Wpisy 3 792 533 – 3 792 632
24 marca 2020 09:06 → 24 marca 2020 10:18, 100 wpisów
w Tatrach
a Karkonosze są w Sudetach
byłem we wszystkich polskich górach
a Karkonosze są w Sudetach
byłem we wszystkich polskich górach
Mulag jak nie byli u Ciebie za gazem...to odkręć a przyjdą jeszcze dziś
Odpowiedź na poziomie dorosłego człowieka panie emeryt a nie......
I do tego Wieloooozadanioooowoooość Wieloooozadanioooowoooość Wieloooozadanioooowoooość
Szkoda się tak męczyć niech odrazu zakończą ten żywot człowieka poczciwego
Mulag masz wszystko czego Ci Panie potrzeba auto działke mieszkanie komputer sejf prace Tedi..
mulag witaj własnie z ta praca sa jajaj po całosci, jutro miałem termin w posredniaku stawienia sie na kolejna wizyte, wchodzac na strone PUP przeczytałem komunikat, ze musze zadzwonic do nich w danym terminie, ale niepamietałem czy podałem im telefon do siebie tam kiedys, ale pomyslałem musze do nich zadzwonic i sie dowiedzieciec co i jak, tyle ze onich pomyslałem, a tu nagle dzwoni telefon, odbieram a tu dzien dobry biuro posrednictawa pracy, i tam wiazanka leci ze zgoddnie z rozporzadzeniem prezydenta, i na skutek pademi koronowirusa, chciałam przekazac ze jutrzejszy termin wizyty uwazam za załatwiony dzisiaj i nastepny termin 15 maja- o i to rozomumiem, czyzbym biuro posrednictwa pracy sciagnoł myslami , czy telepatycznie, tak samo trzeba sciagac do siebie liczby pomyslisz o jakichs skreslisz na kuponie i wysyłasz i one maja CI przyniesc wygranetelefon miałem przedchwilka
No tak osobiście się nie da wirus telefon lub internet z urzędem pracy
powojażach w europie
mam firmę
organizacja wypoczynku
wszelakiego
pobyty
wczasy
wyjazdy na imprezy, załatwianie biletów
itp
itd
mam firmę
organizacja wypoczynku
wszelakiego
pobyty
wczasy
wyjazdy na imprezy, załatwianie biletów
itp
itd
A śmieci u mnie 100% opłaty w górę chcą chyba z ludzi dziadów zrobić by wszystko stracili a niech biorą idę przed siebie cały czas do przodu
3 792 556. emeryt 2020-03-24 (09:16)
powojażach w europie
miało być
po wojażach w Europie
powojażach w europie
miało być
po wojażach w Europie
mulag tu chodzi o to ze ja onich pomyslałem i wiedziałem ze musze do nich zadzwonic atu pomysślałem tylko ze musze do nich zadzwonica tu nagle telefon i paniusia z posredniaka dzwoni samma domnie i mowi o co chodzi, tu chodzi o mysl w danej chwili i przyciagniecie jej telepatycznie, , bo powinna dopiero jutro domnie zadzwonic nie dzisiaj bo jutro jest termin stawienia sie mojego w teej placówce
Chyba za gaz wyślę im internetowo stan licznika nikt nie odczytał to i nie ma plików z prognozami
ja sie smieje z tym czary mary hokus pokus wizja, a le tak nieraz mam, cos pomysle i to sie dzieje akurat tak jak o tym pomyślałem, czyzby zbieg okolicznosci ? niewiem , ale tak nieraz i jest,
Całe życie w biedzie lekko się dowiem spina pod górkę jak sen jest mojego życia żaden
3 792 568. Mulag spokojnie świat nie jest usłany różami , wszyscy w zyciu mamy pod górke, ale niewolno sie poddawać, trzeba isc dalej przed siebie pomimo trudów i bółu , trzeba kroczyc przed siebie dalej do celu
Pasuje w stać z łóżka nam depresję chyba z każdym dniem mocniejsza
Kryzys to jest w tedy..jak głodem przymierasz..masz dom auto działke telefon telewizor I to jest ten kryzys masz prace..to jest kryzys..
3 792 576. Forsami dokladnie tak jak piszesz, wszystko jest ok, ale jak niemasz pracy to jest wtedy kryzys własnie, i jak tu grac w cos jak brak jest kasy?
i niewiesz czy do jutra przezyjesz,
Wszystko na kredyt jak nie będę pracował lub zmniejszą pensję to zginę marnie
Ja mam papier kupiony to sobie wydrukuje będe Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony

