Wpisy 3 787 448 – 3 787 547
20 marca 2020 01:37 → 20 marca 2020 08:52, 100 wpisów
K30 tylko spokój nas uratuje
wyleczony do domu za dwa tygodnie znowu chory nigdzie nie wychodzil
Arczi gdyby Chiny uderzyły w Amerykę to już by Chin nie było na mapie
Rosja też o tym wie i nie podskakuje
Dobrze zostawmy ten temat i nie siejmy paniki .
Uważam że ludzie dadzą sobie radę z tą zarazą i będą dalej żyli na tej planecie
Uważam że ludzie dadzą sobie radę z tą zarazą i będą dalej żyli na tej planecie
K30 Ameryka ma i nawet nie wiesz co
rosja korea i chiny w ciągu kilku godz są w stanie opanowac cale usa tramp sie tego boi i pokazuje tylko na syrii co potrafi
K30 Ameryka ma cos takiego czego się nawet nie spodziewasz
Tramp w Syrii odpuścił i dobrze zrobił
K30 i tu się mylisz. Jeszcze raz Ci mówię Ameryka ma coś czego boi się Rosja i Chiny też dlatego nie zaatakują
K30 nie rozśmieszaj mnie bo jeśli tak piszesz to mało wiesz
Ameryka bała się Rosji
Właśnie tego jeszcze nie mają
I dobrze sobie zdają sprawę że jak Ameryka to użyje to żadna armia nie jest w stanie wygrać wojny
sebastian niewiadomo kogo by niebyło na mapie, czy amerylki czy chin, to niejest ppowiedziane
3 787 456. K30 2020-03-20 to co piszesz to tez jest prawda, 3wojna światowa ma sie wlasnie niby tam rozpoczacwedług niekturych wizjonerów z calego swiata
3 787 456. K30 2020-03-20 to co piszesz to tez jest prawda, 3wojna światowa ma sie wlasnie niby tam rozpoczacwedług niekturych wizjonerów z calego swiata
Ok K30 żyj w nieświadomości lub myśl jak chcesz
Nie będę Ci tu pisał co oni mają
Nie będę Ci tu pisał co oni mają
Ja już skończyłem ten temat.
Dobrej nocy idę spać
Dobrej nocy idę spać
mam w UFO znajomego i mówili że teraz takiego wirusa wypuszczą tak że wszyscy do piachu , mówili że ejc nie był doskonały
dlatego ameryka pcha się do kazdego panstwa bo wiedzą ze cienkie bolki są i nie dadzą rady
3 787 475. Sebastian_M masz na mysli bombe atomowa tak maja to sie zgadza ale i chiny maja taka broń i ameryka i rosja tez, amy co mamy tarcze antyrakietowa tylko i baze wojsk amerykanskich ? ja mysle ze do 3 wojny niedojdzie ale niebede sie kłócił z wizjonerami,
kiedys czytałem ze mamy super broń na wyposazeniu wojska tylko nic niepisali otym czy umieja ja obsługiwać,
w chinach i koreii i rosjii pod ziemią mają większe zasoby broni atomowej niż ta cala ameryka wzięta
arzcibalik w syrii tramp odpuscil bo sie zesral ze strachu jak mu putin paluszkiem pogrozil
ameryka cale zycie krzyczala ze wszystko ma tylko nic niema zeby nie polscy naukowcy i jeszcze z paru innych krajów to tam bieda by byla przeciez ameryka cale zycie na wyzysku innych zyje
podejrzewam ze jesli by siie chiny polaczyły z korea i rosja to by ameryke zmietli z kóli ziemskiej w 1 dzień, tylko trzeba tez pamietac ze chiny jeszcze maja bron bilogiczna, czego niema ameryka
toc mam rodzine w rosjii i wojskowego z chinami i koreą są wstanie w ciągu paru godzin objąć całą ameryke
bo te ichne radary przeciez tego nie zniszcza i te smieszne mysliwce
dobra fajnie sie pisze i czyta wasze komentarze ale czas juz sie kłasc a jesli chodzi o jutrzejszego pewniaka do multika stawiam na liczbe 51 jako pewniaka narazie wszystkim
dobranoc i obysmy siewszyscy obudzili w lepszym swiecie i przdewszystkim zdrowiu i szczesciutego wszystkim zyczei bez wyjatk
Wiosna w kalendarzu.
