Wpisy 3 787 501 – 3 787 600
20 marca 2020 07:45 → 20 marca 2020 10:03, 100 wpisów
Zbigniewg-z wozu przeprowadż zaprawe poranną wokół kolektury w Kętach
Mozliwa w MM--5tka/4,17,18,49,60,stawka razy 3,
Na wszystkie informacje, zwłaszcza tutaj, trzeba mieć dobre sito. Nie wspomnę o TVP. Takiej obłudy, fałszu, zaklamamania i hipokryzji jaki rozpowszechniają nasze środki masowego przekazu nie ma nigdzie. I co gorsze, mają armię zmanipulowanych, nie myślących odbiorców.
jo tylko cytum lub oglądom z ciekawości , ;;; nie biorę filozofów na poważnie nawet jak by przypadkiem mówili prowde
W pewnym szpitalu przebywa mana mi osoba z podejrzeniem zarażania koronawirusem. Na wyniki badań czeka już 68 godzin. Nie wierzcie w te bzdury, że na wynik czeka się kilka godzin. Państwo działa idealnie, ale w...
Koronawirus w Polsce ma tylko jedna pozytywna - tak - pozytywna ceche. Myślący wie jaka. Zmanipulowany, nigdy tego nie pojmie.
Szwajcaria osldwoluje referendum 17.05.
Francja odwołuje II turę wyborów samorządowych.
Serbia odkłada wybory parlamentarne.
Wielka Brytania odwołuje wybory amorzadiwe.
Macedonia Pln.odwoluje wybory parlamentarne.
A w Polsce na całego, na koronawirusie, jak po trupach Smoleńskich, trwa kampania.
Francja odwołuje II turę wyborów samorządowych.
Serbia odkłada wybory parlamentarne.
Wielka Brytania odwołuje wybory amorzadiwe.
Macedonia Pln.odwoluje wybory parlamentarne.
A w Polsce na całego, na koronawirusie, jak po trupach Smoleńskich, trwa kampania.
Nie chcesz, nie czytaj. Informacje o zarażonych, i inne czytacie. Moich nie czytajcie, tak jak ja Waszych.
Witam
z jednej strony TO Wiatrak ma racje ze wybory trzeba odłożyć ...
z jednej strony TO Wiatrak ma racje ze wybory trzeba odłożyć ...
Po co to piszesz będzie potrzeba się odłożyć teraz są inne problemy
Mulag, pomimo moich zapewnień, że nie będę odpowiadał na niektóre komentarze, uważam, że już teraz powinna być podjęta decyzja, tak jak w ww krajach. Mulag, tak, minie, ale jeszcze tysiące osób zostanie zarażonych przez głupotę, przez nieprzestrzeganie zaleceń i łamanie ich przez tych, którzy zalecenia i zakazy wydali. Wirus kiedyś minie, ale głupota narodowa
pozostanie.
pozostanie.
teraz jest zimowy wirus ; inny rodzaj wirusa będzie letni ; to będzie dopiero ustrojstwo nawet komary będą roznosić
Mulag, ja też nie wchodzę bo mam uczulenie. Widziałem na własne oczy co się działo w Twoim 'postępowym', a jakże pięknym rejonie, który został.skazony przez...
Myślącym polecam, jeszcze raz czytać wczorajsze wiadomości opublikowane przez Admina. Piękna lektura.
Maszz dzieci na uczelni, słuchaj ich. One żyją w innym, postrpowym świecie. Posłuchacie studentów z Rzeszowa, którzy wrócili z Wuhan.
Jeszcze tak ze dwa lata do tyłu ten czat był zupełnie inny aż miło było wchodzić
Tak Greg, miło było czytać :
Małgosianp - nauczycielka,
Porucznik - oficer WP,
Było ich mnóstwo, już odeszli.
Małgosianp - nauczycielka,
Porucznik - oficer WP,
Było ich mnóstwo, już odeszli.
Wiatrak Lubie prawdę napewno trzeba wybory odwołać itp. ..
Tylko jak widzisz i czytasz jak ktoś jest nie tego to ignorować
Tylko jak widzisz i czytasz jak ktoś jest nie tego to ignorować
Ograniczę się tylko do gry w realu, która daje oczekiwane efekty. Polityka zmieszana z pewniakami na... 2047 r. do niczego dobrego nie prowadzą.
Województwo małopolskie: pojawiły się 5 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo świętokrzyskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Województwo warmińsko-mazurskie: pojawiły się 4 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawił się 1 nowy przypadek koronawirusa.
Wiwtrzyjcie pomieszczeniaa w kiblu zanim spuścisz wodę... Opuść deske
Pasko widzisz tych dwóch juz nie zalicza się do do chorych co po drugim sprawdzeniu testu wyszło ze nie maja korony
Czy masz koronę czy niejedna dupa...
Jak jesteś zdrowy. Przejdziesz wirusa bez obaw.. Jedz czosnek, wietrz dom, pij wodę z ogórków... Czasem jakieś piwo lamkpke wina czerwonego i
Jak jesteś zdrowy. Przejdziesz wirusa bez obaw.. Jedz czosnek, wietrz dom, pij wodę z ogórków... Czasem jakieś piwo lamkpke wina czerwonego i
witam wszystkich , wprawdzie dziś piątek przed sobotą ale ja piątek mam juz od tygodnia
dziś przy goleniu złapałmnie jakiś suchy kaszel na wszelki wypadek od razu odkaziłem się 50 pigwówki
witam wszystkich
wczorajsza prognoza 5/10/15 ładnie weszła na wieczorek , stówka wpadła przy stawce x2
waldus witaj
ług mnie dzisiaj pobeda powtórki liczb z wczoraj , natomiast moje pewniaki na dzisiaj w multiku to 7,8,10
ług mnie dzisiaj pobeda powtórki liczb z wczoraj , natomiast moje pewniaki na dzisiaj w multiku to 7,8,10
według mnie miało być
Powszechny, niedrogi i sprawdzony środek do dezynfekcji to
Płyn Lugola.
Płyn Lugola, Płyn Lugola, Płyn Lugola
Płyn Lugola.
Płyn Lugola, Płyn Lugola, Płyn Lugola
woda z kwaskiem cytrynowym i octem pomaga na wszystkie odkazenia i dezynfekcje
Wygenerowane losowo zakłady gry Mini Lotto
1. 02 06 10 35 40
2. 10 22 29 35 37
3. 07 11 24 36 41
4. 11 14 27 28 39