Wpisy 3 792 595 – 3 792 694
24 marca 2020 09:36 → 24 marca 2020 10:59, 100 wpisów
tak w polsce o takich ludziach sie niemówi ktorzy niemaja pracy przez dłiuzszy okres, ktorzy niemaja nic, praktycznie,oprócz chorób, tylko na topie jest 500+ , szkoła plus 13emerytury itd, a biednych sie olewa po całosci aczy niepowinno sie wszystkich równo traktowac i sprawiedliwie, ten kraj niema nic wspolnego z prawem i sprawiedliwoscia, dlatego jako obywatel tego kraju nieczuje tego przymusu uczestniczyć w jakich kolwiek wyborach,czy to na prezydenta czy tez jaks kolwiek wyborów samorzadowych, jeszcze nigdy nikt z takich tam ludzi niezadzwonil do mnie i niezapytał czy mam z czego zyc , czy mam prace, jak zyje, i jak sie czuje itd,i nigdy niezapyta bo oni wszystko co robia to tylko dla siebiei dlatego uwarzam ze bezemnie wybory tez sie odbeda, ale ja w nich uczestniczyc niebede, bo niema na kogo głosowaćwszystko musze zawsze sam robic i całe zeycie pod górke
3 792 586. Mulag to prawda papiery wartosciowe tak to teraz na wage złota sai jeszcze w rolkach
No tak obłuda i pełno frazesów przed wyborami po wyborach normalność i stan taki jak był lub się pogorsza
W miejscowości Tyczyn padła wygrana 225 799,20 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane

ja niemowie ze by ktos niepomyslał ze morze tu wylewam jakies zale,i narzekam, mam to co mam, ale taka jest prawda, wiem i znam takich ludzi ze nie chca wogole pracować mam takiego znajomego całe zycie niepracuje a zona na niego zapiernicza, a on chodzi ladnie ubrany, codziennie kilka browarków pije i zyje niczym w raju,i jego tam nieobchodzi praca, bo poco a przytym jest zdrowy, mógłby pracowac, ale on niechce bo boco sie meczyc, piwko jest fajki sa ,i nie pracuja latami, , a tu człowiek chciałby pracowac, zarabiac na siebie i zxyc tak jak kiedys było to nieda rady niema pracy, niema zarobku i wdodatku jeszcze choroby nekaja i niema na leki,ale nic jakos trzeba sobie dawac rade samemu, i wlasnie takim ludziom jak temn mo znajomy, który olewa prace po całosci, nie powinno sie dawac jakis tam zasiłków dla bezrobotnych, a takim tylko ktorzy chca pracowac, a nie sie obijać, ale unas rzad ma wszystkich niepracujacych i chorowitych głeboko w powarzaniu, tylkoprzed wyborami obiecuja zawsze gruszki na wierzbie, i tyle w tym temacie, a jesli chodzi o takie instytucje jak OPS czy caritas to sa pseudo urzedy tylko,ktore pomagaja ale nie tam gdzie trzeba tylko tam gdzie nietrzeba
ooooo i włąśnie 

dlatego zawsze sobie powtarzam, ze niema co liczyc na kogos i zawsze trzeba liczyc tylko na siebie, bo w tobie jest siła i wemniea rzad i ci tzw pracodawcy to jesttylko taka bajka nic niewarta , niewarto na nich głosowac bo poco, i tak nic dla mnie ani dla nikogo niezrobią, jak dotad nie zrobili jeszcze to juz nie zrobia nic nigdy, tylko pieprza głupoty aby sie utrzymac na stoołkach, aludzi maja gdzies
76,78,68 oczekiwana i podwyzszamy stawke zaraz wstane i zaczne tworzyc 3/3 do 13 sie wyrobie
popatrzcie mamy teraz kryzys pademie koronowirusa, w polsce jest duzo zakladów tekstylnych, pączoszniczych, krawieckich itd, niema maseczek ochronnych, czy takie zaklady by same z siebie niemogły zaczac produkowac takie maseczki aby niesprowadzac ztego z chin, i czekac ze ktos nam cos da? ministrowie i posłowie z opozycji sie nudza , a moze którys z nich dla przykladu wzioł by maszyne do szycia,nozyczki, ,nici,gumke i taki szablon i pokazał jak i co trzeba robic, dałby przykład od siebie i pokazał jak pomaga słuzbie zdrowia, w sejmie je jes 486 posłow niech by tak kazdy z nich zaczol produkcje takich maseczek, ile by dziennie tego uszył, i le by pomógł słuzbie zdrowia, ale poco lepiej niech inni sie mecza
