Wpisy 3 787 401 – 3 787 500
20 marca 2020 01:15 → 20 marca 2020 07:40, 100 wpisów
zdrowi i mlodzi zyją o dwa trzy tygodnie dluzej takie są fakty dlatego ci mówie ze w pl fala zgonów za jakies trzy tygodnie
K30 w Holandii jest już 2460 zarażonych
W Polsce 355
Włochy 21 000 z czego zmarło 1441 osób
Niemcy 15 000
W Polsce 355
Włochy 21 000 z czego zmarło 1441 osób
Niemcy 15 000
K30 nikt tu nikomu nie wciska kitu
jak zlapiesz covid 19 pluca masz zniszczone jak po broni chemicznej wejdz na fakty nl i zachodnie poczytaj
We Włoszech liczba ofiar śmiertelnych koronawirusa wzrosła do 3 405, przewyższając tym samym Chiny, gdzie na COVID-19 do 18 marca według WHO zmarło 3 224 osób.
1400 to było 14 marca racja
Dlatego piszę że wirus był w Chinach i we Włoszech - jednocześnie
Tylko w Chinach zareagowali błyskawicznie a w europie robili sobie jaja
sebastian to niesa jakies zeczy wyssane z palca, to jest prawda, ja wiem ze w to ciezko jest uwierzyc nam, ale to sie dzieje, i to ma miejsce, we włoszech gdzie umiera tyle ludzi w miejscowosci bergamo to sie juz zaczeło, tam najwiecej umiera ludzi wpisz sobie w przegladarke bergamo koronowirus tam siewszystkie dowiesz cjaka jest naprawde tam tragedia
fakty są takie ze na dzień dzisiejszy jest to nieuleczalne tak podają nasze wiadomości zachód niewie już co robić
jak w polsce czytam ze jest to wyleczalne to smiac mi sie chce kto takie brednie opowiada
Arczi przeczytałem
Łatwo jest obliczyć.
Jak na 70 osób umiera 1 osoba, to we Włoszech jest zarażonych ponad 100 000 osób
Jak na 70 osób umiera 1 osoba, to we Włoszech jest zarażonych ponad 100 000 osób
Włochów jest coś około 60 000 000.
W Polsce jest około 40 000 000
we włoszech juz wczesniej zachorowali zaraz po chinach, tylko ze włosi toi zlekcewazyli, oni sie nadal bawili chucznie i spotykali ze znajomymi w pabach i nietylko, moja kuzynka ma obywatelstwo polsko włoskie, jakis czas tam mieszkała w tym bergamo,wczoraj domnie dzwonila ale tu z polski, i przekazała ze duzo jej znajomych z tamtad juz zmarło przez koronowirusa, ona dziekuje BOGU ze jest tu w polsce ze udało sie jej tu przyjechac do polslki, przed wybuchem tej pademi,opowiadała ze we włoszech miala odbyc sie jakas parada, niestety wybuchła pademia i wszystko odwolano, moja kuzynka zamieszkiwała troche w rzymie a troche w bergamo to zalezy ze gdzie miala pracę w danej chwili,ona dzwoni domnie co kilka dni i mowi ze juz ten niezyje to jakis kolega włoch czy kolezanka tez, ona miała tam teraz jechac niestety nie pojechała została tutaj,bybyc z rodzina
To jest prawie koniec . Ale tam czyli Włochy mają jeszcze około 2 tygodni
Aby było 35 000 000. Reszta się rozpierzchła po świecie
siedzenie w domu tylko spowalnia rozprzestrzenianie się ale nie leczy
K30 siedzenie w domu prowadzi do tego że nie ma kto kogo zarażać zrozum to
3 787 415. K30 dokladnie ttak jak mowisz ,cos jest na zeczy to jest jak narazie nieuleczalne nigdzie
K30 gdzie czytałeś i kto to powiedział że jest do wyleczenia ?
3 787 415. K30 2020-03-20 (01:23) waalwijk
jak w polsce czytam ze jest to wyleczalne to smiac mi sie chce kto takie brednie opowiada
Gdzie to czytałeś ?
Gdzie to czytałeś ?
Teraz ludzie wreszcie docenią co jest... bezcenne:
>> Zdrowie <<
>> Zdrowie <<
K30 wiadomości jakiej stacji ?
Koniec buszowania.
K30 to czytałem że pacjent 0 jest wyleczony zgadza się
Ok trzeba iść spać bo teraz sen jest nam potrzebny jak woda
K30 skąd to wiesz ?
