki czas jest dobry na Wielki Postbo każdy olewa Jezusa Ale jak choruje prosi Boga by się zlitowal
no tak post mamy i co ludzie kupowali bez umiaru niby był strach wywoływany tym wszystkim to można to zrozumieć
Województwo dolnośląskie: pojawiły się 5 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo łódzkie: pojawiły się 15 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo małopolskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo mazowieckie: pojawiły się 39 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo opolskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo podlaskie: pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 4 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo świętokrzyskie: pojawiły się 4 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo świętokrzyskie: pojawił się 1 śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo zachodniopomorskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Zachorowania na koronawirusa w Polsce
3 794 247. Mulag 2020-03-25 (18:08)
Najgorsze w tym wszystkim jest to że bazary są zamknięte
A tam można było kupić lepszą żywność niż marketach
Od marca rząd wprowadził przepis że rolnik ze swojego gospodarstwa może w swoim mieście albo w domu sprzedawać swoje wyroby np. jajka,kiełbasa czy warzywa
Na OLX jest coraz więcej ogłoszen z żywnością
Zatem mozna za pośrednictwem olx znalesc rolnika blisko siebie i kupić znacznie lepszą zywnośc niż jest w marketach a tym samym dać zarobic Polskiego rolnikowi zamiast niemieckiemu koncernowi jak np kaufland czy aldi
Szczególnie w obecnej sytuacji kiedy bazary zamknięte a rolnik nie ma gdzie sprzedać
trzeba odstąpić od kupna wszystkich artykułów pochodzenia z krajów
w których tyle zachorowań
nie wiadomo, kto dotykał przy produkcji, hodowli
czy przy uprawie warzyw, owoców
itp
Mam dla was niespodziankę w tych trudnych czasach czas trochę na śmiech
maska ma filtry jest bardzo profesjonalna często w niej biegam
wystarczy wymienić nowe filtry i za kręcić
dopiero co z prysznica wyszedłem
https://www.youtube.com/watch?v=sy_DIIBo2Gs
zagrane dziś więc jest spokojniejszy niż wczoraj
obawiam się że w takim stroju zrbiłbym sobie krzywdę