Widzę że nawet jak by był koniec świata to ludzie by dalej o graniu
To nie są ludzie wielkiego formatu z sercem pochylających się do ludzi taki tam nie może być tam muszą być twardzi ludzie
ale dobra juz szkoda gadac na temat obecnego rzadu i jakichkolwiek wyborów, według mnie przezydentem nadal pozostanie obecny prezydent, poniewaz nikt inny sie nie nadaje według mnie, i nikogo nie jest stac nato co obecny prezydent zrobił do tychczas , podoba mi sie jego postawa i szybka reakcja na obecna sytuacje, i jesli miałbym kiedys faktycznie zagłosowac na kogos to bym tylko obecny prezydent, i nkit wiecej a tylko dlatego ze niema tu w rzadzie nikogo ktoby mógł piastować ten urzad, niejestem zwolennikiem zadnej partji, ale nikt inny według mnie sie nienadaje na taki urzad
skresliłem bzdury
poszłem do kolektury
teraz czekam na profity
bo ja jestem gracz wysmienity
poszłem do kolektury
teraz czekam na profity
bo ja jestem gracz wysmienity
arczi , bzdury piszesz !.Jaki Prezydent każe głosować w takim czasie!!!
Fajnie to opozycja wymyśliła przełożyć jak nie przełożą to narażają ludzi jak przełożą to powiedzą że łamią demokrację
Powtarzam, cała "zabawa" będzie po pandemi i nie jeden rząd upadnie w różnych krajach
Mulag , ty najlepiej do komisji wyborczej , no chyba nie problem.
Nie ma innych problemów wybory w maju nie dziś nie jutro będzie trzeba to zmieniá
3 792 625. dotam jakie bzdury co ty piszesz , ja pisze prawde, a gdzie ja napisałem ze prezydent kaze głosowac, bo ja sobie tego nieprzypominam, zeby gdzies to pisał, moim zdaniem prezydentem bredzie nadal obecny przezydent i nikt mu nie podskoczy, a wiesz dlaczego bo obecni kandydaci za ciency sa w butach,niebedzie teraz wyborów i tak, bonikt nie bedzie narazał swojego zdrowia i zycia , i prezydent zostanie na kolejne lata, i bardzo dobrze, i oto chodzi niech bedzie jak najdłuzej nikt teraz nie uda sie na wybory zapewne, bo nie bedzie wyborów, i tak jak tu pisze KOL.mulag,wybory odbeda sie dopieroza 4lata, z tego co podejrzewam ten koronowirus nieustapi zapewne gdzies do lipca przy dobrych wiatrach
Dopiero w maju nie rozumiem tych krzyków na słuchali się w telewizji za programowanie ludzi czy jak
Powtarzam nikomu nie przeszkadza że ludzie do supermarketów chodzą są ograniczenia ale 50,może być w czym macie problem
do apteki mojej żony , do szpitala mojej bratowej, a nie pociskać pierdoły
3 792 631. dotam tu masz racje niejeden rzad bezdie miał kłopoty aby sie wzniesc w góre pandemia na dzien dzisiejszy nieoszczedza nikogo cały swiat jest juz zakzaony tym koronovirusem
Wygenerowane losowo zakłady gry Mini Lotto
1. 06 07 14 23 24
2. 06 11 15 27 28
3. 03 22 28 29 37
4. 01 18 31 39 42
1. 06 07 14 23 24
2. 06 11 15 27 28
3. 03 22 28 29 37
4. 01 18 31 39 42
praca jest w Polsce
tylko nie można trzymać się spódnicy mamy, czy wujka
przykładem są Ukraińcy,ich ponad 100 000 w najbardziej gospodarnej Wielkopolsce
gdzie znaleźli pracę
a w innych województwach jest o wiele więcej miejsc do pracy
wystarczy popatrzeć na Wybrzeżu, w gastronomii wiele ogłoszeń o przyjęciu do pracy