K30 jak wróci to podadzą
ja niechce siac paniki i mowić co bedzie dalej, ale przepowiednie św faustyny sie spełniajaczy bedzie tak dalej niewiem, gdzies tez czytałem w necie ze chiny maja uderzyc w ameryke i chiny maja uderzyc w rosje, i maja zastosowac bron biologiczna ale ile w tym prawdy niewiem, w sieci kraza tez rózne spekulacje na ten temat dlatego niema co siac paniki,i uwazac aby sie niezarazić tym koronowirusem, ja wszystkim zycze duzo zdrówka bo to jest najwazniejsze teraz, nie masz zdrowia niemasz nic, ,zadna kasa nie przebije czyjegos zdrowia
K30 tylko spokój nas uratuje
wyleczony do domu za dwa tygodnie znowu chory nigdzie nie wychodzil
Arczi gdyby Chiny uderzyły w Amerykę to już by Chin nie było na mapie
Rosja też o tym wie i nie podskakuje
Dobrze zostawmy ten temat i nie siejmy paniki .
Uważam że ludzie dadzą sobie radę z tą zarazą i będą dalej żyli na tej planecie
Uważam że ludzie dadzą sobie radę z tą zarazą i będą dalej żyli na tej planecie
K30 Ameryka ma i nawet nie wiesz co
rosja korea i chiny w ciągu kilku godz są w stanie opanowac cale usa tramp sie tego boi i pokazuje tylko na syrii co potrafi
K30 Ameryka ma cos takiego czego się nawet nie spodziewasz
Tramp w Syrii odpuścił i dobrze zrobił
K30 i tu się mylisz. Jeszcze raz Ci mówię Ameryka ma coś czego boi się Rosja i Chiny też dlatego nie zaatakują
K30 nie rozśmieszaj mnie bo jeśli tak piszesz to mało wiesz
Ameryka bała się Rosji
Właśnie tego jeszcze nie mają
I dobrze sobie zdają sprawę że jak Ameryka to użyje to żadna armia nie jest w stanie wygrać wojny
sebastian niewiadomo kogo by niebyło na mapie, czy amerylki czy chin, to niejest ppowiedziane
3 787 456. K30 2020-03-20 to co piszesz to tez jest prawda, 3wojna światowa ma sie wlasnie niby tam rozpoczacwedług niekturych wizjonerów z calego swiata
3 787 456. K30 2020-03-20 to co piszesz to tez jest prawda, 3wojna światowa ma sie wlasnie niby tam rozpoczacwedług niekturych wizjonerów z calego swiata
Ok K30 żyj w nieświadomości lub myśl jak chcesz
Nie będę Ci tu pisał co oni mają
Nie będę Ci tu pisał co oni mają
Ja już skończyłem ten temat.
Dobrej nocy idę spać
Dobrej nocy idę spać
mam w UFO znajomego i mówili że teraz takiego wirusa wypuszczą tak że wszyscy do piachu , mówili że ejc nie był doskonały
dlatego ameryka pcha się do kazdego panstwa bo wiedzą ze cienkie bolki są i nie dadzą rady
3 787 475. Sebastian_M masz na mysli bombe atomowa tak maja to sie zgadza ale i chiny maja taka broń i ameryka i rosja tez, amy co mamy tarcze antyrakietowa tylko i baze wojsk amerykanskich ? ja mysle ze do 3 wojny niedojdzie ale niebede sie kłócił z wizjonerami,
kiedys czytałem ze mamy super broń na wyposazeniu wojska tylko nic niepisali otym czy umieja ja obsługiwać,
w chinach i koreii i rosjii pod ziemią mają większe zasoby broni atomowej niż ta cala ameryka wzięta
arzcibalik w syrii tramp odpuscil bo sie zesral ze strachu jak mu putin paluszkiem pogrozil
ameryka cale zycie krzyczala ze wszystko ma tylko nic niema zeby nie polscy naukowcy i jeszcze z paru innych krajów to tam bieda by byla przeciez ameryka cale zycie na wyzysku innych zyje
podejrzewam ze jesli by siie chiny polaczyły z korea i rosja to by ameryke zmietli z kóli ziemskiej w 1 dzień, tylko trzeba tez pamietac ze chiny jeszcze maja bron bilogiczna, czego niema ameryka
toc mam rodzine w rosjii i wojskowego z chinami i koreą są wstanie w ciągu paru godzin objąć całą ameryke
bo te ichne radary przeciez tego nie zniszcza i te smieszne mysliwce
dobra fajnie sie pisze i czyta wasze komentarze ale czas juz sie kłasc a jesli chodzi o jutrzejszego pewniaka do multika stawiam na liczbe 51 jako pewniaka narazie wszystkim
dobranoc i obysmy siewszyscy obudzili w lepszym swiecie i przdewszystkim zdrowiu i szczesciutego wszystkim zyczei bez wyjatk
Wiosna w kalendarzu.
Witam