Wpisy 3 791 833 – 3 791 932
23 marca 2020 20:32 → 23 marca 2020 21:31, 100 wpisów
a takich rodzin jest dużo ludzie się męczą tak siedzieć w mieszkaniu na prawdę współczuje
są i takie mieszkania 38 m2 o dziwo dwa pokoje ale osób też 8 i więcej ciężko tak siedzieć tyle godzin w domu tyle osób co robić
Sebastian_M ostatnio niegralem
ale w sporty wirtualne mozna troche wygrac, niepotrzebnie zagralem ostatnio za duza sume na jedno zdarzenie
wkurzylem sie i zawiesilem konto do konca kwietnia
mysle ze jeszcze pogram tylko w sporty wirtualne
ale w sporty wirtualne mozna troche wygrac, niepotrzebnie zagralem ostatnio za duza sume na jedno zdarzenie
wkurzylem sie i zawiesilem konto do konca kwietnia
mysle ze jeszcze pogram tylko w sporty wirtualne
myślisz że wirus pomyśli że to nie człowiek i pójdzie odleci czy licho wie co i odejdzie od ciebie
w razie czego trzymaj się szafy jak mój wujek ja nigdzie nie pójdę choć żona krzyczała i biła go pięściami on zagryzł zęby tylko się szafy trzymał i cały czas jak mantra ja nigdzie nie pójdę
Mulag tak jak na karnawał bo jak jutro w Lotto kumulacja w Lotto wygram 13 Milionów to założe w Oddziale Totalizatora Sportowego w Rzeszowie Ul Geodetów 1
Mulag aleś Pan mnie rozbawił trzymajcie mnie bo się ze śmiechu.ze...
już w zgodzie pogodziła się jego żona ze jest jaki jest jak przeszedł do niej za młody z jedną walizką i koszulą w kwiatki do dziś jest z żoną choć trzyma w razie czego tą walizkę i koszulę w kwiatki
Jaka jest wygrana w przypadku trafienia 11 liczb z zestawu dziesięciu liczb PLUS?
Taaak jak kuchenka z gazem a jak wydu....y to nie wiedzieć kiedy
Apel do wszystkich: nie wychodźcie z domu, jeżeli nie macie potrzeby,nie przyjmijciegości,nie chodźmy w odwiedziny,zostańmy w domu,wroga nr.1 (korona wirusa)
Jakoś to czarno widzę już w innych krajach ratują tylko silniejszych zdrowiem
ja rekawiczki i płyny mam ale masek nie mam bonie dlugo bedzie czas nosic
jak bedzie epidemia w polsce to kto ci da maske lub rekawiczki na pewno nie rzad ani szpital bo sami nie beda mieli
We Włoszech mniej ofiar zakażenia COVID-19 Czyli jest jakaś poprawa
nie wiem jak u was ale dzis slyszalem ze w moim miescie szwaczki i co maja maszyny do szycia maja robic maseczki u was tez tak robia

czeka na 21:40

Mulag poznajesz