Wpisy 3 792 633 – 3 792 732
24 marca 2020 10:19 → 24 marca 2020 11:59, 100 wpisów
Mulag , ty najlepiej do komisji wyborczej , no chyba nie problem.
Nie ma innych problemów wybory w maju nie dziś nie jutro będzie trzeba to zmieniá
3 792 625. dotam jakie bzdury co ty piszesz , ja pisze prawde, a gdzie ja napisałem ze prezydent kaze głosowac, bo ja sobie tego nieprzypominam, zeby gdzies to pisał, moim zdaniem prezydentem bredzie nadal obecny przezydent i nikt mu nie podskoczy, a wiesz dlaczego bo obecni kandydaci za ciency sa w butach,niebedzie teraz wyborów i tak, bonikt nie bedzie narazał swojego zdrowia i zycia , i prezydent zostanie na kolejne lata, i bardzo dobrze, i oto chodzi niech bedzie jak najdłuzej nikt teraz nie uda sie na wybory zapewne, bo nie bedzie wyborów, i tak jak tu pisze KOL.mulag,wybory odbeda sie dopieroza 4lata, z tego co podejrzewam ten koronowirus nieustapi zapewne gdzies do lipca przy dobrych wiatrach
Dopiero w maju nie rozumiem tych krzyków na słuchali się w telewizji za programowanie ludzi czy jak
Powtarzam nikomu nie przeszkadza że ludzie do supermarketów chodzą są ograniczenia ale 50,może być w czym macie problem
do apteki mojej żony , do szpitala mojej bratowej, a nie pociskać pierdoły
3 792 631. dotam tu masz racje niejeden rzad bezdie miał kłopoty aby sie wzniesc w góre pandemia na dzien dzisiejszy nieoszczedza nikogo cały swiat jest juz zakzaony tym koronovirusem
Wygenerowane losowo zakłady gry Mini Lotto
1. 06 07 14 23 24
2. 06 11 15 27 28
3. 03 22 28 29 37
4. 01 18 31 39 42
1. 06 07 14 23 24
2. 06 11 15 27 28
3. 03 22 28 29 37
4. 01 18 31 39 42
praca jest w Polsce
tylko nie można trzymać się spódnicy mamy, czy wujka
przykładem są Ukraińcy,ich ponad 100 000 w najbardziej gospodarnej Wielkopolsce
gdzie znaleźli pracę
a w innych województwach jest o wiele więcej miejsc do pracy
wystarczy popatrzeć na Wybrzeżu, w gastronomii wiele ogłoszeń o przyjęciu do pracy
gdzie dużo opuściło miejsca pracy
bo wiedzą, że i tak za granicą mają 4 razy więcej
za taką samą pracę
i przestańcie biadolić maminsynki
maminsynek do mamy w noc poślubną
-mamusiu Ania rozłożyła nogi
a ja chciałem się położyć spać i nie mam miejsca
byłem na Ukrainie, gdzie jednej pani mąż pracuje w Moskwie
i się cieszy jak przyjeżdża raz na 3 miesiące,
też pojechał za chlebem
tylko nie można trzymać się spódnicy mamy, czy wujka
przykładem są Ukraińcy,ich ponad 100 000 w najbardziej gospodarnej Wielkopolsce
gdzie znaleźli pracę
a w innych województwach jest o wiele więcej miejsc do pracy
wystarczy popatrzeć na Wybrzeżu, w gastronomii wiele ogłoszeń o przyjęciu do pracy
gdzie dużo opuściło miejsca pracy
bo wiedzą, że i tak za granicą mają 4 razy więcej
za taką samą pracę
i przestańcie biadolić maminsynki
maminsynek do mamy w noc poślubną
-mamusiu Ania rozłożyła nogi
a ja chciałem się położyć spać i nie mam miejsca
byłem na Ukrainie, gdzie jednej pani mąż pracuje w Moskwie
i się cieszy jak przyjeżdża raz na 3 miesiące,
