Wpisy 3 794 076 – 3 794 175
25 marca 2020 14:07 → 25 marca 2020 16:33, 100 wpisów
Zb a twoje do d... Gdzie
Dusia
wiecie że on przez to niewychodzenie i nie chodzenie do pracy jest nerwowy ....
3 794 090. dusia 2020-03-25 (14:17)
Dusia Twój pies chodzi do pracy?
Dusia Twój pies chodzi do pracy?
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
tu się mówi o zmniejszaniu pensji a tu proszę racownicy łódzkich urzędów od kilku dni cieszą się z otrzymanych trzynastych pensji. Ci, którzy pracują u prezydent Łodzi dostali średnio po 3,6 tys. zł brutto, a ci u wojewody po 100 zł więcej.
Prezydent Łodzi, Hanna Zdanowska otrzymała ,,na rękę" 8 814,56 zł. Więcej od niej, ponieważ pensja prezydent Łodzi jest ograniczona ustawa kominową, a jej zastępców już nie, dostali wiceprezydenci: Wojciech Rosicki - 9215 zł oraz Adam Wieczorek - 9503 zł. Trzynaste pensje otrzymali również dwaj byli wiceprezydenci Łodzi, którzy w listopadzie zdobyli mandaty poselskie:Tomasz Trela i Krzysztof Piątkowski. Zainkasowali oni ,,na rękę" 7991 zł - Trela i 8110 zł - Piątkowski.
Prezydent Łodzi, Hanna Zdanowska otrzymała ,,na rękę" 8 814,56 zł. Więcej od niej, ponieważ pensja prezydent Łodzi jest ograniczona ustawa kominową, a jej zastępców już nie, dostali wiceprezydenci: Wojciech Rosicki - 9215 zł oraz Adam Wieczorek - 9503 zł. Trzynaste pensje otrzymali również dwaj byli wiceprezydenci Łodzi, którzy w listopadzie zdobyli mandaty poselskie:Tomasz Trela i Krzysztof Piątkowski. Zainkasowali oni ,,na rękę" 7991 zł - Trela i 8110 zł - Piątkowski.
793 955. Sebastian_M 2020-03-25 (12:36)
znów nie doczytałeś
masz inną formę rozumowania
793 955. Sebastian_M 2020-03-25 (12:36) Gramy w Mini Lotto !!!
3 793 948. emeryt 2020-03-25 (12:31)
3 793 933. Sebastian_M
twoje remonty na pewno zapamiętam
masz firmę ???
i tu z rana siedzisz
po parę godzin ???
jak ty masz firmę
to ja jestem .......
na Alasce
na Kamczatce
znów nie doczytałeś
masz inną formę rozumowania
793 955. Sebastian_M 2020-03-25 (12:36) Gramy w Mini Lotto !!!
3 793 948. emeryt 2020-03-25 (12:31)
3 793 933. Sebastian_M
twoje remonty na pewno zapamiętam
masz firmę ???
i tu z rana siedzisz
po parę godzin ???
jak ty masz firmę
to ja jestem .......
na Alasce
na Kamczatce
jacunn pieska mogę pożyczyć ,żebyś wyszedł na spacer...nie mąż chodzi do pracy,chodzi o to że teraz szef im dał wolne...i siedzi w domu ...
Dusia tylko żartowałem
Z tym aresztem domowym bym nie przesadzał,w pojedynke lub ze swoją rodzina mozna wychodzic.Można jezdzic na rowerze na rolkach itp.Chodzi o to by ograniczyc do minimum pobyt z innymi
Z tym aresztem domowym bym nie przesadzał,w pojedynke lub ze swoją rodzina mozna wychodzic.Można jezdzic na rowerze na rolkach itp.Chodzi o to by ograniczyc do minimum pobyt z innymi
Jak tu będzie 2/3 choć raz to spadające liczby lepsze od myślenia
27 bylo pewniakiem blizniakiem
23 bylo pewniakiem cegielka
37 spartolone
23 bylo pewniakiem cegielka
37 spartolone
a ja nie gram nie będę robić z siebie koziołka matołka
Bo ts tak nas robi w d
Bo ts tak nas robi w d
Dobrze że swego czasu nauczyłam się siedzieć w domu teraz mniej to znoszę że muszę wyjść ale tak po za tym to lubię spacerować
pani poseł kidawa błonska powiedzialmaze dla niej konstytucja jest warzniejsza jak zycie ludzkie na posiedzeniu w sejmie
3 794 123. arczibalik73 2020-03-25 (15:25) mini lotek
.
Skoro tak to wybory powinny odbyc sie 10 maja
.