Witam
Zbigniewg-z wozu przeprowadż zaprawe poranną wokół kolektury w Kętach
Mozliwa w MM--5tka/4,17,18,49,60,stawka razy 3,
Na wszystkie informacje, zwłaszcza tutaj, trzeba mieć dobre sito. Nie wspomnę o TVP. Takiej obłudy, fałszu, zaklamamania i hipokryzji jaki rozpowszechniają nasze środki masowego przekazu nie ma nigdzie. I co gorsze, mają armię zmanipulowanych, nie myślących odbiorców.
jo tylko cytum lub oglądom z ciekawości , ;;; nie biorę filozofów na poważnie nawet jak by przypadkiem mówili prowde
W pewnym szpitalu przebywa mana mi osoba z podejrzeniem zarażania koronawirusem. Na wyniki badań czeka już 68 godzin. Nie wierzcie w te bzdury, że na wynik czeka się kilka godzin. Państwo działa idealnie, ale w...
Koronawirus w Polsce ma tylko jedna pozytywna - tak - pozytywna ceche. Myślący wie jaka. Zmanipulowany, nigdy tego nie pojmie.
Szwajcaria osldwoluje referendum 17.05.
Francja odwołuje II turę wyborów samorządowych.
Serbia odkłada wybory parlamentarne.
Wielka Brytania odwołuje wybory amorzadiwe.
Macedonia Pln.odwoluje wybory parlamentarne.
A w Polsce na całego, na koronawirusie, jak po trupach Smoleńskich, trwa kampania.
Francja odwołuje II turę wyborów samorządowych.
Serbia odkłada wybory parlamentarne.
Wielka Brytania odwołuje wybory amorzadiwe.
Macedonia Pln.odwoluje wybory parlamentarne.
A w Polsce na całego, na koronawirusie, jak po trupach Smoleńskich, trwa kampania.
Nie chcesz, nie czytaj. Informacje o zarażonych, i inne czytacie. Moich nie czytajcie, tak jak ja Waszych.
Witam
z jednej strony TO Wiatrak ma racje ze wybory trzeba odłożyć ...
z jednej strony TO Wiatrak ma racje ze wybory trzeba odłożyć ...
Po co to piszesz będzie potrzeba się odłożyć teraz są inne problemy
Mulag, pomimo moich zapewnień, że nie będę odpowiadał na niektóre komentarze, uważam, że już teraz powinna być podjęta decyzja, tak jak w ww krajach. Mulag, tak, minie, ale jeszcze tysiące osób zostanie zarażonych przez głupotę, przez nieprzestrzeganie zaleceń i łamanie ich przez tych, którzy zalecenia i zakazy wydali. Wirus kiedyś minie, ale głupota narodowa
pozostanie.
pozostanie.
teraz jest zimowy wirus ; inny rodzaj wirusa będzie letni ; to będzie dopiero ustrojstwo nawet komary będą roznosić
Mulag, ja też nie wchodzę bo mam uczulenie. Widziałem na własne oczy co się działo w Twoim 'postępowym', a jakże pięknym rejonie, który został.skazony przez...
Myślącym polecam, jeszcze raz czytać wczorajsze wiadomości opublikowane przez Admina. Piękna lektura.
Maszz dzieci na uczelni, słuchaj ich. One żyją w innym, postrpowym świecie. Posłuchacie studentów z Rzeszowa, którzy wrócili z Wuhan.
Jeszcze tak ze dwa lata do tyłu ten czat był zupełnie inny aż miło było wchodzić
Tak Greg, miło było czytać :
Małgosianp - nauczycielka,
Porucznik - oficer WP,
Było ich mnóstwo, już odeszli.
Małgosianp - nauczycielka,
Porucznik - oficer WP,
Było ich mnóstwo, już odeszli.