też pojechał za chlebem
na dzis mam duzo trujek na 14;00 niegram musi troche ich zejsc na 22;40 przylozymy ze 4 3/3 x 10
ja niesieje tu propagandy zadnej i nikogo do niczego nienamawiam w obecnej sytuacji jaka jest unas w polsce, jeszcze nie jest tak zle jak np, we włoszech, czy chinach czy hiszpani, tam jest tragedia, poprostu koronowirus nieoszczedza nikogo, wczoraj dostałem telefon, z emiratów niemieckich ze tam na ulice wyjechały czołgi, niewiem czy to nie sa jakies plotki, czy faktycznie cos jest na rzeczy, ale tak mi jedna z osob przekazała ktora tam mieszka
no kumpel nigdy w zyciu nie pracowal teraz zaczął dopiero, znalazl robote na budowie ma 3200
Województwo lubelskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo podkarpackie: pojawiły się 7 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo warmińsko-mazurskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
w samej naturze
jest coś za coś
albo burak,kark mają pokój za 320 zł
a ja mam luksus w Kołobrzegu za 40 zł
i za 320 mam 8 noclegów
czyli coś za coś
jak jest rozwód, to są obie strony winne
żona i teściowa
jest coś za coś
albo burak,kark mają pokój za 320 zł
a ja mam luksus w Kołobrzegu za 40 zł
i za 320 mam 8 noclegów
czyli coś za coś
jak jest rozwód, to są obie strony winne
żona i teściowa
Najbardziej mnie boli że ludzie nie myślą sami nawet jak myślą źle to i tak mam do nich szacunek że sami i też umieją się przyznać do błędu a z tymi wyborami to bo tak jest jak się nie myśli
wybory 2030 za pięć lat tez trzeba będzie przełożć asteroida się zbliza kolejny problem ludzkosci
pierw wybory potem niech uderza ten tryumf ponad wszystko zapraszaja na ostatnie wybory ja nie ide
Fakt, pracy nie brakuję , w szpitalach , aptekach, nawet w sklepach
Trzymaj się wszyscy myślę że każdy co tu pisze to pisze w dobrym sensie ale nie koniecznie mam ja lub ty rację także fajnie by było czasem komuś przyznać rację no chyba że wielkie ego nie pozwala
jak tak dalej pojdzie to nie bedzie komu kupowac a im sprzedawac leczyc
a wieżyc nie którym teoria spiskowym odnośnie ulepszania i tak juz niezle uzbrojonego wira pewnie juz pracują nad jego ulepszeniem bo pewnie w ich mniemaniu efekt nie przyniósl nie przynosi on oczekiwanych rezultatów
k30 jak dla mnie dzis o 14h z tych 1/3 wieczorem moze 2/3 w co watpie ale ja tam nic nie wiem
pod moskwą miliarderzy kupili se na wlasność respiratory będą robić prywatne oiom
emeryt nie pisz ze ktos jest maminsynkirem ,to po 1 , moze gdzies niegdzies i jest ta praca jak piszesz,ale za jakie pieniadze i dla kogo, teraz w polsce lepiej oplaca sie przyjac niewolników z ukrainy niz polaka, nie kazda osoba tez nadaje sie do gastronomi czy na budowe, i tu tez trzeba wziasc to pod uwage, a nie wszystkich zbierac do jednego wora, jesli np niemasz uprawnien na wózki widłowe, nie dostamniesz sie do pracy w magazynie gdzie potrzeba ludzi z takimi uprawnieniami, poracodawcy przyjmujacy ludzi do pracy, ale maja teraz tez i swoje wymagania , nie jest tak łatwo z praca jak za komuny ze brali wszystkich jak leciało,