Skoro tak to wybory powinny odbyc sie 10 maja
3 794 124. jacunn tak teraz podali w wiadomosciach w tv, dlamnie to wyborów moze wogóle niebyc bo niema zadnego pozadnego polityka tco by mogł piastować ten urzad poza obecnym prezydentem,
Gosia ja też spaceruje ale z pieskiem,takie mam wytyczne od lekarza,tylko spacer bo jestem,,, W GRUPIE RYZYKA" -zero wysiłku,to tylko spacer pozostał
W miejscowości Częstochowa padła wysoka wygrana w zdrapce JAMES BOND 007
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Grajcie kasy nie zalujcie , zeby Tesik nam przetrwal te zle czasy
Dusia Zdrowia
Spaceruj i uważaj na siebie
Zaobserwujcie też jak zachowują się ptaki jak mniej ludzi właśnie to obserwuje teraz
Spaceruj i uważaj na siebie
Zaobserwujcie też jak zachowują się ptaki jak mniej ludzi właśnie to obserwuje teraz
794 129. arczibalik73 2020-03-25 (15:30)
3 794 124. jacunn tak teraz podali w wiadomosciach w tv, dlamnie to wyborów moze wogóle niebyc bo niema zadnego pozadnego polityka tco by mogł piastować ten urzad poza obecnym prezydentem .Jak to niema kandydata Jarek z Nowogrodzkiej,przecież on to wszystko ogarnia
3 794 124. jacunn tak teraz podali w wiadomosciach w tv, dlamnie to wyborów moze wogóle niebyc bo niema zadnego pozadnego polityka tco by mogł piastować ten urzad poza obecnym prezydentem .Jak to niema kandydata Jarek z Nowogrodzkiej,przecież on to wszystko ogarnia
3 794 109. K30 pewniakiem na jakiego mnie ciagneło od wczoraj to byla liczba 5 ,7 i 23 nie 27 zadna ,
Gdyby nie mozliwosc grania przez neta to za 5/5 w mini placili by 100k
Netoperek123 zatypował(a) za 6 zł w Keno na losowanie nr 890558 i trafił(a) 750 zł
poszłam teraz na balkon po ziemie szperam w doniczce a tam orzech wloski znowu u mnie sobie ptak zachomikowałale mi spadł na dół po za balkon bo wzięłam go na łopatke
3 794 143. Gosia__77 oczywiscie masz racje ja tez gram tylko tutaj na MP w keno zawieszam gre w co kolwiek w realu nie ma sie co spinac z liczbami, zycie i zdrowie jest najwazniejsze po co mi wygrana jak wczesniej moge zachorowac na konporovirusa i co w tedy z moja wygrana bedzie kto ja odbierze jak ja zejde z tego świata, dlatego na czas pademi zawieszam gre i w multika i mini lotka
Arczibalik73 myśl pozytywnie nic się nie stanie będzie dobrze
3 794 150. Gosia__77 ja jestem w tej grupie ryzsyka własnie, z astma oskrzelowa chorobami krazenia i cukrzyca musze bardzo uwarzac jak wychodze po zakupy, amusze isc bo nikt mi nie przyniesie teraz luidzie co niektórzy przed drugimi uciekaja widze co sie dzieje, i jak sasiedzi sire zachowuja w bramie , dlatego mniej wychodze z domu, musze w szczegolnosci uwazać na siebie i na swoja tez mame
StresJa siedzę w domu od niedzieli i zdrowieje i szlag mnie trafi z nudów
musze troche to przeczekac ta sytuacje dlamnie zdrowie jest wazniejsze jak gra, przejdzie pademia to wtedy bedziemy grac jak wogole bedzie o co jeszcze grac
Wojtt bo mój tato chory ciężko i nawet nie można odwiedzić tylko telefon zostaje
Ja musze chodzic do roboty i tez mam dwie osoby starsze pod opieka-dziadkow
Wiem ,ze to trudne i cos sie dzieje w srodku az,ale jak starsza osoba jest chora to tym bardziej nie nalezy jej odwiedzac
Minister zdrowia jaki jest każdy widziAle widać że się stara i nie odpuszczaI nie chce wyborów w maju
Nie bedzie tych wyborow,a z reszta po co i one ?jak i tak wygra obecny
To jest chore że jedni chodzą do pracy i zarazaja swoich rodziców czy dziadków i jak tu walczyć z wirusem
Reszta kandydatow zamiast wydawac kase na program wyborczy niech lepiej odda biednym te pieniadze
Tomi zakaz zgromadzen jest,ale to co zobaczylem wczoraj w biedronce to byl szok
3 794 157. tomi77 spokojnie siedz dalej, w domu tez zawsze mozna sobie jakies zajecie znależć ja sie tam nienudze bo zawsze cos sobie do roboty znajde, czyto w poiwnicy czy w domu, jesli wychodze to tylko po zakupy jak mi sie skonczy, a tak to siedze w domu,teraz nawet na silke pod chmurka niechodze bo jest zakaz wchodzenia na plac przyszkolny i gdzie znajduja sie urzadzenia do ćwiczeń ta kze jest lipa po całosci niewolno wchodzić na plac szkolny