gdzie dużo opuściło miejsca pracy
bo wiedzą, że i tak za granicą mają 4 razy więcej
za taką samą pracę
i przestańcie biadolić maminsynki
maminsynek do mamy w noc poślubną
-mamusiu Ania rozłożyła nogi
a ja chciałem się położyć spać i nie mam miejsca
byłem na Ukrainie, gdzie jednej pani mąż pracuje w Moskwie
i się cieszy jak przyjeżdża raz na 3 miesiące,
też pojechał za chlebem
tylko nie można trzymać się spódnicy mamy, czy wujka
przykładem są Ukraińcy,ich ponad 100 000 w najbardziej gospodarnej Wielkopolsce
gdzie znaleźli pracę
a w innych województwach jest o wiele więcej miejsc do pracy
wystarczy popatrzeć na Wybrzeżu, w gastronomii wiele ogłoszeń o przyjęciu do pracy
gdzie dużo opuściło miejsca pracy
bo wiedzą, że i tak za granicą mają 4 razy więcej
za taką samą pracę
i przestańcie biadolić maminsynki
maminsynek do mamy w noc poślubną
-mamusiu Ania rozłożyła nogi
a ja chciałem się położyć spać i nie mam miejsca
byłem na Ukrainie, gdzie jednej pani mąż pracuje w Moskwie
i się cieszy jak przyjeżdża raz na 3 miesiące,
też pojechał za chlebem
na dzis mam duzo trujek na 14;00 niegram musi troche ich zejsc na 22;40 przylozymy ze 4 3/3 x 10
ja niesieje tu propagandy zadnej i nikogo do niczego nienamawiam w obecnej sytuacji jaka jest unas w polsce, jeszcze nie jest tak zle jak np, we włoszech, czy chinach czy hiszpani, tam jest tragedia, poprostu koronowirus nieoszczedza nikogo, wczoraj dostałem telefon, z emiratów niemieckich ze tam na ulice wyjechały czołgi, niewiem czy to nie sa jakies plotki, czy faktycznie cos jest na rzeczy, ale tak mi jedna z osob przekazała ktora tam mieszka
no kumpel nigdy w zyciu nie pracowal teraz zaczął dopiero, znalazl robote na budowie ma 3200
Województwo lubelskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo podkarpackie: pojawiły się 7 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo warmińsko-mazurskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
w samej naturze
jest coś za coś
albo burak,kark mają pokój za 320 zł
a ja mam luksus w Kołobrzegu za 40 zł
i za 320 mam 8 noclegów
czyli coś za coś
jak jest rozwód, to są obie strony winne
żona i teściowa
jest coś za coś
albo burak,kark mają pokój za 320 zł
a ja mam luksus w Kołobrzegu za 40 zł
i za 320 mam 8 noclegów
czyli coś za coś
jak jest rozwód, to są obie strony winne
żona i teściowa
Najbardziej mnie boli że ludzie nie myślą sami nawet jak myślą źle to i tak mam do nich szacunek że sami i też umieją się przyznać do błędu a z tymi wyborami to bo tak jest jak się nie myśli
wybory 2030 za pięć lat tez trzeba będzie przełożć asteroida się zbliza kolejny problem ludzkosci
pierw wybory potem niech uderza ten tryumf ponad wszystko zapraszaja na ostatnie wybory ja nie ide
Fakt, pracy nie brakuję , w szpitalach , aptekach, nawet w sklepach
Trzymaj się wszyscy myślę że każdy co tu pisze to pisze w dobrym sensie ale nie koniecznie mam ja lub ty rację także fajnie by było czasem komuś przyznać rację no chyba że wielkie ego nie pozwala
jak tak dalej pojdzie to nie bedzie komu kupowac a im sprzedawac leczyc
a wieżyc nie którym teoria spiskowym odnośnie ulepszania i tak juz niezle uzbrojonego wira pewnie juz pracują nad jego ulepszeniem bo pewnie w ich mniemaniu efekt nie przyniósl nie przynosi on oczekiwanych rezultatów
k30 jak dla mnie dzis o 14h z tych 1/3 wieczorem moze 2/3 w co watpie ale ja tam nic nie wiem
