Wpisy 3 792 976 – 3 793 075
24 marca 2020 14:26 → 24 marca 2020 15:04, 100 wpisów
Od jutra prawie nie wolno wyjść ale jak kolektura w Zabce to można ?
No wiem słabo myślę
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
tlenu trzeba powietrza azotu była konferencja nikt nie zadał pytani witamina c co to ma być
K 30 miałeś ta trójke w realu ?
3 792 971. K30 niewiem co wyszło bo jeszcze liczb nie widziałem jakos niema nato czasu , ale zaraz zobacze co wyszło i musze zaraz isc do jakiegos sklepu cos kupic do zhjedzenia bo wszystko sie pokonczylo, ktos pisał zeby wczesniej kupic jajka bo pozniej moze niebyc l, to prawda juz przedwczoraj o tym tez czytałem, ze moga byc pozamykane sklepy, lub moze nie starczyc jaj
Witamina c od jutra tylko w tabletkach
Jajek za dużo nie można kupić na zapas bo mała ważność 3 tygodnie tylko
Maja miałam napisać
3 792 980. K30 dobra ile trafiłes w tych ceoielkach i blizniakach teraz na 14 a ile straciłes w tej inewstycji zł
Koszt gry bez opcji "Plus": 37,50 zł
Wygrana przy grze bez opcji "Plus": 58,00 zł = 1,55 x koszt
Wygrana przy grze bez opcji "Plus": 58,00 zł = 1,55 x koszt
Aha nie przewijam czatu bo muszę jeszcze w domu inne rzeczy robić , gdzie Gosia , Magda ?
ludzie się stosują do zaleceń większość siedzi w domu ale pytanie jak długo bo się w domach po kłócą lub dojdzie do bitek na kliku metrach kwadratowych to nie rozwiązania na dłuższy czas
Trzeba dziś na 10 losowań wysłać chyba
k30 to jak grałes czy niegrałes teraz na 14 bo to jest roznica raz pisałes ze nie grasz a teraz piszesz ze wygrałes wiec jak jest z tym naprawde?
Województwo dolnośląskie: pojawiły się 8 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo kujawsko-pomorskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo lubelskie: pojawiły się 6 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo małopolskie: pojawiły się 10 nowe przypadki koronawirusa.
arczibalik czyli opcja grania na 3/3 jest najlepsza i nie tracisz na tym
nie no piekne wyszły liczby w multuiku gdybym zagrał na 14te 8/8 bylo by jak nic znów 50 tki poszły no super, ale niezagrałem i niema nic, noi jestem na pozycji i tak wygranej bo nic niestraciłem jak narazie, chpc moglo i byc wiecej niz jest no prosze jest 3,5,11,16,36,38,53,55,57 na które polowałem kilka dni poza 7 i 8 szkoda tylko ze niezagrałem dzisiajk ale to nic beda jeszcze inne zaklady i jeszcze nie raz zagram
Czy ja o czymś nie wiem , ktoś na bagażniku autem choinkę wiózł bez korzeni taka ścięta . . gwiazdka będzie ??
3 793 008. K30 2020-03-24 (14:38) waalwijk
wybacz ale tak nieuwarzam ,, wole na wiecej liczb grać, zobacz gdybym to wysłał co tu napisałem ile bym miał napewno wiecej niz TY na tych 3/3
wybacz ale tak nieuwarzam ,, wole na wiecej liczb grać, zobacz gdybym to wysłał co tu napisałem ile bym miał napewno wiecej niz TY na tych 3/3
K 30 co na wieczorne ?
biedroneczka zaraz sprawdze w mapach cegielki i blizniaki ale tu ich nie bede podawal
K 30 ale ok graj sobie jak tam chcesz ale według mnie gra ponizej ukladu 4/4 i w zwyz to wyzucenie kasy w błoto jest ale to tylko moja taka teoria jest, i zapamietaj jesli grac juz w multika o vcos to grac o wieksze sumy kasiorki a nie oto co z nosa skapnie TSowi najlepiej to trafic te 5/5 i przytulic te 700zł raz niz trafic 3/3 nawet na 10stawce
trzeba grac jak bialy zobacz ile kasy juz wyciągnął od 1991 r podejrzewam ze kilkadziesiąt tysięcy
tylko najpierw traf to, 3/3 nie jest ciezko trafic, jak sie trafia np te 5/10 czy 5/7 tylko trzeba wyczuc liczby i wysłac kuponik
3 793 019. K30 od kiedy od 1991 tu chodzi o to zeby nie przez poł zycia trafic kilka nascie tysiecy tylko za jednym zamachem, a temu gosciowi biały 71 to gratuluje ze nadal jest taki wytrwały w tym cym robi brawo ,brawo i oby tak dalej
Ania
3 793 024. greg
Greg Ania to już hazardzistka
arczibalik podejrzewam ze przez pół zycia masz tylko straty nic do przodu
Oo dobrze sniles
3 793 023. K30 a wlasnie jak tu zrobic zeby to ograniczyyc i na mniej zakladów puszczac i aby tyo jeszcze wygrywało i sie zwracało co? no ja wybieram sobie teraz 7 liczb pewnych i je zagram na kilka losowań, moze, lub mini lotka na kilka liczb tylko czekam aby cos najpierw wpadlo na ta gre
3 793 038.
Sen zmora żonę ratowałem bo mi się topiła ale uratowałem
Sen zmora żonę ratowałem bo mi się topiła ale uratowałem
Koszt gry bez opcji "Plus": 37,50 zł
Wygrana przy grze bez opcji "Plus": 58,00 zł
20 jest jest
Wygrana przy grze bez opcji "Plus": 58,00 zł
20 jest jest
Greg zawiedziony
3 793 035. K30 oj zdiwiłbys sie jak ie straty jakbys zobaczył co prawda nie wygrywałem zaraz po kilkanascie milonów jak co niektórzy tu ale nie powiem abym przez pol swojego zycia az tyle stracił pieniedzy, bo były kiedys momenty ze sie trafiało jakas pokazna sume a le to byly inne czasy, i inne pieniadze, a tak zapytam miales kiedys 6 w lotto w swoim zyciu lub 5/5 w lotto?
Bo
tomii wlasnie to przetestowalem i grac tylko z blizniaka i cegielek
K a pustaki tez
K ja w kwestii obróbki budowlanej
3 793 047. K30 no widzisz a ja w juz miałem chyba z 3 razy tylko ze wtedy byłem łepek grałem z 2 sasiadami, ja im typowałem liczby a oni grali, i raz jednemu podałem liczby raz 2 i oni na mojich liczbach trafili po 6/6 w DL obecne lotto, ale pamietam ze te wygrane takie niebyły jeszcze wysokie jak teraz sa wtedy pamietam 1 sasiad dostał chyba z 6000zł to bylo juz dawno dawno temu
Jeszcze wapno i piach
No i cement
W ogrodzie
teraz juz ci sasiedzi dawno niezyja , ale tpo oni wemnie zasczepili te gre w te gry hazardowe i dlatego ja do nich tez podchodze z tzw, przymróżeniem oka , ji zawsze powtarzam sobie jesli mam wygrac to kiedys wygram ajesli nie to toniem, ale gram zeby wygrac
K 71 nie było to z kim ten blizniak
sąsiada
K ale mącisz