Wpisy 3 789 342 – 3 789 441
21 marca 2020 15:07 → 21 marca 2020 15:51, 100 wpisów
Dość tych wyborów widzę że wszyscy to zrozumieli opozycja niech będzie ten rząd i prezydent jeszcze przez dziesięć lat lub dłużej szkoda robić wyborów
Prezydent dożywotnio jak w Korea Płn
od tygodnia mam 1 zleconą robótkę wreszcie , dobrze bo od tego siedzenia w domu człowiek głupieje
Trzeba nam mocnego silnego człowieka na trudne czasy a nie zmiany ludzi bezsensu
Też był bym za tym
Tylko to nakrycie głowy...nomen-omen>>>KORONA
Tylko to nakrycie głowy...nomen-omen>>>KORONA
Mulag-ale tu takiego niema na chwile obecną,chyba że ty staniesz na czele ze sztandarem,Flaga
Cześć
Czy nie można się powstrzymać od polityki na czacie? Przecież ona do niczego nie prowadzi.Sieje zamęt , w konsekwencji kłótnie .Nigdy nie wolno się kłócić z idiotami, bo mają przewagę liczbna.Emeryt, z całym szacunkiem do Twojej Osoby, proszę, odpuść z nimi dyskusje.Co do losowań , były wymatzone liczby.
Jak się powstrzymać od polityki jak dają 30tys za nieprzestrzeganie kwarantanny lub zakaz do lasu
Emeryt coś Ci powiem .
Praworęczny podpisał. Latawiec uzmysłowił nam co będzie dalej. Ten z opaską na ramieniu wyliczył jaką mamy sytuację a Ta wysoka robi kotlety zamiast odpoczywać .To chyba wszystko na dziś.
No chyba że jeszcze stworzymy Trzon bo jutro jest niedziela i nie gramy w gry TS
Praworęczny podpisał. Latawiec uzmysłowił nam co będzie dalej. Ten z opaską na ramieniu wyliczył jaką mamy sytuację a Ta wysoka robi kotlety zamiast odpoczywać .To chyba wszystko na dziś.
No chyba że jeszcze stworzymy Trzon bo jutro jest niedziela i nie gramy w gry TS
A jak ktoś taki mądry niech mi wytłumaczy jak nam z koszyczkiem pójść do babci bo jest chora a mieszka w lesie
Dostałem info że na stacjach orlenu od dziś dostepny plyn do okażania 60% 1l 15 zł - trzeba zrobić zapas w maju u szwagra komunia
Ten płyn do odkażania to się przydaje do czyszczenia klamek i telefonów
Mam pytanie.- Kto z Was przetrzymuje w lodówce cytrynę i obraną cebulę przy niej?
Kedzior zrób fote tego płynu,niesłyszałem o takim? 60% -1l za 15 zeta?
Mulag ja Ci wytłumaczę .
Normalnie zapełnij koszyczek tym co chcesz zanieść babci i tam idź.
Tylko nie zakładaj czerwonego kapturka bo wilk może Cię spytać gdzie idziesz
Normalnie zapełnij koszyczek tym co chcesz zanieść babci i tam idź.
Tylko nie zakładaj czerwonego kapturka bo wilk może Cię spytać gdzie idziesz
I Molestowanie pewne
Bo kiedyś gdy się szlo od nos do wos, to się czysilo koamki.Teraz klamki zostały wyparte przez telefony ( sms i emaail).
Mulag w tym wypadku ten zakaz nie obowiązuje rozumiesz ?
Mulag czytaj uważnie !!! I ze zrozumieniem !!!
Zakaz dotyczy tylko część lasów !!!
Lasy Państwowe wprowadziły zakaz wstępu do części lasów.
Zakaz dotyczy tylko część lasów !!!
Lasy Państwowe wprowadziły zakaz wstępu do części lasów.
Teraz wilki nie są takie głupie.Byle czego nie jedzą, w obawie o zdrowie i życie.
Zakaz objął część nadleśnictw Regionalnych Dyrekcji Lasów Państwowych w Krakowie i Katowicach.
Tam mieszkasz ?
Tam mieszkasz ?
Ja też pilnuje swojego pupilka, by kogoś ugryzl." Szła yesciiwo przez las, pogryzly ja żmije, żmije pozdychaly , a. .
Poza tym jeśli Twoja babcia tam mieszka to akurat Ciebie ten zakaz nie obejmuje.
Ale musisz iść tylko do babci i później do domu
Ale musisz iść tylko do babci i później do domu
Ja kuponów loterii świątecznej bym nie wyrzucal.Przeciez można ich spalić w kremat..
Czy w Waszych rejonach teraz wyja syreny ?
Stary klon w nowym nicku wrócił na MP-na razie delikatnie bez hardcoru
hi all
wieczorem kosy 66/69 ??? cos mi tak świta bo sobota
Sara0925,Mzgoda,Wiatrak20,LeoAmator,Szybkie60o--jakim trzeba być chorym człowiekiem psychicznie,to zakrawa juz o paranoje
to się kurna w takim razie puszcze
na bogato
1405259_40
Trochę śmieszy mnie ten wirusorędzie prezydenta a prezes ma to w dupie I mówi w radio że jedzie do kościoła choć już jest stary
Co za zryty łeb,zj..any do szpiku kosci,w 25 nickach????
Tak dziś powinny pojawić się Kosy czyli 66 i Kasy Lustrzanki 69
Walduś Ty masz w domu syrenę ?
tomi ten konus niech jedzie nawet do watykanu na msze
Miałem piec drożdżowe wczoraj ale piekę dziś
Watpuicych osylam po uzasadnienie na profilu.Jesli nadal będziesz się czepiał, mogę złożyć życzenia , które się sprawdzają.Nawet do 24 godzin.
Wiatrak20-jest tu w 5 -nickach obecny,myślał do przodu
Dziś moi koledzy bawią się w domu przed komputerem co za czasy i piwo piją

szybkie600-kiedy zyciowe wklejki i morały???
Uspokajam obecny rząd i prezydent jeszcze dwadzieścia lat będzie u władzy wszystkim to się podoba
Niewytrzymał Wiatrak20-wkleja jest
Mulag-do końca Swiata i jeden dzien dłuzej,jak orkiestra