tak w polsce o takich ludziach sie niemówi ktorzy niemaja pracy przez dłiuzszy okres, ktorzy niemaja nic, praktycznie,oprócz chorób, tylko na topie jest 500+ , szkoła plus 13emerytury itd, a biednych sie olewa po całosci aczy niepowinno sie wszystkich równo traktowac i sprawiedliwie, ten kraj niema nic wspolnego z prawem i sprawiedliwoscia, dlatego jako obywatel tego kraju nieczuje tego przymusu uczestniczyć w jakich kolwiek wyborach,czy to na prezydenta czy tez jaks kolwiek wyborów samorzadowych, jeszcze nigdy nikt z takich tam ludzi niezadzwonil do mnie i niezapytał czy mam z czego zyc , czy mam prace, jak zyje, i jak sie czuje itd,i nigdy niezapyta bo oni wszystko co robia to tylko dla siebiei dlatego uwarzam ze bezemnie wybory tez sie odbeda, ale ja w nich uczestniczyc niebede, bo niema na kogo głosowaćwszystko musze zawsze sam robic i całe zeycie pod górke
3 792 586. Mulag to prawda papiery wartosciowe tak to teraz na wage złota sai jeszcze w rolkach
No tak obłuda i pełno frazesów przed wyborami po wyborach normalność i stan taki jak był lub się pogorsza
W miejscowości Tyczyn padła wygrana 225 799,20 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane

ja niemowie ze by ktos niepomyslał ze morze tu wylewam jakies zale,i narzekam, mam to co mam, ale taka jest prawda, wiem i znam takich ludzi ze nie chca wogole pracować mam takiego znajomego całe zycie niepracuje a zona na niego zapiernicza, a on chodzi ladnie ubrany, codziennie kilka browarków pije i zyje niczym w raju,i jego tam nieobchodzi praca, bo poco a przytym jest zdrowy, mógłby pracowac, ale on niechce bo boco sie meczyc, piwko jest fajki sa ,i nie pracuja latami, , a tu człowiek chciałby pracowac, zarabiac na siebie i zxyc tak jak kiedys było to nieda rady niema pracy, niema zarobku i wdodatku jeszcze choroby nekaja i niema na leki,ale nic jakos trzeba sobie dawac rade samemu, i wlasnie takim ludziom jak temn mo znajomy, który olewa prace po całosci, nie powinno sie dawac jakis tam zasiłków dla bezrobotnych, a takim tylko ktorzy chca pracowac, a nie sie obijać, ale unas rzad ma wszystkich niepracujacych i chorowitych głeboko w powarzaniu, tylkoprzed wyborami obiecuja zawsze gruszki na wierzbie, i tyle w tym temacie, a jesli chodzi o takie instytucje jak OPS czy caritas to sa pseudo urzedy tylko,ktore pomagaja ale nie tam gdzie trzeba tylko tam gdzie nietrzeba
ooooo i włąśnie 

dlatego zawsze sobie powtarzam, ze niema co liczyc na kogos i zawsze trzeba liczyc tylko na siebie, bo w tobie jest siła i wemniea rzad i ci tzw pracodawcy to jesttylko taka bajka nic niewarta , niewarto na nich głosowac bo poco, i tak nic dla mnie ani dla nikogo niezrobią, jak dotad nie zrobili jeszcze to juz nie zrobia nic nigdy, tylko pieprza głupoty aby sie utrzymac na stoołkach, aludzi maja gdzies
76,78,68 oczekiwana i podwyzszamy stawke zaraz wstane i zaczne tworzyc 3/3 do 13 sie wyrobie
popatrzcie mamy teraz kryzys pademie koronowirusa, w polsce jest duzo zakladów tekstylnych, pączoszniczych, krawieckich itd, niema maseczek ochronnych, czy takie zaklady by same z siebie niemogły zaczac produkowac takie maseczki aby niesprowadzac ztego z chin, i czekac ze ktos nam cos da? ministrowie i posłowie z opozycji sie nudza , a moze którys z nich dla przykladu wzioł by maszyne do szycia,nozyczki, ,nici,gumke i taki szablon i pokazał jak i co trzeba robic, dałby przykład od siebie i pokazał jak pomaga słuzbie zdrowia, w sejmie je jes 486 posłow niech by tak kazdy z nich zaczol produkcje takich maseczek, ile by dziennie tego uszył, i le by pomógł słuzbie zdrowia, ale poco lepiej niech inni sie mecza
Widzę że nawet jak by był koniec świata to ludzie by dalej o graniu
To nie są ludzie wielkiego formatu z sercem pochylających się do ludzi taki tam nie może być tam muszą być twardzi ludzie
ale dobra juz szkoda gadac na temat obecnego rzadu i jakichkolwiek wyborów, według mnie przezydentem nadal pozostanie obecny prezydent, poniewaz nikt inny sie nie nadaje według mnie, i nikogo nie jest stac nato co obecny prezydent zrobił do tychczas , podoba mi sie jego postawa i szybka reakcja na obecna sytuacje, i jesli miałbym kiedys faktycznie zagłosowac na kogos to bym tylko obecny prezydent, i nkit wiecej a tylko dlatego ze niema tu w rzadzie nikogo ktoby mógł piastować ten urzad, niejestem zwolennikiem zadnej partji, ale nikt inny według mnie sie nienadaje na taki urzad
skresliłem bzdury
poszłem do kolektury
teraz czekam na profity
bo ja jestem gracz wysmienity
poszłem do kolektury
teraz czekam na profity
bo ja jestem gracz wysmienity
arczi , bzdury piszesz !.Jaki Prezydent każe głosować w takim czasie!!!
Fajnie to opozycja wymyśliła przełożyć jak nie przełożą to narażają ludzi jak przełożą to powiedzą że łamią demokrację
Powtarzam, cała "zabawa" będzie po pandemi i nie jeden rząd upadnie w różnych krajach