pod moskwą miliarderzy kupili se na wlasność respiratory będą robić prywatne oiom
emeryt nie pisz ze ktos jest maminsynkirem ,to po 1 , moze gdzies niegdzies i jest ta praca jak piszesz,ale za jakie pieniadze i dla kogo, teraz w polsce lepiej oplaca sie przyjac niewolników z ukrainy niz polaka, nie kazda osoba tez nadaje sie do gastronomi czy na budowe, i tu tez trzeba wziasc to pod uwage, a nie wszystkich zbierac do jednego wora, jesli np niemasz uprawnien na wózki widłowe, nie dostamniesz sie do pracy w magazynie gdzie potrzeba ludzi z takimi uprawnieniami, poracodawcy przyjmujacy ludzi do pracy, ale maja teraz tez i swoje wymagania , nie jest tak łatwo z praca jak za komuny ze brali wszystkich jak leciało,
teraz sa inne czasy, teraz od ludzi chcacych pracowac wymaga sie cudów na kiju,
najlepiej zeby miał wszystkie specjalnosci i uprawnienia jakie tylko sa, od
zegarmistrza po prawnika,najlepiej,wszystkie fachy, w jednym i zeby za duzo
niegadał i był potulny jak baranek, gdyby w polsce bylo tak super to nikt by za
chlebem nie wyjezdzał, a w polsce nadal panuje ten uklad zatrudniac osoby spoza
granic polski nie polaków bo to tansza sila robocza jest,przyjmuje sie w te puste
miejsca , ukrainców, gruzinów , hindusów, itd, wszystkich tylko nie polaków, i oni
niepracuja za takie pieniadze jak tu polacty tylko za mniejsze,
najlepiej zeby miał wszystkie specjalnosci i uprawnienia jakie tylko sa, od
zegarmistrza po prawnika,najlepiej,wszystkie fachy, w jednym i zeby za duzo
niegadał i był potulny jak baranek, gdyby w polsce bylo tak super to nikt by za
chlebem nie wyjezdzał, a w polsce nadal panuje ten uklad zatrudniac osoby spoza
granic polski nie polaków bo to tansza sila robocza jest,przyjmuje sie w te puste
miejsca , ukrainców, gruzinów , hindusów, itd, wszystkich tylko nie polaków, i oni
niepracuja za takie pieniadze jak tu polacty tylko za mniejsze,
jestem co 2 /3 tygodnie w taki m posredniaku widze co jest grane dlamnie jako
obywatela polski niema pracy ale dla ukrainca praca jest, jak to wytłumaczysz? czym
on sie rózni odemnie,czy to nie jest chore, on unas dostanie prace a co z nami,
polakami, toze gdzis tam moze w twoich stronach jest praca to okej moze i być, i ze
nkit tam niechce pracowac to tez i tak moze być bo,kto pojdzie pracowac za smieszne
jakies tam kwoty,jak moze wyjechac za granice gdzie dostanie 5 razy tyle co tu
zarabiał dotychczas a wyobrazrzas sobie takie cos abys jedził z 1 konca polski do
pracy na drugi koniec polski, i nie swoim samochodem a komunikacja np miejska czy
takim pkp, gdzie wiecznie wszystko jest opóznione codziennie,madrzy sa Ci co tam
gdzies mieszkaja , maja zdrowie jako taką i pracjeszcze,
obywatela polski niema pracy ale dla ukrainca praca jest, jak to wytłumaczysz? czym
on sie rózni odemnie,czy to nie jest chore, on unas dostanie prace a co z nami,
polakami, toze gdzis tam moze w twoich stronach jest praca to okej moze i być, i ze
nkit tam niechce pracowac to tez i tak moze być bo,kto pojdzie pracowac za smieszne
jakies tam kwoty,jak moze wyjechac za granice gdzie dostanie 5 razy tyle co tu
zarabiał dotychczas a wyobrazrzas sobie takie cos abys jedził z 1 konca polski do
pracy na drugi koniec polski, i nie swoim samochodem a komunikacja np miejska czy
takim pkp, gdzie wiecznie wszystko jest opóznione codziennie,madrzy sa Ci co tam
gdzies mieszkaja , maja zdrowie jako taką i pracjeszcze,