Wpisy 3 788 810 – 3 788 909
21 marca 2020 00:51 → 21 marca 2020 08:59, 100 wpisów
3 788 811. Gosia__77 ,3 788 813. K30 z wzajemnoscia dobranoc
Ale nas mało,na stronie gdzie,te czasy kiedy nas rano, było na mp kilkadziesiąt czatujących
Na razie,mam takie:1,2,6,9,10,11,50,51,79,80
3,4,5,7,8,9,66,67,68,79,80
3,4,5,7,8,9,66,67,68,79,80
Hej jak wrócę za h z pracy do domu to nie wychodzę hm choć chlebek by się przydał
Steele & Cassidy update, KORONAVIRUS i Memy, reset finansowy i więcej, 20 Marca 2020
https://www.youtube.com/watch?v=CbAsfezI9aM
https://www.youtube.com/watch?v=CbAsfezI9aM
Ograł bukmacherów na miliony. Teraz musi walczyć w sądzie
https://www.youtube.com/watch?v=4mGnQQ2apCo
https://www.youtube.com/watch?v=4mGnQQ2apCo
Zimno: tylko +3.
U Mikołaja w Laponii: -15. Normalna zima.
W Polsce ogłoszono ' Stan Epidemii ', tylko pytam.- Czy to jest jakiś ' nowy stan'?

I jeszcze jedno pytanie : - Czy w Polsce - jak w Hiszpanii są zalecenia by leczyć tylko okreslone grupy społeczne ? Od trzech dni chce się dostać do lekarza.Zamkniete na 3 spusty.Czy to efekt stanu zwanego ' chaos ?'
Witam wszystkich
Szybkie 600 do przychodni można dzwonić i lekarz rodzinny oddzwania udziela porady przez telefon E recepta ewentualnie e zwolnionienie
Kubulek
Ja juz po
Mamy nową odsłonę,nowy Nick Wiatrak20
Bym grała ale nie wolno wychodzić z domu
Na Orlen tylko całym kolektura nie działa a Pani w Zabce to tak na mnie patrzy że co ja sobie myślę epidemia a ja w totka gram
A w sklepie to dopiero ten wirus lata sama nie wiem
Mam takie dobre typy
Dziękuję za informację.Jeszcze jedno, ostatnie już pytanie : - Czy przez tego cholernego koronowirusa ludzie się oddala od siebie ?
Wstaje o 6 do pracy chwilowo nie chodzę co tu robić chleb upiekłam bułki upiekłam trzeba pranie wstawić
Szybkie 600 chciałeś receptę czy zwolnienie ?
Waldus
Grasz w coś dzisiaj ?
Radzę uważać na środki dezynfekujace.Mozna dostać zapalenia skory.Juz są takie przypadki .
Wszystkiego trzeba się bać teraz
Nie na zwolnienie, ale mam pewne nowe schorzenie i nie mogę się dostać do lekarza .
Książkę czytałam Oczy Ciemności chyba z 2007 roku napisana tam już jest o tym wirusie co teraz szaleje
Tylko telefon pozostaje i porada przez telefon u mnie tak to działa w przychodni rodzinnej
Co do gier, kupiłem 10 zakładów Mini na chybika.Po 1 trafnej w w trzech zakładach .
Poszła bym zagrać ale na ulicy pusto nie wiadomo wyjść czy zostać w domu ?
Biedronki, pewnie u Ciebie jest inny świat? Może ludzie są mądrzejsi i chaos jeszcze tam nie zapanował ?
16 marca kupiłam mini na siedem zakładow jeden zakład '. Do wczoraj dwa razy dwa z pięciu nawet trójki nie dadzą wygrać
Mieszkam w Wielkopolsce blisko Poznania jeśli to ma znaczenie
Chleb na drożdżach piekę
Co do gier w MM, wczoraj warto było grać powtórkami z II los.17.03
Miałam zapas drożdży i mąki to robię
Byłem wczoraj w przychodni,jest zamknięta,dyżór pełni rejestratorka, poinformowała że tylko telefonicznie udzielają porad
Tak to teraz działa
Poszyłem maski ochronne,z materiału jak mają lekarze i rozdałem:rodzinie i znajomym, w mojej dzielnicy jeszcze
Nikt nie zachorował,wolę dmuchać na zimne
Nikt nie zachorował,wolę dmuchać na zimne
A może coś o uczciwości popiszemy ? Wczoraj w autobusie wypadł mi telefon.Po wyjściu z autobusu , zauważyłem jego brak.Zadzwonilem od przygodnie napotkanej osoby do dyspozytora.Ten powiedział, że tel.padazer przekazał kierowcy, mogę go od niego odebrać w wyznaczonym miejscu.Jednak kierowca powiedział,że nie ma żadnego telefonu.Z uwagi na to, że kłamał , sprawa trafiła na policję.Telefon już mam dzięki policji.Kierowca przywłaszczył go sobie.
Wracając do wczorajszego II los.MM, to warto było zagrać:.36,37,39,42,61,63,71,73,76,78
Województwo kujawsko-pomorskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo lubelskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo warmińsko-mazurskie: pojawiły się 3 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 4 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo zachodniopomorskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Co to dalej będzie ? Strach myśleć
Widzę że Wielkopolska pierwsze miejsce w ilości nowych zachorowań i jak tu iść do kolektury ?
Nieciekawe te wiadomości zdrowotne
Biedroneczka
Panorama.
Nie wiem co o tym myśleć.Czy to jest odmiana jakiejś innej choroby ? Po powrocie do domu uzylem środka dezynfekującego.Chyba mam zapalenie skóry od niego.Od trzech dni męczarnia , a do lekarza trudno się dostać.
WN.... nie warto na zapas się martwić co ma być to będzie ziółka pić czarnuszki lukrecje i takie tam
Wedrowca netowy
w sklepie przetarłem ręce chusteczkami też jakiś składnik nie służył własny na alkoholu używam i nic się nie dzieje
Trochę to śmieszne.. Masz kwarantannę jesteś w domu.. Ze starsza osoba? i co... Jesz w kibluto jest chore
A najlepsze że u mnie piją na dworze za totkiem... I co? są zdrowi...

Na Mp jest:
Stoneczka
Biedroneczka
i nawet... Robal.
Stoneczka
Biedroneczka
i nawet... Robal.
Myślalem wiele przed snem...
Raczej 2 lotto by mieć czyste sumienie
Raczej 2 lotto by mieć czyste sumienie
Przerwa do południa.