teraz sa inne czasy, teraz od ludzi chcacych pracowac wymaga sie cudów na kiju,
najlepiej zeby miał wszystkie specjalnosci i uprawnienia jakie tylko sa, od
zegarmistrza po prawnika,najlepiej,wszystkie fachy, w jednym i zeby za duzo
niegadał i był potulny jak baranek, gdyby w polsce bylo tak super to nikt by za
chlebem nie wyjezdzał, a w polsce nadal panuje ten uklad zatrudniac osoby spoza
granic polski nie polaków bo to tansza sila robocza jest,przyjmuje sie w te puste
miejsca , ukrainców, gruzinów , hindusów, itd, wszystkich tylko nie polaków, i oni
niepracuja za takie pieniadze jak tu polacty tylko za mniejsze,
najlepiej zeby miał wszystkie specjalnosci i uprawnienia jakie tylko sa, od
zegarmistrza po prawnika,najlepiej,wszystkie fachy, w jednym i zeby za duzo
niegadał i był potulny jak baranek, gdyby w polsce bylo tak super to nikt by za
chlebem nie wyjezdzał, a w polsce nadal panuje ten uklad zatrudniac osoby spoza
granic polski nie polaków bo to tansza sila robocza jest,przyjmuje sie w te puste
miejsca , ukrainców, gruzinów , hindusów, itd, wszystkich tylko nie polaków, i oni
niepracuja za takie pieniadze jak tu polacty tylko za mniejsze,
jestem co 2 /3 tygodnie w taki m posredniaku widze co jest grane dlamnie jako
obywatela polski niema pracy ale dla ukrainca praca jest, jak to wytłumaczysz? czym
on sie rózni odemnie,czy to nie jest chore, on unas dostanie prace a co z nami,
polakami, toze gdzis tam moze w twoich stronach jest praca to okej moze i być, i ze
nkit tam niechce pracowac to tez i tak moze być bo,kto pojdzie pracowac za smieszne
jakies tam kwoty,jak moze wyjechac za granice gdzie dostanie 5 razy tyle co tu
zarabiał dotychczas a wyobrazrzas sobie takie cos abys jedził z 1 konca polski do
pracy na drugi koniec polski, i nie swoim samochodem a komunikacja np miejska czy
takim pkp, gdzie wiecznie wszystko jest opóznione codziennie,madrzy sa Ci co tam
gdzies mieszkaja , maja zdrowie jako taką i pracjeszcze,
obywatela polski niema pracy ale dla ukrainca praca jest, jak to wytłumaczysz? czym
on sie rózni odemnie,czy to nie jest chore, on unas dostanie prace a co z nami,
polakami, toze gdzis tam moze w twoich stronach jest praca to okej moze i być, i ze
nkit tam niechce pracowac to tez i tak moze być bo,kto pojdzie pracowac za smieszne
jakies tam kwoty,jak moze wyjechac za granice gdzie dostanie 5 razy tyle co tu
zarabiał dotychczas a wyobrazrzas sobie takie cos abys jedził z 1 konca polski do
pracy na drugi koniec polski, i nie swoim samochodem a komunikacja np miejska czy
takim pkp, gdzie wiecznie wszystko jest opóznione codziennie,madrzy sa Ci co tam
gdzies mieszkaja , maja zdrowie jako taką i pracjeszcze,
W miejscowości Werbkowice padła GŁÓWNA WYGRANA 600 zł x 52 w grze Szybkie 600 !
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Knyszyn padła GŁÓWNA WYGRANA 600 zł x 52 w grze Szybkie 600 !
