Wpisy 3 790 142 – 3 790 241
22 marca 2020 00:55 → 22 marca 2020 09:23, 100 wpisów
No twoje gadanie mnie usypia
Wiosna - cieplejszy wieje wiatr
Nie spiewaj
No widzisz Osa jak masz ze mną dobrze ?
Osa a Ty ile masz zim ?
Ja ci gowniarzu dam starsze
A wy jak cierpkie
Osa a jesteś młodsza od K30 ?
On 30 ja 30,5
Próbowałaś ?
Osa jak masz 30.5 to spoko
Seb a ty nie{
Osa ja też
K ty już nie
Dobra grajcie sobie
Osa idziesz już spać ?
Idę na inny kanal
Tu nudno
A to nie wiedziałem że tu są inne kanały
Seb widzisz gupku
Myślałeś że wszystko wiesz
Jak Ty się odnajdujesz w tych kanałach ?
Osa nikt wszystkiego nie wie nawet ja
Seb radzę sobie
Oj to dobrze
Nara już jutro
Pewnie że dobrze bo gdybym wszystko wiedział to byłoby nudno
Osa pamiętaj że dziś niedziela
ok ide jeszcze wypić jednego jutro zajrze sebastian pamiętaj jutro napewno 8,78 reszte dobierz sam
RT1 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/wroclaw/wroclaw-profesor-drag-znalazl-klucz-do-koronawirusa/nvemlge
Zastanawia mnie coś może się czepiam może nie jestem na bieżąco bo ile można korona korona można ześwirować jakoś cisza o uchodźcach którzy sa w różnych państwach np Niemcy Francja czy nawet Włochy tyle kasy idzie na walkę z wirem a oni sa w Europy dla wygody wsio pod twarz nic nie muszą robić inni na nich robią czy też cisza w różnych tematach które górowały przed wirusem nie twierdzę że jest nie ważny tylko jakoś tak dziwnie no i issa się schowała takie przemyślenia na kwarantanie domowej w myśl bądź jak Kevin
Mewa częściowo zaspokoję Twoją ciekawość. To że jest cisz to nie jest równoznaczne że w temacie nic się nie dzieje.

Migranci w Suhl w Turyngii wywołali zamieszki w ośrodku dla migrantów, rzucając butelkami w policjantów. Protestowali w ten sposób przeciwko wprowadzonym w obozie dla imigrantów obostrzeniom w zakresie wchodzenia i wychodzenia, mającym na celu powstrzymanie rozprzestrzeniania się koronawirusa.
Nielegalny imigrant, który uzyskał pozytywny wynik testu na koronawirus, podobno przybył do Niemiec przez Szwecję. To stało się przyczyną wprowadzenia kwarantanny, tj. zakazu opuszczenia lokalu. Przebywający tam imigranci wpadli w szał, część z nich podjęła próbę ucieczki do pobliskiego miasta, wspinając się na ogrodzenia i usuwając włazy.

Migranci w Suhl w Turyngii wywołali zamieszki w ośrodku dla migrantów, rzucając butelkami w policjantów. Protestowali w ten sposób przeciwko wprowadzonym w obozie dla imigrantów obostrzeniom w zakresie wchodzenia i wychodzenia, mającym na celu powstrzymanie rozprzestrzeniania się koronawirusa.
Nielegalny imigrant, który uzyskał pozytywny wynik testu na koronawirus, podobno przybył do Niemiec przez Szwecję. To stało się przyczyną wprowadzenia kwarantanny, tj. zakazu opuszczenia lokalu. Przebywający tam imigranci wpadli w szał, część z nich podjęła próbę ucieczki do pobliskiego miasta, wspinając się na ogrodzenia i usuwając włazy.
Netoperek123 zatypował(a) za 6 zł w Keno na losowanie nr 889653 i trafił(a) 750 zł
I znów Wiatrak
Nie nudzisz juz tym zakladaniem nicków codziennie
Nie nudzisz juz tym zakladaniem nicków codziennie
3 790 202
A fool lost in the fog of his ignorance.
A fool lost in the fog of his ignorance.
Zaq.
3 dni zimowej pogody.
Kto ma zapas niech odda
https://www.pb.pl/firmy-kosmetyczne-potrzebuja-alkoholu-985895
https://www.pb.pl/firmy-kosmetyczne-potrzebuja-alkoholu-985895
Ania.
Województwo podkarpackie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 5 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo warmińsko-mazurskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo zachodniopomorskie: pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Ja wczoraj wieczorem bylem niedostępny dopiero rano sprawdzalem @