Wpisy 3 788 910 – 3 789 009
21 marca 2020 09:04 → 21 marca 2020 09:56, 100 wpisów
Chciałem zadać pytanie,w którym były wyrazy jak na skanie.Bylo info by by przeredagować tekst.Nie widzę w tekście żadnych przeciwwskazań, w porównaniu z niektórymi opublikowanymi , których tu wyrazów nie wymirnie.Prosze o odpowiedź na pytanie zawarte w nw skanie.

Lukrecja... Nie wiedziałem że tak wygląda... Ale co to się robi z tego korzenia
Dopiero co za korzeń imbiru płaciłem 14 zł za kg , a wczoraj już 29,90.
Imbir u mnie w sklepie 33 zł za kilogram
Tomi, wczoraj pijany kupił kolejna butelkę, wychodząc z Ząbki ,wyrżnął na glebę jak dlugi.Pozbieral się, poszedł dalej, a 35 letni piłkarz upadł na schodach i na trzeci dzień został wezwany do gry w piłkę ze Sw.Piotrem.
Biedronko, to jeszcze drożej niż u mnie.
No widzisz teraz imbir w cenie
Wódz przemówił...
Wybory się odbędą w terminie bo tak przestrzegamy konstytucji
Ale jak Piotrowicza wybrali po ciemku na dedzie konstytucyjnego... To słowa nie było od Kaczora
Wybory się odbędą w terminie bo tak przestrzegamy konstytucji
Ale jak Piotrowicza wybrali po ciemku na dedzie konstytucyjnego... To słowa nie było od Kaczora
Trzeba małe kawałki do herbaty tylko
Brak słów na to co się dzieje
Zastanawiam się nad takimi liczbami na MM:
36,42,71,44,51,57,66
2,6,55,58,59,77,80
co Wy na to ?
36,42,71,44,51,57,66
2,6,55,58,59,77,80
co Wy na to ?
Szybkie600 znam takich chodzi o wpis 910 rekordy znam 88lat i dalej żyję pali papierosy całe życie i alkohol różnego rodzaju tylko z teraz może troszkę i to jest kobieta czyli babcia
Wędrowca ładne zdjęcie biedronki
Babcia tak ja nazywają bo ma 88 i dalej jara bez filtra i troszkę wypije
Zbigniewg,coś w tym jest.Znam gostka, który ma 97 lat, zdziera już czwarta zone, pali ,często chodzi na spacery , zaliczy 50 lub 100 gram, i nic mu nie ma.Dodam, że pochodzi ze wschodu.To już taki materiał .
Idę spać jestem po 3 zmianie
A to skan mojego szczęścia w Mini ? Może je powtórzę ?

Kolejne szczęście.

Szybkie 600...tez kiedyś znalazłem tel.. Oddałem dzwoniąc do najbliższej osoby w spisie.. Ale to był rozsuwany... Tera smartfon lepiej oddać na policję bo niektóre mają zabezpieczenie w postaci fotki w niepowołanych recach
To szybkie 600 to wiatrak
To nie wszystko.Nastepny los nadziei, opłata od złudzeń .

A może tymi zagrać ponownie ?

Szybkie600 lepiej grać lotto z plusem na pewno na tyle zakładów trójka by była
I tylko a chybika w czwartek wysłałem jeden zakład z plusem i później jeszcze 3 wysłałem z plusem z chybika i były dwie trójki 48 zł na granie dalsze jest
Kubełek, lubię grać na wiele losowań w Keno i szybkie 600, ale laska zamiast mi dać zakłady na 2 losowania dała na jedno.Bylo 4 zł, a w następnym bylo 5 trafnych, mogłem zagrać ponownie.No, cóż , za błędy się płaci.

Lepsze są efekty grając na swoje liczby , albo tylko z powtórek, zwłaszcza w MM i mini.
3 788 931. islandorka30,5 2020-03-21 (09:28)
Kubełek, tak, ale nie zagrane.Celowo podałem przykład, że warto grać na wiele losowań .
Waldi masz te 8 Real??
191979
191979
O ty cholero
Kubek
Ale u mnie zimno
Ciekawe co to będzie dalej z tym eirusem
Wi..
Lewy, czy wcześniej nie zauważyłeś nędznych fotek? Skany zamieściłem dla poparcia tezy, że warto grać na wiele lodowan.Nie mniej jednak dziękuję za uwagę , w oczekiwaniu na Twoją ' bogata' fotkę.
Widzialam
zakaz gry i wygrywania u bukmacherów
https://www.youtube.com/watch?v=4mGnQQ2apCo
https://www.youtube.com/watch?v=4mGnQQ2apCo
To dopiero początek
Skoro mają być mln...
Islandorka , o jakim wirusie piszesz ?
Islandorka30,5 mnie ciekawi gdzie jest nasz Jaruś bo tak o nim cichutko
O wiatraku
Kubek może chory
Witam wszystkich
Seb
Kubełek, mnie inni nie interesują.Moim zdaniem, lepiej jest siedzieć cicho w jakiejś norze, niż publicznie afiszować się z wypowiedziami, które poznał wczoraj cały świat .
Osa
Zaraz pokażę moje Trzony A mam ich dwa
Seb ile masz trzonkow
Widziałam w nocy jak szalales z Gosia
Ja to mam gdzieś ale zawsze tak głośno o nim było a teraz nagle nima go
Nie chciałam Wam przeszkadza
A o Putinie dawno cicho
Wróciłeś na ziemię?
Kubek nie gram
Osa A Ty kogo szukasz ?
wczoraj był film o z
Nikogo