ale dobra juz koniec tego tematu, teraz przejdzmy do liczb, widze ze podajecie tu pewne swoje typy liczb niektuzi niezle kombinuja jak słon pod górke ale i dobrze robicie bo nie sama praca i i irzadem człowiek zyje
co do tych liczb które tu podajecie niewidza mi sie narazie zadne szczegolnie te w Ttrójkach, widze ze dwie osoby tu zapoczatkowały na stronce uklady po 3 liczby bo udało im sie akurat trafić, jak, zbifgniew q i biały71, oki dla tych osób, widze ze eraz nagle wszyscy zaczynaja chyba tez i grac na taki uklad liczb, ale ok, ja zostaje jednak przy tradycyjnych ukladach liczb i mam nadzieje szybko jes trafic niz taki uklad na 3 liczby , moze i taki uklad jest szybszy do trafuienia i realniejszy ktos powie, moze i tak, ale ile musisz sie naglowic nad tymi 3 liczbami i wysłac je wszystkie od 1-80 ile takich trójek wysyłasz na kazde losowanie i jeszcze np,za stawke x10, , pytanie ile ci ich wpadnie w danym losowaniu,i ile kasy na to poswieciszi pytanie czy wogole trafisz? czy nielepiej jest wysłac z 2 gora 7 zakladów na wiecej liczb i trafic np, głowna ta wygrana, no ja uwazam ze kazdy gra jak chce i niech wygrywa jak najwiecej, ale mi szkoda by bylo kasy na taki uklad tylko na 3 liczby, jak juz grac to grac na nie mniej jak na 4/4 w zwyz
co do tych liczb które tu podajecie niewidza mi sie narazie zadne szczegolnie te w Ttrójkach, widze ze dwie osoby tu zapoczatkowały na stronce uklady po 3 liczby bo udało im sie akurat trafić, jak, zbifgniew q i biały71, oki dla tych osób, widze ze eraz nagle wszyscy zaczynaja chyba tez i grac na taki uklad liczb, ale ok, ja zostaje jednak przy tradycyjnych ukladach liczb i mam nadzieje szybko jes trafic niz taki uklad na 3 liczby , moze i taki uklad jest szybszy do trafuienia i realniejszy ktos powie, moze i tak, ale ile musisz sie naglowic nad tymi 3 liczbami i wysłac je wszystkie od 1-80 ile takich trójek wysyłasz na kazde losowanie i jeszcze np,za stawke x10, , pytanie ile ci ich wpadnie w danym losowaniu,i ile kasy na to poswieciszi pytanie czy wogole trafisz? czy nielepiej jest wysłac z 2 gora 7 zakladów na wiecej liczb i trafic np, głowna ta wygrana, no ja uwazam ze kazdy gra jak chce i niech wygrywa jak najwiecej, ale mi szkoda by bylo kasy na taki uklad tylko na 3 liczby, jak juz grac to grac na nie mniej jak na 4/4 w zwyz
arczi ustalamy 3/3 jak nie trafimy podnosimy stawke na 14;00 wirtualnie na 21;40 cos pomysle bo teraz za duzo 3/3 wychodzi
arczibalik73
gdzie ty mieszkasz ?
praca w kraju nad Wisłą jest
ale nie 50 m od domu
Ukraińcy jechali tu ponad 1000 km
i znaleźli
gdzie ty mieszkasz ?
praca w kraju nad Wisłą jest
ale nie 50 m od domu
Ukraińcy jechali tu ponad 1000 km
i znaleźli
3 792 671. K30 podejrzewam ze niektóre te liczby moga sie w takim ukladzie nie pojawic nigdy, albo dzisiaj moze bedzie tylko 7 zreszta tak mi tu wychodzi z mojich rozpisek i tez mnie bardzo ciagnie na ta liczbe od kilku dni, ale ze niegram teraz w nic wiec niewysyłam tego,jesli zagram to moze tylko w mini
no z 8 liczb systemem mozna 24 zaklady 3/3 zrobic na konce ale to nieoplacalne musialo by 5/8 wchodzic
3 792 699. emeryt mieszkam na dolnym slasku, tu wkolo mnie sa tzw strefy ekonomiczne jest ful róznych zakładów fabryk miedzynarodowych, nie musze nigdzie jezdzic nad wisłe, szukam tu na swoim terenie pracy i nie wcale gdzies tam w polsce, niemoge sobie pozwolic na prace gdzies na odległosc czy jakas zdalna,poniewaz musze sie tez opiekowac starsza zchorowana matka, zreszta ja tez niemam takiego dobrego zdrowia jak kiedys, ale to pomijam juz,obserwuje tu na swojim terenie jak jest z praca, chodze tez i do tych firm, skladam CV , nie siedze darmo wciaz szukam sobie pracy, jestem aktywna osoba na rynku pracy, z tego oprocz tego jestem cały czas w kontakcie z posredniakiem, który przez okres juz 7 lat nie moze nic dlamnie znależć a przecierz sa od tego jak dupa od srania nie?
