Wpisy 3 792 495 – 3 792 594
24 marca 2020 08:45 → 24 marca 2020 09:36, 100 wpisów
Każdy ma to swoje ja i walczy o siebie ale ale ma trochę dla innych
Ale patrzę na innych i jestem wstanie pomóc trochę czy w 100% chyba nie ale są tacy co nic i tu jest różnica
Największa odpowiedzialność spoczywa jednak na politykach bogaczach którzy zbogacili się kosztem innych
Województwo lubuskie: pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo opolskie: pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 5 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo zachodniopomorskie: pojawiły się 5 nowe przypadki koronawirusa.
Teraz też będzie się wydawało że banki dbają o ludzi nawet się znajdą ludzie co tak będą pisać bo tak to będzie wyglądało
na sz-kieletczyźnie poszłoaż 75 osób na wybory
to wielki wskaźnik dla kraju nad Wisłą
to wielki wskaźnik dla kraju nad Wisłą
w bogatej Szwajcarii jest aż 8 ministrów
w biednej Polsce tylko 112
w biednej Polsce tylko 112
Senat miał być do likwidacji gdzie to serce może opozycja i rządzący się dogadają i to zlikwidują a senatorzy pójdą do innych prac hehe obłuda będą brać kaskę dalej a byli by na pomoc
a to jest dla MM ?
Ci "Oni" to wynik tego co "my"
w Europuie nie byłem w Albanii i Portugalii
Ci "Oni" to wynik tego co "my"
w Europuie nie byłem w Albanii i Portugalii
Podobno bezrobocie zerowe to z likwidować urzędy pracy kaskę na koronawirusa
3 792 505 > sz-kieletczyźnie
Co to takiego sz-kieletczyzna panie emeryt?
Co to takiego sz-kieletczyzna panie emeryt?
Waldus TY dobrze prawisz Ty się za to w luksusie pławisz....jeszcze dziś będziesz zemną w Raju..na Rzeszowskiej....czyli w Albercie
witam wszystkich obecnych
ktos tu pisał ze liczba 7 dopiero bedzie w kwietniu nic wiecej mylnego dzisiaj powinna wyjsc z liczba 7,8, 61,23,78
ktos tu pisał ze liczba 7 dopiero bedzie w kwietniu nic wiecej mylnego dzisiaj powinna wyjsc z liczba 7,8, 61,23,78
oprócz Alp
zaliczyłem Marmoladę w Dolomitach
i wszystkie szczyty najważniejszych pasm górskich Europy
Gorgany,Bałkany, Apeniny,Góry Betyckie, Góry Norweskie, Pireneje,
Mitikas w pasmie Olimp
zaliczyłem Marmoladę w Dolomitach
i wszystkie szczyty najważniejszych pasm górskich Europy
Gorgany,Bałkany, Apeniny,Góry Betyckie, Góry Norweskie, Pireneje,
Mitikas w pasmie Olimp
Arczibalik jednak Ty miałeś racje..bo naprawde to teraz nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie ma pracy
3 792 525. emeryt a w karkonoszach i sudetach byłes?pewnie nie co
Arczi przewidział co będzie nie ma pracy Arczi jasnowidz wizjoner
w Tatrach
a Karkonosze są w Sudetach
byłem we wszystkich polskich górach
a Karkonosze są w Sudetach
byłem we wszystkich polskich górach
Mulag jak nie byli u Ciebie za gazem...to odkręć a przyjdą jeszcze dziś
Odpowiedź na poziomie dorosłego człowieka panie emeryt a nie......
I do tego Wieloooozadanioooowoooość Wieloooozadanioooowoooość Wieloooozadanioooowoooość
Szkoda się tak męczyć niech odrazu zakończą ten żywot człowieka poczciwego
Mulag masz wszystko czego Ci Panie potrzeba auto działke mieszkanie komputer sejf prace Tedi..
mulag witaj własnie z ta praca sa jajaj po całosci, jutro miałem termin w posredniaku stawienia sie na kolejna wizyte, wchodzac na strone PUP przeczytałem komunikat, ze musze zadzwonic do nich w danym terminie, ale niepamietałem czy podałem im telefon do siebie tam kiedys, ale pomyslałem musze do nich zadzwonic i sie dowiedzieciec co i jak, tyle ze onich pomyslałem, a tu nagle dzwoni telefon, odbieram a tu dzien dobry biuro posrednictawa pracy, i tam wiazanka leci ze zgoddnie z rozporzadzeniem prezydenta, i na skutek pademi koronowirusa, chciałam przekazac ze jutrzejszy termin wizyty uwazam za załatwiony dzisiaj i nastepny termin 15 maja- o i to rozomumiem, czyzbym biuro posrednictwa pracy sciagnoł myslami , czy telepatycznie, tak samo trzeba sciagac do siebie liczby pomyslisz o jakichs skreslisz na kuponie i wysyłasz i one maja CI przyniesc wygranetelefon miałem przedchwilka
No tak osobiście się nie da wirus telefon lub internet z urzędem pracy
powojażach w europie
mam firmę
organizacja wypoczynku
wszelakiego
pobyty
wczasy
wyjazdy na imprezy, załatwianie biletów
itp
itd
mam firmę
organizacja wypoczynku
wszelakiego
pobyty
wczasy
wyjazdy na imprezy, załatwianie biletów
itp
itd
A śmieci u mnie 100% opłaty w górę chcą chyba z ludzi dziadów zrobić by wszystko stracili a niech biorą idę przed siebie cały czas do przodu
3 792 556. emeryt 2020-03-24 (09:16)
powojażach w europie
miało być
po wojażach w Europie
powojażach w europie
miało być
po wojażach w Europie
mulag tu chodzi o to ze ja onich pomyslałem i wiedziałem ze musze do nich zadzwonic atu pomysślałem tylko ze musze do nich zadzwonica tu nagle telefon i paniusia z posredniaka dzwoni samma domnie i mowi o co chodzi, tu chodzi o mysl w danej chwili i przyciagniecie jej telepatycznie, , bo powinna dopiero jutro domnie zadzwonic nie dzisiaj bo jutro jest termin stawienia sie mojego w teej placówce
Chyba za gaz wyślę im internetowo stan licznika nikt nie odczytał to i nie ma plików z prognozami
ja sie smieje z tym czary mary hokus pokus wizja, a le tak nieraz mam, cos pomysle i to sie dzieje akurat tak jak o tym pomyślałem, czyzby zbieg okolicznosci ? niewiem , ale tak nieraz i jest,
Całe życie w biedzie lekko się dowiem spina pod górkę jak sen jest mojego życia żaden
3 792 568. Mulag spokojnie świat nie jest usłany różami , wszyscy w zyciu mamy pod górke, ale niewolno sie poddawać, trzeba isc dalej przed siebie pomimo trudów i bółu , trzeba kroczyc przed siebie dalej do celu
Pasuje w stać z łóżka nam depresję chyba z każdym dniem mocniejsza
Kryzys to jest w tedy..jak głodem przymierasz..masz dom auto działke telefon telewizor I to jest ten kryzys masz prace..to jest kryzys..
3 792 576. Forsami dokladnie tak jak piszesz, wszystko jest ok, ale jak niemasz pracy to jest wtedy kryzys własnie, i jak tu grac w cos jak brak jest kasy?
i niewiesz czy do jutra przezyjesz,
Wszystko na kredyt jak nie będę pracował lub zmniejszą pensję to zginę marnie
Ja mam papier kupiony to sobie wydrukuje będe Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony