Wpisy 3 787 348 – 3 787 447
20 marca 2020 00:48 → 20 marca 2020 01:37, 100 wpisów
3 787 339. K30 tak jak narazie to efekty sa zerowe, wiem tez ze donald tramp zasugerował ze daje 50mil,dolarów na sprzedanie mu tej szczepionkidla narodu amerykanskiegoi chce miec wyłacznosc do tej szczepionki, niestety kraje uni sie nie zgadzaja z tym, niewiem czy to niejest plotka w sieci, tylko, czy prawda
Czy ja mam napisać Wam wprost co się dzieje ??????????????
zobaczysz fale zgonów jeszcze w polsce będą trzy tygodnie zbaczysz co będzie
Napisałem już tyle a Wy nadal swoje?
Nie wałkujcie już tego tematu bo widzę że nie wiecie o co tu chodzi
narazie niema zadnej szczepionki ani leku to co podają leczy na dwa trzy tygodnie potem przychodzi nawrót i w tydzien masz po plucach
Zajmijmy się liczbami na jutro będzie pożyteczniej
K30 pomyśl to zrozumiesz
K30 dziś już ciemno ?
Ale 21 wejdzie tak ?
Ciekawe czy miał rację
Jutro pewniak 22
25 też się szykuje
3
Trzon
3 16 22 25 34
3 16 22 25 34
A tasiemiec uzbrojony ?
K30 nie żartuj
Tasiemiec uzbrojony
3 16 22 25 34 45 64
3 16 22 25 34 45 64
Mam wykupione wczasy i co teraz ?
sebastian nie zartuje tu u nas na zachodzie codziennie zgony nawet osób zdrowych które nie chorowały a zlapaly covid
K30 wiem o tym bo nie potrafią się dostosować do panujących warunków.
Bagatelizują ryzyko i takie są skutki
Bagatelizują ryzyko i takie są skutki
3 787 354. Sebastian_M nie wiem co wczesniej pisałes tu na stronce bo niezawsze tu jestem i tez wszystkiego nieczytam kto i co pisze, jesli chodzi omnie to uwarzam ze na tym koronowirusie sie nieskonczy beedzie jeszcze cos znacznie gorszego tylko w pozniejszym czasie, sprawdzaja sie przepowiednie św faustyny, która juz kiedys przepowiedziała swoje wizje, i to sie wypełnia po mału i sprawdza zaczeło sie od australi gdzie wybuchały nieczynne wulkany, które zalewały ogniem lasy , ai ludzie tam gineli,niepamietacie niedawno to tak bylo , pozniej miala wybuchnac pademia jakas choroba która miała miec poczatek w chinach i miala sie rozniesc na cały swiat i i tez tak jest teraz, z jej tez przepowiedni ma sie wtdarzyc wiele zeczy na które my jako ludzie tu niemamy nic do powiedzenia to sie poprostu dzieje ,my niemamy nato zadnego wplywu
arczi zobaczysz na 355 przypadków w polsce ile zostanie jeszcze kwestia dwóch trzech tygodni
Arczi napisz co ma się wydarzyć bo ja nie wiem gdzie to można przeczytać.
Skoro jest to napisane i część się sprawdziła to powiedz co ma być dalej
Skoro jest to napisane i część się sprawdziła to powiedz co ma być dalej
K30 zobaczysz że nie będzie takiej plagi jak we Włoszech czy Hiszpanii
A wiesz dlaczego?
Bo Polska szybko i prawidłowo zareagowała .
Gdyby byli poprzednicy to naprawdę papier toaletowy byłby potrzebny i to w dużych ilościach
A wiesz dlaczego?
Bo Polska szybko i prawidłowo zareagowała .
Gdyby byli poprzednicy to naprawdę papier toaletowy byłby potrzebny i to w dużych ilościach
Pandemia jest w tej chwili ja pytam co jeszcze było tam napisane. Ale powiedzcie to czego jeszcze nie ma a ma być
sebastian w nl mozesz wyjsc po zakupy i pilne sprawy i co nic to nie daje
Angela jest skrajnie nieodpowiedzialnym politykiem rozumiesz to ?
ludzie niby wyleczeni tu w nl wracają spowrotem po dwóch tygodniach
K30 jeśli kumasz to Angela wykonuje tylko rozkazy . Czy ja mam Ci napisać coś więcej czy w końcu to zrozumiesz?
Zacznijcie myśleć sami nie słuchając telewizji czy radia
K30 nie twierdzę że będzie coraz mniej . Ale nie będzie tak jak w tych krajach gdzie ludzie byli beztroscy w obliczu takiej zarazy
K30 nie wróż z fusów bo możesz się pomylić i co wtedy ?
w PL tak gadają ze wlosi byli nieodpowiedzialni ja wiem ze bylo inaczej
czy sprawdza sie słowa św, faustyny, tego niewiemy do konca, ale swieta jeszcze przed swoja smiercia prezekazała pewna wizje naszemu ojcu św, Janu Pawłowi II, , Ma byc wiele jeszcze kataklizmów, których ludzkosc sie niespodziewa, , z przepowiedni św, faustyny wynika ze włochy i niemcy znikna z ziemi, a powstanie nowy lad, prawdopodobnie z tego wszystkiego tylko polska sie obroni, ale ile w tym prawdy to niewiem, powiem tylko tyle ze koniec świat a juz jest bliski,, pytasz gdzie to czytałem , to ci odrazu odpowiadam , ze gdzies to czytałem teraz niepamietam gdzie to bylo, ale zapamietałem pewne zeczy z tego artykułu, i tej wypowiedzi św.Faustyny ja niechce siać paniki wsród ludzi,ale tak niby ma być, ja sobie tego z palca niewyssałem niestety, przekazuje to co czytałem kiedys, to moze sie sprawdzić ale tez i niemusi
sebastian tu umieraja ludzie mlodzi i zdrowi wam kit wciskają ze 80 lat i więcej
zdrowi i mlodzi zyją o dwa trzy tygodnie dluzej takie są fakty dlatego ci mówie ze w pl fala zgonów za jakies trzy tygodnie
K30 w Holandii jest już 2460 zarażonych
W Polsce 355
Włochy 21 000 z czego zmarło 1441 osób
Niemcy 15 000
W Polsce 355
Włochy 21 000 z czego zmarło 1441 osób
Niemcy 15 000
K30 nikt tu nikomu nie wciska kitu
jak zlapiesz covid 19 pluca masz zniszczone jak po broni chemicznej wejdz na fakty nl i zachodnie poczytaj
We Włoszech liczba ofiar śmiertelnych koronawirusa wzrosła do 3 405, przewyższając tym samym Chiny, gdzie na COVID-19 do 18 marca według WHO zmarło 3 224 osób.
1400 to było 14 marca racja
Dlatego piszę że wirus był w Chinach i we Włoszech - jednocześnie
Tylko w Chinach zareagowali błyskawicznie a w europie robili sobie jaja
sebastian to niesa jakies zeczy wyssane z palca, to jest prawda, ja wiem ze w to ciezko jest uwierzyc nam, ale to sie dzieje, i to ma miejsce, we włoszech gdzie umiera tyle ludzi w miejscowosci bergamo to sie juz zaczeło, tam najwiecej umiera ludzi wpisz sobie w przegladarke bergamo koronowirus tam siewszystkie dowiesz cjaka jest naprawde tam tragedia
fakty są takie ze na dzień dzisiejszy jest to nieuleczalne tak podają nasze wiadomości zachód niewie już co robić
jak w polsce czytam ze jest to wyleczalne to smiac mi sie chce kto takie brednie opowiada
Arczi przeczytałem
Łatwo jest obliczyć.
Jak na 70 osób umiera 1 osoba, to we Włoszech jest zarażonych ponad 100 000 osób
Jak na 70 osób umiera 1 osoba, to we Włoszech jest zarażonych ponad 100 000 osób
Włochów jest coś około 60 000 000.
W Polsce jest około 40 000 000
we włoszech juz wczesniej zachorowali zaraz po chinach, tylko ze włosi toi zlekcewazyli, oni sie nadal bawili chucznie i spotykali ze znajomymi w pabach i nietylko, moja kuzynka ma obywatelstwo polsko włoskie, jakis czas tam mieszkała w tym bergamo,wczoraj domnie dzwonila ale tu z polski, i przekazała ze duzo jej znajomych z tamtad juz zmarło przez koronowirusa, ona dziekuje BOGU ze jest tu w polsce ze udało sie jej tu przyjechac do polslki, przed wybuchem tej pademi,opowiadała ze we włoszech miala odbyc sie jakas parada, niestety wybuchła pademia i wszystko odwolano, moja kuzynka zamieszkiwała troche w rzymie a troche w bergamo to zalezy ze gdzie miala pracę w danej chwili,ona dzwoni domnie co kilka dni i mowi ze juz ten niezyje to jakis kolega włoch czy kolezanka tez, ona miała tam teraz jechac niestety nie pojechała została tutaj,bybyc z rodzina
To jest prawie koniec . Ale tam czyli Włochy mają jeszcze około 2 tygodni
Aby było 35 000 000. Reszta się rozpierzchła po świecie
siedzenie w domu tylko spowalnia rozprzestrzenianie się ale nie leczy
K30 siedzenie w domu prowadzi do tego że nie ma kto kogo zarażać zrozum to
3 787 415. K30 dokladnie ttak jak mowisz ,cos jest na zeczy to jest jak narazie nieuleczalne nigdzie
K30 gdzie czytałeś i kto to powiedział że jest do wyleczenia ?
3 787 415. K30 2020-03-20 (01:23) waalwijk
jak w polsce czytam ze jest to wyleczalne to smiac mi sie chce kto takie brednie opowiada
Gdzie to czytałeś ?
Gdzie to czytałeś ?
Teraz ludzie wreszcie docenią co jest... bezcenne:
>> Zdrowie <<
>> Zdrowie <<
K30 wiadomości jakiej stacji ?
Koniec buszowania.
K30 to czytałem że pacjent 0 jest wyleczony zgadza się
Ok trzeba iść spać bo teraz sen jest nam potrzebny jak woda
K30 skąd to wiesz ?
K30 jak wróci to podadzą
ja niechce siac paniki i mowić co bedzie dalej, ale przepowiednie św faustyny sie spełniajaczy bedzie tak dalej niewiem, gdzies tez czytałem w necie ze chiny maja uderzyc w ameryke i chiny maja uderzyc w rosje, i maja zastosowac bron biologiczna ale ile w tym prawdy niewiem, w sieci kraza tez rózne spekulacje na ten temat dlatego niema co siac paniki,i uwazac aby sie niezarazić tym koronowirusem, ja wszystkim zycze duzo zdrówka bo to jest najwazniejsze teraz, nie masz zdrowia niemasz nic, ,zadna kasa nie przebije czyjegos zdrowia