tu unas tez na strefach w tych zakladach przyjmuje sie ludzi do pracy ale głownie z ukrainy bo to tania sila robocza jest, ja gdybym niezachorował to zapewne nadal bym pracował w jednej z miedzynarodowej firmie w której ostatnio pracowałem, ale tam teraz pracuje garstka tylko polakow, głownie teraz pracuja tam, amerykanie, ukraincyi inne narodowosci, słyszałem ze nawet sa i muzełmanie, ktorzy modla sie przy lini produkcyjnej,ale wiadomo koncern miedzynarodowy nie wolni im, moj kolega nadal tam pracuje choc jest po studiach ma magistra inzyniera, ale robi tam jako fizyczny, on niewyobraza sobie pracowac jako biurokrata, on woli taka prace, bo mu sprawia ona radosc jak mowi, i nieraz mi opowiada co tam w firmie naszej słychać, niebede tu zdradzał nazwy firmy , ale z tego co słyszałem to niezłe tam jaja teraz odchodza,
tu unas tez na strefach w tych zakladach przyjmuje sie ludzi do pracy ale głownie z ukrainy bo to tania sila robocza jest, ja gdybym niezachorował to zapewne nadal bym pracował w jednej z miedzynarodowej firmie w której ostatnio pracowałem, ale tam teraz pracuje garstka tylko polakow, głownie teraz pracuja tam, amerykanie, ukraincyi inne narodowosci, słyszałem ze nawet sa i muzełmanie, ktorzy modla sie przy lini produkcyjnej,ale wiadomo koncern miedzynarodowy nie wolni im, moj kolega nadal tam pracuje choc jest po studiach ma magistra inzyniera, ale robi tam jako fizyczny, on niewyobraza sobie pracowac jako biurokrata, on woli taka prace, bo mu sprawia ona radosc jak mowi, i nieraz mi opowiada co tam w firmie naszej słychać, niebede tu zdradzał nazwy firmy , ale z tego co słyszałem to niezłe tam jaja teraz odchodza,
na Mokotowie na przystanku było mnóstwo ludzi ze względu na zmianę rozkładu
W miejscowości Zielona Góra padła wysoka wygrana w zdrapce SUPER LINIE
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
arzczibalik posredniak nic ci nie znajdzie ewentualnie za najnizszą krajową musisz sam poszukac dobrej pracy
nie ma pracy nie ma pieniędzy nie ma już nic rzucimy to wszystko to matrix bajka nie prawdziwa rzeczywistość
Pan Trzaskowski nie widzi żadnego problemu w zatłoczonej komunikacji warszawskiej. Za to widzi problem ... wyborów prezydenckich!
Choć koronawirus w Chinach wydaje się być już pod kontrolą, nie można osiadać na laurach. Jedna z czołowych ekspertów ds. koronawirusa w tym kraju ostrzega przed drugim wybuchem epidemii z powodu rosnącej liczby infekcji wykrytych wśród nowo przybyłych z zagranicy. A każdy taki przypadek może zapoczątkować kolejny łańcuch zachorowań.
w firmach takich jak sa te strefowe teraz to pracodawcy nie przejmuja sie tym kto unich pracuje czy jest to polak czy ukrainiec , tam sie licza nie ludzie a zyski firmy przedewszystkim a nie ludzie, pracownicy , tam niejest jak kiedys bylo za komuny ze jak btyło tak bylo w zakladzie, na strefach pracownicy traktowani sa jak smieci, nic im sie nienalezy, sprubuj cos powiedziec nie tak odrazu lecisz za brame, tam nikogo nic nieobchodzi, czy ty bedziesz miałza co zyc czy nie czy jestes chory czy nie, w takich firmach tez duzo stawia sie teraz na roboty, na technike ludzi sie zwalnia a w ich miejsce wchodza robotyi tzw technika, tam gdzie ja pracowałem ostatnio na tzw maszynach sterowanych numerycznie polaczonych z robotami, na danej lini produkucyjnej, było nas 3 operatorów i 1 lider, obsługiwalismy kilka maszyn z soba polaczonych, takich maszyn produkcyjnych z kazda taka zaloga bylo kilka, ale w zakladzie wpadli na pomysł zeby kilka lini bardziej zautomatyzowac i zwolnic kilku pracowników z kazdej 4 brygadowej zmiany,i wprowadzić innowacje techniczne i tak zrobiono ,